Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 O ja (pipi)e.10 godzin z hakiem poszło się (pipi)ac. Zapisałem grę, wyczytałem i moja postać jest mikroskopijna w nic nie mogę robić, żadnej interakcji, nic. Tylko ruszać się z oporem. Krwwwaaaaa Na internetach ludzie też złapali tego buga... Dobra wiadomość jest chociaż taka, że na Twitterze twórcy poinformowali, że dzis podeślą patcha (naprawiającego tego buga + kilka(naście) innych) do Ninny, więc pewno dzis/jutro powinien patch być dostępny. Oby. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Uppps. To ja już nie włączam gry dopóki patch nie wyjdzie. To się dzieje w konkretnej sytuacji? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Heh, to + brak jakiegokolwiek systemu zarządzania save'ami (co już na pier,dolonym PS2 albo nawet PS1 było, no bez jaj) = super konsola c0rvo. Niepokojące, bo nie jest pierwszy raz kiedy czytam o znikniętym/zepsutym save'ie na Switchu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Tak. Jak wyłączysz i zapiszesz grę w konkretnym miejscu fabuły, jesteś w tym miejscu albo już po. twoja impreza powitalna z racji dostania się do klubu w tidy park Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Uff, to jeszcze przede mną. A, jak Rayos jesteś już po, to napisz mi gdzie znajdę ostatni stary kij? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 A które już masz? :D dwa trzeba kupić w pro w tidy park, jeden wykopiesz w tidy park, ale musisz iść do archeologa najpierw, czwarty jest w willi na cmentarzu Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Ok, to brakuję tego z willi na cmentarzu. Ale nie wiem jak do niej wejść :D i jak rozegrać pełne 9 dołków? Bo tam pro shop to mieszkanie i nie wiem gdzie mam się zgłosić :D Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 zrób wszystkie questy na cmentarzu i zagadaj do chłopaczka przy willi Cytuj
roivas 41 Opublikowano 10 października 2017 Autor Opublikowano 10 października 2017 Mówiłem, że się temat przyda;) No i nie ma tego patcha dalej ciekawe kiedy wrzucą. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 już jakiś czas temu (wtedy co pisali) rzucili do Nintendo, teraz czekamy aż łaskawie klepną tego patcha ;) mam nadzieję, że to kwestia kilku dni... nie chcę czekać nie wiadomo ile, ale nie chce mi się też zaczynać gry od nowa Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 A patch naprawi Twoją sytuację Rayos? Będziesz mógł kontynuować czy i tak nowa gra Cię czeka? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Twórcy twierdzą, że naprawi. Jak nie, to im taką recenzję nasmaruję, że krytyczne oceny Sterlinga przy tym będą wyglądać śmiesznie i nieszkodliwie Cytuj
Gonzo_ 0 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Ktoś gra jeszcze? Wreszcie dotarłem do ostatniej krainy, jest szansa, że do Odyssey się uwinę ;) Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 tez juz powoli koncze, 14h na liczniku, swietna gierka, szkoda jedynie, ze tyle bugow ma Cytuj
Gość Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Mi przejście (zrobiłem chyba prawie wszystko) zajęło ponad 20h. Bardzo dobra gierka, więcej takich eksików proszę. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 a ja dalej czekam na patcha. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Gdzie zdobyc 8 match play cards w ostatniej lokacji? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 poradzilem sobie i gierke skonczylem, cudowny indyczek, 16h na liczniku, a jeszcze sporo sidequestow mi zostalo, w sumie jedyne zastrzezenia mam do masy bugow i mocno niskiego poziomu trudnosci, reszta tip top, gry w golfa w story jest nadspodziewanie duzo, wszystko praktycznie sie o niego opiera choc czasem trafimy na fajne mini gierki (galf, minigolf, drony,frisby), historia moglaby byc lepsza, a calosc bardziej przypominac faktycznie rpg, a nie przygodowke ale nadrabia gierka to urokiem i humorem. Za wyjatkiem trybu story mozna grac normalne mecze w golfa co przestestowalem w masorzem i sprawdza sie niesamowicie (ehhh ta hybrydowosc i rozpisane joycony <3), sama mechanika gry nie liczac bugow o dziwo zaawansowana - nie jest to co prawda everybody golf ale fizyka jest spoko, zdziwilem sie nie raz jak pileczka odbijala sie od kantu jakiegos obiektu zmieniajac tor lotu polecam choc radzilbym czekac na patcha jak ktos ma gre na radarze, a jeszcze nie kupil Cytuj
roivas 41 Opublikowano 1 listopada 2017 Autor Opublikowano 1 listopada 2017 A patcha jak nie było, tak dalej nie ma. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 no ja juz chyba jutro zaczne grac od nowa po prostu... ile to juz? trzeci tydzien? dramat, tragedia, brak poszanowania. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 2 listopada 2017 Autor Opublikowano 2 listopada 2017 No słabo, rzeczywiście. Sprzedali tego dużo i mogliby się zachować. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 A nie jest jak z devami od fast rmx czyli dali ale nintendo tyle czasu certyfikuje? Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 (edytowane) No... developer napisał, że patch został wysłany, 7 października. Potem napisał 17 października, że patch przechodzi recenzję i że napisze, jak tylko coś będzie wiadomo. Tak że, tak. To tak jak z tamtymi. Patch napisany szybko, za to miesiące czekania na akceptację kolejnych oddziałów Nintendo. Edytowane 2 listopada 2017 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi