Kinoji 763 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 w koncu przejdziesz? xd Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Tak :D juz mialem w zeszlym tyg zaczac od nowa, ale stwierdzilem ze poczekam jeszcze do tej nidzieli, dobrze, ze poczekalem Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Przy okazji promo przypomnialem sobie o tej gierce, ktora skonczylem w zeszlym roku i pyknalem z kumplem partyjkowy meczyk, jejku jak mi brakuje multi online w tej gierce, ehhh Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Tak właśnie czuję, że gra ma duży potencjał w multi. Na pewno nie z causalem, ale z kimś kto przeszedł gierkę. Aż się prosi o lobby i granie z ekolegami. Sama gra fantastyczna, nie mogłem się oderwać. Co prawda w pewnym momencie robi się dość powtarzalnie, czyli ograj postać X w grze do 9 dołków, ograj postać Y i tak w kółko, ale sama mechanika gry w golfa zrobiona super. Zmienny wiatr, rotacje, pomysłowe tory z utrudnieniami typu krety/ptaki. Każde wbicie do dołka sprawia sporo satysfakcji. Do tego muzyka jest kapitalna. Kolejny indyk którego ogrywam (wcześniej Celeste), który jest bardzo mocny w tym aspekcie. Jak dla mnie gra na mocne 8/10. Cytuj
Ukukuki 6 935 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Warto ten tytuł brać jak się nie lubi golfa:P? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 lutego 2018 Opublikowano 11 lutego 2018 Jasne! Dla muzyki, dialogów i rozgrywki warto Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 lutego 2018 Opublikowano 11 lutego 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Rayos napisał: Jasne! Dla muzyki, dialogów i rozgrywki warto Nie jara mnie golf, ale to co wymieniłeś mi pasuje, więc kupiłem. Mam nadzieję, że się nie zawiodę Edit: Pograłem trochę i jestem zachwycony. Chyba nie grałem nigdy w lepszego indyka Edytowane 12 lutego 2018 przez funditto Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 pudełkowa edycja została niedawno sklasyfikowana przez ESRB. Więc niebawem gierka powinna ukazać się na kartridżu i będzie do kupienia w Limited Run Games Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 Jak sie tu sejvuje? Znaczy jak system działa, Zrobiłem dwa/trzy poczatkowe questy. Zrobilem save quit i odpalam, i wszystko od nowa. Mimo ze.licznik na 30min. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 (edytowane) Dużo ludzi miało z tym bug. Gierka tak na prawdę się zapisuje jak wchodzisz do nowej lokacji. leave and enter an area buildings, courses, whatever before getting off then save and quit its what I've been doing and I haven't lost progress since but the first time I played I had the same issue with saving Edytowane 11 lipca 2018 przez sprite Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi