Nemesis 1 268 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ostatnio wyrwałem fajne PSP na Allegro i to limitowana edycję Gran Turismo. Dużo nie dałem a konsolka wciąż swoje hity posiada jak wspomniana Castlevania. Graliscie? Nie mogłem dostać w pudełku ale na szczęście było na PSS w dobrej cenie. Mega sztosik. Gram już od kilku dni w międzyczasie. W pakiecie jeszcze można odkryć Symphony of the Night i Rondo of Blood. Jednak wersja Dracula X z PSP rządzi. Trudno jest i chce się grać. W SotN są inne dialogi niż w wersjach PSX/Saturn. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Bardzo fajny remake. Oprócz nowej oprawy, dodano parę fajnych nowości (nowy poziom/walka z bossami na czas). SOTN, wersja z PS1. Można zagrać Marią która przypomina swoją młodszą wersję w przeciwieństwie do wersji Saturnowej. Animacja na PS1 nie była płynna w pewnych lokacjach gdzie było dużo przeciwników, na PSP nie ma żadnych problemów. Szkoda że konami nie wydało The Dracula X Chronicles na "duże" konsole i PC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi