Opublikowano 22 września 20177 l Jak co miesiąc napiszę - wbijam w okładki, liczy się treść. Ale jak na Fifkowa ta wcale taka zła nie jest. Zdjęcie Ronaldo całkiem spoko, kolorki ok.
Opublikowano 22 września 20177 l Myślę że piękna, autorska okładka będzie zdobiła nr. 300 czyli już całkiem niedługo :)
Opublikowano 25 września 20177 l ku,rwa to narzekanie na okładki XDDD nie wiem czy jest jakiś drugi magazyn na forum którego są takie jałowe dyskusje Facebook Pixela, a jak są dwie, to już wogóle
Opublikowano 26 września 20177 l To tylko okładka, mnie bardziej interesuje zawartość i ciekawe artykuły.
Opublikowano 26 września 20177 l Numerek dotarł, jest co czytać. Dziewczyna po zobaczeniu okładki: "a krysia jak zwykle w (pipi) ładowany" :D
Opublikowano 26 września 20177 l Autor też dotarł, będzie czytane Przyznaj się, pierwsze do czytania poszły strony 61 i 62 ;).
Opublikowano 26 września 20177 l Autor Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Tradycyjnie szukajcie nas w punktach z prasą lub w formie elektronicznej (PDF lub e-Kiosk). Przyjemnej lektury!
Opublikowano 27 września 20177 l Nowy numer i nie ma mnie w głosie ludu? Skandal. A tak serio, numer gruby, 8 stron robi różnicę. Przejrzałem na szybko i nie wiem za co się zabrać. Edytowane 27 września 20177 l przez MYSZa7
Opublikowano 27 września 20177 l Nie, wycinam okładkę a resztę wywalam do kosza. @SoQ o jaką aferę z Killzone: Najemnik Ci chodzi, o której wspominasz w HP? Edytowane 27 września 20177 l przez MYSZa7
Opublikowano 27 września 20177 l Baron Xboksa w tym dziale dla publicystki tworzonej przez czytelników? Trochę beka, myślałem, że to ma być dla amatorów.
Opublikowano 27 września 20177 l Autor Nie, wycinam okładkę a resztę wywalam do kosza. @SoQ o jaką aferę z Killzone: Najemnik Ci chodzi, o której wspominasz w HP? W wywiadzie z Butcherem jest o tym. Chodzilo z grubsza o okladke numeru.
Opublikowano 27 września 20177 l Baron Xboksa w tym dziale dla publicystki tworzonej przez czytelników? Trochę beka, myślałem, że to ma być dla amatorów. a co on, celebryta xD?
Opublikowano 27 września 20177 l Chmielarz za dużo o PE nie napisał. Ale dla niego PE ma za małą czcionkę i pewnie nie czyta :(
Opublikowano 27 września 20177 l To nikt nie będzie kupował Szmatławca. Wiadomo, że każdy kupuje dla okładki lub Głosu Ludu :D