Kalel 3 634 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 (edytowane) Ostatnio robiłem sporo interesów na Premier League - Rojo, kilku zawodników ze Spursow, karty za 400(snajpienie). Obecnie moje stare sposoby nie robią już tyle pieniędzy ile wcześniej. W co teraz najlepiej inwestować? Mam z 40k monet do zainwestowania. Edytowane 1 listopada 2017 przez Kalel Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Ja się pochwalę bardzo owocnym otwieraniem paczek za SBC - wypadł De Bruyne i od razu poleciał na rynek transferowy do pary z Sokratisem, którego miałem w paczce ;) Teraz mając ponad 700k można chyba powoli złożyć już jakiś sensowny skład? ;) Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Teraz mając ponad 700k można chyba powoli złożyć już jakiś sensowny skład? ;) Sensowny sklad to juz mozna za 20k zlozyc, wiec nie co to za pytanie :P Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Taki za 20 to mam obecnie, zastanawiam się tylko co fajnego można już za to kupić :P Chociaż tak naprawdę, to na razie chyba będę zbierał coinsy i poczekam aż karty trochę stanieją, bo nadal niektóre z nich są na bardzo wysokim poziomie :P Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Od kiedy SBC wyszło rok temu to większość porządnych kart trzyma ceny, nie tak jak FIFA13-16 gdzie juz w swieta mozna bylo wszystko kupic za polowe ceny Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 No karty niegrywalne ale wysoko ocenione jak Pique, Verratti czy Kroos juz do konca fify duzo z ceny nie straca. Ale te najlepsze np Cr7, messi, neymar, pogba itd beda troche tansze i to pewnie niedlugo (black friday) Wgl kusilo mnie zrobic sbc o petita bo kozak karta i przepalic mojego rui coste w tym, ale jak pogralem wypozyczonym petitem to xDDDDDD niezly kolek, juz predzej hernandeza sie oplaca Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 3 listopada 2017 Opublikowano 3 listopada 2017 Po tygodniu grania- 125k coinsów, czas trochę pohandlować. Trochę się boję jeszcze ryzykować mocno z marquee matchups, ale w jeszcze kolejnym tygodniu wchodzę w to. Czas posnajpić na jakiś rzadkie karty chyba. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Ten spadek cen to się utrzyma już? Za Harrego Kane dałem 70 tysi to teraz po mniej niż 50 chodzi, Vardego na rezerwę wziąłem za 35 to spadł o ponad połowę, masakra jakaś, a takiego Moratę za mniej niż 10 tysi można wziąć. Teraz mi się uzbierało ponad 200k i kusi Lukaku wziąć na testy plus ewentualnie właśnie Moratę. No i myślę czy nie pogonić Kane i Vardego, ale trochę dupka boli, bo to jednak kilkadziesiąt tysi w plecy, a jak cena znowu wzrośnie za moment to się aż za głowę złapię. Btw przewidziałem, że Eredivisie wejdzie do sbc i kilka składów uzbierałem, ale Younes mi nie potrzebny, więc posprzedawałem trochę kart i już kilkanaście zeszło w niezłych cenach. Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 4 listopada 2017 Autor Opublikowano 4 listopada 2017 no ja musiałem pogonić skład ligue 1 bo Mbappe z 200 zleciał do 130, no ale karta z niskim ratingiem może dlatego, chociaż Thiago Silva to samo z 90 do 50 :< jak czuć crash to lepiej siedzieć na coinsach niż trzymać skład, a grać chwilę jakimś fitnessem, taka prawda jak dla mnie to teraz trwa rebound :] a było jeszcze niżej z tydzień-dwa temu, dobrym papierkiem lakmusowym są mega chodliwi piłkarze tzn Martial, Jesus czy Bakayoko - jeśli oni tanieją to znaczy że jest crash :> Martial był za 70, zszedł do 40, teraz znowu 65k :] jakby to powiedział chuboi - crash before the crash is the real crash ;) czyli wszyscy co czekają na crash na black friday mogą się go nie doczekać (rok temu nie było crasha na BF) a jak wjadą jakieś SBC gdzie są wymagane składy 84-85 to już w ogóle 1 Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Ja sie wstrzymalem i np taki Neymar