Skocz do zawartości

PSX Extreme 242

Oceń okładkę PSX Extreme 242 47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 242

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jak co miesiąc napiszę - wbijam w okładki, liczy się treść. Ale jak na Fifkowa ta wcale taka zła nie jest. Zdjęcie Ronaldo całkiem spoko, kolorki ok.

• Odpowiedzi 137
  • Wyświetleń 27,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kolejny odcinek z serii "kiedyś to było".   Kiedyś to w ikstrimie jeździli krzesłami po ulicach i w ogóle była beczunia xD i hiv puszczał bąki i była taka luzacka atmosfera XD A teraz to dajo wysok

• Multiplatformowe tytuły testowane po linii najmniejszego oporu na PC, zalew gówno-gierek ze steama i interesujących całe 4 osoby w Polsce turowe strategie okraszone testami gejmingowych myszek i klawi

• Tym razem to już nie muszę już nawet szukać sprzeczności w osobnych postach ;D.  

Opublikowano

Myślę że piękna, autorska okładka będzie zdobiła nr. 300 czyli już całkiem niedługo :)

Opublikowano

Doróbcie penisa temu Ronaldo.

Opublikowano

ku,rwa to narzekanie na okładki XDDD nie wiem czy jest jakiś drugi magazyn na forum którego są takie jałowe dyskusje

Facebook Pixela, a jak są dwie, to już wogóle

Opublikowano

Numerek dotarł, jest co czytać.

Dziewczyna po zobaczeniu okładki: "a krysia jak zwykle w (pipi) ładowany" :D

Opublikowano
  • Autor

też dotarł, będzie czytane 

Przyznaj się, pierwsze do czytania poszły strony 61 i 62 ;). 

Opublikowano
  • Autor

Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Tradycyjnie szukajcie nas w punktach z prasą lub w formie elektronicznej (PDF lub e-Kiosk). Przyjemnej lektury!

Opublikowano

Nowy numer i nie ma mnie w głosie ludu? Skandal.

A tak serio, numer gruby, 8 stron robi różnicę. Przejrzałem na szybko i nie wiem za co się zabrać.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie, wycinam okładkę a resztę wywalam do kosza.

@SoQ o jaką aferę z Killzone: Najemnik Ci chodzi, o której wspominasz w HP?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Baron Xboksa w tym dziale dla publicystki tworzonej przez czytelników? Trochę beka, myślałem, że to ma być dla amatorów.

Opublikowano
  • Autor

Nie, wycinam okładkę a resztę wywalam do kosza.

@SoQ o jaką aferę z Killzone: Najemnik Ci chodzi, o której wspominasz w HP?

W wywiadzie z Butcherem jest o tym. Chodzilo z grubsza o okladke numeru.
Opublikowano

Baron Xboksa w tym dziale dla publicystki tworzonej przez czytelników? Trochę beka, myślałem, że to ma być dla amatorów.

a co on, celebryta xD?

Opublikowano

Chmielarz za dużo o PE nie napisał. Ale dla niego PE ma za małą czcionkę i pewnie nie czyta :(

Opublikowano
  • Autor

Kto jest w Głosie Ludu ten stawia piwo

Ale komu? :D

Opublikowano

To nikt nie będzie kupował Szmatławca. Wiadomo, że każdy kupuje dla okładki lub Głosu Ludu :D

Opublikowano

Ja dla retro, walkiewicza i rogera. Glownie.