II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Schodza bo nikt nie przeglada wiecej jak dwie strony :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Błachoo1950 5 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Mi wczoraj za wyzwanie dzienne wskoczył Higuain, sprzedałem to za 112k, kupiłem następnego za 108, poszedł mi za 117 :D będę się chyba nim tak bawił bo na nocce w pracy doszło mi 40k w 8h :D Jeszcze zrobiłem sbc złota wymianę, wskoczył Insigne. Niby niesprzedawalny ale gram sobie akurat Calcio, zobaczymy co potrafi ten gagatek Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 U mnie w klubie na sprzedaz czekaja 2x Siggy, Mbappe, Walker i Traore (wszyscy OTW, a Walker i Sigurdsson w przewidywaniach futhed'a do TOTW) oraz ikony Schmeichela i Petita (te najtansze kupione z mysla o SBC primie icon). Na ta chwila profit z tego mam przezayebisty bo udalo sie kazda karte kupic w dobrej cenie ale az zal mi sprzedawac bo przez tylko ta noc wszyscy razem skoczyli jakies 100k do przodu No ale do jutra trzeba bedzie pogonic bo jak nie dostana informa to ich ceny poleca Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 10 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 @ schabek - no ja właśnie na takie panic selle OTW czekam ;) ciekawe do ilu urośnie Walker przy IFie... Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 E tam wole nie mrozic coinsow :D Walker kupiony za 150 teraz dobija do 300k, a nie wydaje mi sie zeby jako obronca co tydzien mial szanse na ifa. To samo Sigurdsson w slabym w tym sezonie Evertonie kupiony za 40k -> dzisiaj juz dobija do 90. Z oficjalka poczekam jedynie na Mbappe, on moze co weekend bramki ladowac Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 10 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 wiesz z tymi OTW jest tak że wcale nie musi być IFa do fajnej ceny, wystarczy że ludki myślą że będzie, tak jak teraz z Walkerem i Salahem ;) dłuższe mrożenie wskazane przy SIFach itd ja robiłem tak że po prostu grałem tymi kartami, i teraz też mam taki zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Te całe skład battles ładnie cenami zamieszało. Na tych stronkach futbin i futhead pokazują jakie składy robić żeby zaliczyć te wyzwania. Ktoś dodał skład meksykańców do hybrydy lig i jak już prawie cały skład skombinowałem po taniości to została rzadka srebrna karta Salcedo, której nie dało się kupić za mniej niż kup teraz 10k Na szczęście wykombinowałem innego meksykańca z bundesligi, ale musiałem go przerzucić z śpo na śpd co tanio też nie wyszło. A dzisiaj tego Salcedo można wyciągnąć za lekko ponad 1k. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 10 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) nom to tak działa dlatego sprawdzam ceny całego składu SBC czy aby ktoś nie jest pricefixowany i najczęściej jest ;) jak robiłem skład z Kolumbią albo z jakiegoś RPA to też były jaja...i niezła kasa jest w tym jak ktoś się przyjrzy dobrze tym popularnym z futbin składom do hybryd SBC...kilku takich grajków sobie wypatrzyłem i chodzą cały czas jak ciepłe bułeczki Edytowane 10 października 2017 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Ej chopoki co ja mogę tutaj zmienić, jakieś rady? Mam no tak z 50k na wydanie jeszcze. Benzema o dziwo dużo goli dla mnie strzela (w poprzedniej fifie paździerz był). Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Ja tam bym wymienil srodek obrony, Pique i Godin wysoko ocenieni ale dla mnie to kasztany w tej grze. Wyszly wazne mecze. Pilkarze z ligi australijskiej skupieni po 150 poszli za... :D Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Ja tam bym wymienil srodek obrony, Pique i Godin wysoko ocenieni ale dla mnie to kasztany w tej grze. Wyszly wazne mecze. Pilkarze z ligi australijskiej skupieni po 150 poszli za... :D Pique dobry jest, godin untradable - zbierałem na ramosa jakbył za 90k teraz bym był milionerem, ale czasu nie było i niedozbierałem ;/ Marcelo za 40k kupiłem za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Żeby skompletować wszystkie cztery najnowsze wyzwania ważnych meczów muszę jedynie kupić Brazylijczyka z japońskiej ligi na środek pomocy i jednego zawodnika z