Opublikowano 18 października 20177 l Czytam numer od deski do deski, jestem już na "listach", cieszy, że nie ma "listu miesiąca" (ale podobno tylko na ten numer), za to "rodzyny" zajmują 1/3 strony, a szkoda tego czytać. Jeszcze ten tekst z Moniką na okładce ok, ale tamten spis jakiegoś pijanego gościa, trochę bez sensu. Rodzyny i list miesiąca, do wywalenia, szkoda miejsca, szkoda tracić czas na czytanie tego. Wiadomo, powinno więcej grających dam.Żegna się grzybiarz marudzący, w Super Mario napie.rdalający :)
Opublikowano 18 października 20177 l Jak już kiedyś ktoś sugerował: wrzucać więcej zdjęć HC Roomów i to w większych rozmiarach i już problem listów i rodzynów rozwiązany
Opublikowano 18 października 20177 l Albo co bardziej wypasione zakupy growe. Szkoda, by niektóre sztosy z forumkowego tematu marnowały się, zasługują na światową sławę.
Opublikowano 20 października 20177 l Kupiłem numer i jestem pozytywnie zaskoczony dużo tekstów które mi się spodobały. Ogólnie numer lepszy niż ostatni cda. Więcej fajnych (dla mnie)felietonów i fajne artykuły na 20 lecie (Szczególnie o prowadzeniu sklepu). No ale kącika pc'towego nie było oszukali mnie :( Nie wiem tylko po co wracacie do głupich wyliczanek (były kiedyś prawie w każdym numerze). Polskie postacie w grach to tak kiepski i pisany na siłę artykuł w stylu click baitów internetowych. Poza tym jednym reszta artykułów dobrze i bardzo dobrze. Za miesiąc październik pixel > psx extreme >>>>> cda. Zobacze jak teraz będzie. Kupiłem nowe cda i fajnie się czyta czekam na pixela i psx'a. Dobrze jest co czytać na kibelku cały miesiąc :D
Opublikowano 22 października 20177 l Dlaczego w Graczpospolitej w tej wzmiance o fanowskim remake'u Tomb Raider 2 napisaliście, że Crystal Dynamics to twórcy oryginału? Przecież drugą część tworzyło Core Design.
Opublikowano 31 października 20177 l Wreszcie przeczytałem wszystkie wspominkowe teksty. Szacun, bo są zaje,biste. Wywiad ze Ścierą szczególnie mi się podobał. Zaimponowało mi szczególnie jak jedna opinia na forum mogła oznaczać dywanik u aliena. Oj gdybym wtedy pisał na forum to byłoby prze,srane ;D. I widziałem, że coś było nie tak z tą okładką 112 numeru! Teraz już wiem dlaczego ten Marcus taki świecący i rozmazany :D. Przygody Kosa z pisaniem książki też interesujące jak cholera, takich rzeczy i niuansów nie przeczytam nigdzie indziej. Rozmowa z Butcherem też mi przypadła do gustu i potwierdziła wiele rzeczy, które kiedyś podejrzewałem. Szacun, że macie jaja, by np. przyznać po latach, że bullshoty były gęsto używane. Dla mnie to była jedna z rzeczy przez które przestałem się PE interesować na długi czas. No robią takie wspominki czy uchylanie rąbka jak wygląda praca w sklepie gierkowym albo pisanie książki. Nie pogniewam się jak w przyszłości będzie tego typu rzeczy więcej A, szacun też za odpowiednie nakreślenie tematu endgame'u w Destiny 2. Nie było chyba łatwo to szybko wyłapać, a w przynajmniej dwóch miejscach można o tym wyczytać w PE, w tym w dedykowanej temu problemowi kolumnie. Mały minusik tylko, że bardziej się temu nie przyjrzano w recenzji, bo w looterze endgame stanowi właściwie mięso rozgrywki i jeśli ktoś nie będzie czytać tekstów dookoła to aż tak nie zrozumie o co chodzi (chociaż żeby nie było, jest wspomniane, że zawartości nie ma dużo też w recenzji - nie jest to tylko odpowiednio wyjaśnione dlaczego w mojej opinii). Edytowane 31 października 20177 l przez raven_raven