Opublikowano 29 września 20177 l Ja jeszcze nie znalazłem, ale w sumie nie sprawdzałem czy coś można kupić w Pro Shopie do kopania?
Opublikowano 29 września 20177 l juz sobie poradzilem - trzeba odblokowac pro shop w drugiej krainie przez robienie questow pobocznych na obszarze z prawej strony
Opublikowano 29 września 20177 l wiadomo cos o dlugosci gierki? Wydaje się być dosyć długa, jest kilka krain, a w każdej jest po kilka zadań.
Opublikowano 30 września 20177 l 3:40 a ja dopiero wchodze na trzecie pole golfowe - spokojnie gierka bedzie na 10-15h
Opublikowano 30 września 20177 l Dwa razy juz mi sie gra zaciela, po rozmowie z npc nie moglem chodzic, postac stala w miejscu, trzeba bylo na nowo wlaczyc gre
Opublikowano 30 września 20177 l Widziałem jakiś wątek na Reddicie ze spisem tego typu błędów. Chyba nie będzie grzechem więc zaczekanie z rozgrywką do pierwszego patcha.
Opublikowano 30 września 20177 l Więcej w tej grze rpg, czy golfa? I dobrze się gra w tego golfa? Gdyby był oddzielną grą to też dałby radę?
Opublikowano 30 września 20177 l W golfa gra się okej, ale jako samodzielny tutuł??? Nie ma tu takiej fizyki jak w EG, jest trochę za prosto, aczkolwiek jest sporo rzeczy których w normalnym golfie nie uświadczymy. GS to konglomerat pomysłów, które oddzielnie są takie sobie, ale razem stanowią o sile tego tytułu. Dotyczy to również warstwy RPG (moim zdaniem szczątkowej, rozwijamy umiejętność gry w golfa, a sposób prowadzenia fabuły przypomina mi raczej stare przygodówki). Jest tu też trochę rzeczy podocznych typu znajdźki czy jakieś niegolfowe aktywności.
Opublikowano 1 października 20177 l Są już dwie pierwsze oceny na GR, w obu przypadkach gra dostała 9/10.
Opublikowano 1 października 20177 l Trzecia kraina najlepsza, wiatr potrafi krecic i wreszcie golf stal sie troche wymagajacy bo do tej pory bylo banalnie
Opublikowano 1 października 20177 l Trochę się rozejrzałem po mapce i widzę, że jednak jest więcej krain niż myślałem. Ja już mam ponad 5h i dopiero 3 mapka.
Opublikowano 1 października 20177 l Like a boss Dołek na par 5, a wbiłem na -3. Ogólnie na trzecim polu mam 9 dołków na -5. Byłoby -8 ale przedostatni dołek na triple bogey. Do poprawy. A jak Wasze scoreboardy? W ekwipunku możecie sprawdzić rekordy.
Opublikowano 4 października 20177 l A jest tutaj ktoś kto pisał "ale suaba gra, nie kupujcie"? Ci co kupili chwalą, a to, że gra robi save co chwilę ratuje w przypadku glitchy. Mam już ponad 10 godzin, a dopiero 4 plansza zaliczona, grania jest więc dużo.
Opublikowano 4 października 20177 l Autor Wziąłem. W razie czego, jesli ktoś chce zaoszczędzić ok. 7zł to niech kupi z e-shopu RPA;F
Opublikowano 4 października 20177 l obok stardew valley ten golf story ląduje u mnie na 2 miejscu listy
Opublikowano 7 października 20177 l Znaleźliście i uruchomiliście już kartridża z grą Galf i Galf Seasons? :D Ja pierdziele, gra o golfie w grze o golfie. Golf Story to absolutne mistrzostwo świata
Opublikowano 7 października 20177 l nie, póki co przede mną turniej na wyspach świetna gra, dialogi super, fabularnie komicznie, graficznie super, a muzyka świetna. Drażni mnie tylko, że nie można wyjść z rozpoczętego już subquesta i trzeba wystrzelić się z piłek, nawet wtedy kiedy wiemy, że już przegraliśmy :/ i w drugą stronę - szkoda, że nie da się zadania zakończyć wcześniej, kiedy już przekroczyliśmy wymaganą liczbę punktów. EDIT 23:21 złapałem soft-locka na tym GALFie EDIT 23:24 I znowu strasznie zbugowane.