Lipska. Jednak na coś się przydało odkładanie wszystkich kart z paczek do klubu i okazyjne kupowanie po taniości jakiś kartoflaków Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 No mialem jeszcze czekac i sie nie podpalac ale jednak zrobilem wyprzedaz i jest :D Cel byl zeby kupic go do konca roku, ale udalo sie przyspieszyc sprawe xd 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 11 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 @oran - brakuje Isco Disco i Varane'a którego ciężko mi przejść osobiście bo goni zawsze jak wściekły, a jak dasz mu shadow to już w ogóle kaplica będzie ;p @schabek - zazdro, grać ikonami w październiku to trochę highendowe FUT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 360 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 Ziomek który wygrał lige weekendową na PS4 miał taki skład: W takim wypadku moje 21-19 nie wydaje się aż takim złym wynikiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 11 października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 października 2017 @oran - brakuje Isco Disco i Varane'a którego ciężko mi przejść osobiście bo goni zawsze jak wściekły, a jak dasz mu shadow to już w ogóle kaplica będzie ;p @schabek - zazdro, grać ikonami w październiku to trochę highendowe FUT ;) miałem isco i nic mi nim nie szło, opie.rdoliłem go i dopłaciłem do kroosa. Bo asensio na jak ŚPO jest dla mnie mega. Chyba, że isco byłby tam jeszcze lepszy i wtedy kovacić aut, a za niego asensio? Ogólnie to ustawienie jest dobre? Może ktoś poradzi jakie suwaczki po ustawiać? Bo np mam na benzynie get in behind, a boczni obroncy stay back when attacking - tak w fifie 17 cały czas grałem to dałem tutaj też, ale nie wiem czy dobrze robię. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Ok, chwilowo moj skladzik wyglada nastepujaco: Mysle ze dobry sklad na poczatek, troche plany mnie sie pomieszaly bo strasznie wystrzelily ceny Hamsika i Nainngolana wiec bede musial ich odlozyc na kiedy indziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Ale fajnie wkomponowany di maria w ligę włoską, ogólnie psg + włochy fajny pomysł, przydałby się dybala Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 12 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 (edytowane) mega ten składzik Boryz ;) ten IF Ghoulam jest ciężki do przejścia, a wyprzedzić to już marzenia w ogóle ;] nie wiem tylko czy Insigne nie bedzie poniewierany ze względu na miniaturowość ;> testowałbym tam OTW Douglasa Coste @oran - no Isco to tyłko na CAM dawać, tylko czy będzie ciągnął akcje lepiej od Asensio to nie mam pojęcia Edytowane 12 października 2017 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Widzieli nowe sbc? Można wyrwać ikony Del Piero, Rui Costy i Overmarsa, ale wymagania takie, że nie pytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 12 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 jezus co się stało z cenami wszystko będzie drogie forever bo to dopiero pierwsze ikony... nieźle EA wy.ruchało wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 @oran Dybala fajnie by bylo, jak wpadna jakies dobre kredyty to kto wie ;) Di Maria daje rade :) @Nero Insignie wbrew pozorom moj ulubiony pilkarz w tym teamie ;) Peknie schodzi do pola karnego i bardzo zwrotny, jak juz jest zaczepiany to czesto wolny albo karny. Na Ghoulama juz ostrzylem pazurki od dawna, pewnie przeplacilem bo cena strasznie poszybowala ostatnio za niego. @Yakubu Nowe SBC niestety poza zasiegiem u mnie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Chore te sbc. Taniej chyba kupić tego Del Piero... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Chore te sbc. Taniej chyba kupić tego Del Piero... Niezupelnie taniej. Musisz wylozyc wiecej, ale przynajmniej masz wersje tradable, wiec zawsze mozesz odzyskac wtopiony hajs :) Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 761 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 (edytowane) Jak odzyskać. Przecież nie można chyba go sprzedać. Zresztą napewno nie jest taniej. Tam jeden skład ma być z overal 87 minimum. To powodzenia Edytowane 13 października 2017 przez PiPoLiNiO Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi