Opublikowano 24 października 20177 l 19.01 nie 18. Ja wystawiłem cały skład na sprzedaż bo znowu wydałem 60 zł jak obsrany naroman. Jak nie wypadnie za 550 tys żadna ikona to koniec fut w tym roku. To jak to jest? Wczesniej dwa razy pisales o 18 teraz 19? :D
Opublikowano 24 października 20177 l 19.00 jest aktualizacja drużyny tygodnia. Ale podawana jest 18 bo UK :) Więc 19.01 u nas można otwierać :) Już czuję jak wypadają ikony, CR7 i jakiś Lewandowski [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 24 października 20177 l Ja powiem szczerze, że kusiło mnie kupić kilka paczek, ale jakoś mi żal hajsu - aż tyle nie grywam, a ostatnio wsiąkłem w SB :D Pozbieram paczki, może coś wpadnie, a jak się uda to wtedy dopiero poskładam skład :DTeraz jest plan sprzedać Kante i w tej cenie złożyć coś sensownego z PL albo Serie A ;)
Opublikowano 24 października 20177 l Autor dajecie się łapać na szał otwierania paczek, ktoś na reddit podał swój drop po otwarciu 200 paczek i miał łącznie około 10 kart powyżej ovr 83, w tym 1-2 coś warte...to mnie ostudziło na długo wczoraj wypad mi z nagròd Verratti 87, co nie znaczy że się teraz rzucę otwierać paki bo "jest fart" jak paczki to tylko te z nagród squad battles/WL/SBC, dawanie kasy EA to porażka jak dla mnie ;) Edytowane 24 października 20177 l przez nero2082
Opublikowano 24 października 20177 l Ja otwieram tylko paczki które dostaję, ew przetopię coś ze składu na SBC i wtedy dopiero otwieram - kupowanie do mnie nie trafia, bo za grę już raz zapłaciłem i jakoś nie widzę powodu by ją dotować :D Za 40-60 zł to mogę mieć jakiś fajny tytuł, który mogę ograć i się przy nim świetnie bawić, a nie liczyć, że wypadnie mi coś, czego pewnie i tak nigdy nie zobaczę :D
Opublikowano 24 października 20177 l dajecie się łapać na szał otwierania paczek, ktoś na reddit podał swój drop po otwarciu 200 paczek i miał łącznie około 10 kart powyżej ovr 83, w tym 1-2 coś warte...to mnie ostudziło na długo wczoraj wypad mi z nagròd Verratti 87, co nie znaczy że się teraz rzucę otwierać paki bo "jest fart" jak paczki to tylko te z nagród squad battles/WL/SBC, dawanie kasy EA to porażka jak dla mnie ;) Oczywiscie piszac o paczkach uzbieranych mialem na mysli paczki ze wszelkich aktywnosci w FUT, a nie placenia real kasy :)
Opublikowano 24 października 20177 l Wyglada jak kulawy fejk ale tydzien temu tez MM od nich wyciekly na pare godzin przed wyjsciem SBC i weszly 4/4 :D Oczywiscie inwestowac niewarto bo ceny juz skoczyly ale kupic po 2-3 karty ze Szkocji i Kolumbii zeby pozniej nie przeplacac po 10k jak ktos nie ma w klubie
Opublikowano 24 października 20177 l Już się ludzie rzucili na karty :D Nic poniżej 1k ze Szkocji nie kupisz ;)
Opublikowano 24 października 20177 l No ja wylicytowalem brazowego z hearts za 700 bo tylko jego mi brakowalo do ewentualnego sbc. Beka z tych ludzi co kupuja juz te karty po 2k. W zeszlym tygodniu to samo, na godzine przed wyjsciem sbc sprzedalem pare kart chyba z Rapida wieden po 3k, a sbc o nich nie weszlo :D Jedyny sens to kupic teraz do 2k i sprzedac na godzine przed sbc z jakims zyskiem
Opublikowano 24 października 20177 l Ja akurat mam w klubie wszystkie te zespoły, więc tak jakby problem się wstępnie rozwiązał :P
Opublikowano 24 października 20177 l Nie miałem kiedy kupić 18, jakbym ją brał niebawem, to jest sens zaczynać przygodę z FUTem, czy ceny poszły tak do góry, że gów.no zrobię?
Opublikowano 24 października 20177 l Oczywiście, że jest sens. Za kilka tysi można zrobić całkiem w porządku skład, a później tylko ciułać powoli pieniążki i ogarniać lepszych zawodników. Jeśli chodzi o te ciut lepsze karty to ceny nawet w dół poszły, większość zawodników na których postawiłem na początku teraz chodzą po taniości. Takiego Sancheza na środek obrony wziąłem za 10k, a teraz chyba nawet za dwa tysie można zgarnąć Edytowane 24 października 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 24 października 20177 l Widzę, że schabek jest tutaj dobry w handlowanie, będę chyba pisał na fb za jakiś czas, jak ogarnę fifę sobie xD
Opublikowano 25 października 20177 l Zapraszam panie blazeju, ale w sumie nie robie nic czego tutaj bym nie opisywal :D
Opublikowano 25 października 20177 l Jpdl... Ja wszystkie paczki wczoraj otworzyłem i zdziwiony, dalej jest ta sama drużyna tygodnia
Opublikowano 25 października 20177 l Hahahahaahha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji39]
Opublikowano 25 października 20177 l Jak to mówią, szczęśliwi czasu nie liczą I jak tam drop w dzisiejszym openingu? ;)