kupiony jakis czas temu za 630k, w zeszlym tygodniu byl juz za 560k ale sprzedalem go w nocy z czwartku na piatek za 620k. Najlepiej chyba wlasnie wystawiac na noc przed fut champions, Alex Sandro czy David Luiz kupieni kazdy za 92k poszli za 110k takze spoko. Po nagrodach w czwartek odechcialo mi sie grac lige weekendowa wiec bez sensu ich trzymac, odkupie jutro wieczorem albo w poniedzialek. Sprawdzilem pare wykresow na futbinie z zeszlego roku i ceny prawdopodobnie najnizsze sa teraz. I takie powinny zostac az do tygodnia przed black friday. W grudniu ceny juz sie sporo odbijaja i kolejny spadek pewnie dopiero w okolicach TOTY. A Mbappe wlasnie strzelil. Zlapalem jego OTW za 770k, cena rosnie. Oby wyebal jeszcze jedna Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Mbappe 2 bramki i asysta jaaaaa pyerdole jestem zarobiony Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 4 listopada 2017 Autor Opublikowano 4 listopada 2017 o to może za milionik go puścisz ;p szkoda że IF teraz, liczyłem że będzie mnie stać wkrótce na OTW, niedoczekanie;) Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Ehh... wywaliło mi jeden mecz podczas SB i akurat tego zabrakło do wyższej rangi :( Na pocieszenie z paczek wypadł Robben, ale chyba i tak trzeba go pogonić zanim całkiem stanieje ;) Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Oprócz czarnego Matuidi przydałaby się jakaś ikona. Trafił ktoś z Was ikonę w paczce? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Mi się tylko Scream raz trafił, a tak to nic. Zacząłem robić ostatnio SBC. 3 paczki, 3 banery. Icardi, Willan i Insignie. Szkoda tylko ze mam skład z Premier League. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 Ja jak na razie z PL trafiłem Kante i De Bruyne, ale od razu polecieli na rynek, bo jak pisałem wcześniej - wolę mieć kasę i potem poskładać jakieś fajne składy :DCo do SBC - ma ktoś jakieś info co do jutrzejszych ważnych meczy? Jest coś, w co warto się zaopatrzyć? Cytuj
firana140 622 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Jaka jest różnica między kartami OTW i TOTW? Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 OTW działają tak, że jeżeli gracz dostaje TOTW z wyższym overallem to ten na karcie OTW automatycznie dostaje do niego upgrade ;) Słowem - karta OTW zależy od tego jaką kartę TOTW dostaje zawodnik :) Mam nadzieje, że w miarę prosto to wytłumaczyłem :D 1 Cytuj
firana140 622 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 A działa to w drugą stronę? Jak mam TOTW to gdy w przyszłości wyjdzie jakaś nowa z wyższym overallem to moja też dostanie ulepszenie? Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Cos sie szykuje na jutro zwiazanego chyba z mistrzostwami swiata xd Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Nowe OTW, lol nic tylko pieniazki im dawac Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 (pipi)a ale mialem wczoraj start w fut champions, w pewnym momencie mialem juz 11-1 :obama: Skonczylo sie 11-3 wiec tez niezle. Znajac zycie teraz bede dostawal prosow albo sklady z ikonami xd Zrobcie sobie sbc o tego gracza roku z allsvenskas czy jakos tak. Koles dobre staty ma, wysoka/wysoka, tylko wzrostu mu brakuje. Ale nawet na poziomie fut champions daje rade, najpierw wchodzil z lawki ale teraz wpuszczam go w 1min Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Zobaczcie co typ robil jak dostal bramke na 1-0 xddddd do momentu jak strzelilem wszystko smigalo idealnie, wiec to na bank jego jakies kur wa kombinacje. Jeszcze wyskakuje mi info ze jak nie zaczne grac to przegram walkowerem xd Dostalem wina na szczescie ale i tak bym smiecia zaraportowal xd Cytuj
firana140 622 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Wygląda całkiem nieźle, szkoda że potrzeba pl konto żeby dostać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi