MierzejX 883 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Grających na Xbox One zapraszam do klubu Fortnite Battle Royale POLSKA - łatwo znaleźć ekipę, newsy o update'ach, dzielimy się doświadczeniami i poradami. Cytuj
Gość Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 A jak tam z kulturą graczy podczas bitew online? Chamówa gimbazy i nieudacznych nołlajfów maminsynków jak na forum/forach, ceesie lub w gta online? Czy może odwrotnie, ludzie z klasą jak w eso i everybody's golf?? Pytam bo rozważam zakup ale nie chcę się z cymbałami użerać... Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Seba Battle Royale jest darmowy. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 tez moja pierwsza stycznosc z BR. Mario poszedl w odstawke Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 U mnie tak samo pierwsza styczność. Nie przepadam za czym się jara obecne pokolenie graczy w multi, takie DayZ nieszczególnie mnie porwało, pomimo znajomych i nabitych godzin. Pierwsze, co mnie trochę odrzuciło to, że można k&m natywnie pomyślałem kurde czy jest sens to w ogóle odpalać na konsoli ale pare osób tu chwali to spróbujem. Sterowanie padem w pierwszej chwili to była mała drama ale po paru meczach jest całkiem spoko. Bardzo miodna giera do tego darmowa :D Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 Na razie 2 wygrane na jakieś 20 meczyków, zazwyczaj udaje się przetrwać w jakichś krzakach do tej finalnej 10. Dodali wbijanie poziomów i jakiś sklepik z ubrankami, szkoda tylko że za prawdziwą kasę ale w końcu F2P. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 (edytowane) Po rozegraniu kilkuset meczykow stwierdzam ze gra mimo ze miodna to balans broni jest do pupu.Semi auto shotguny to zło wcielone a karabiny powyżej 50m to spray and pray. Tak czy siak polecam mocno zwłaszcza ze darmowe. Edytowane 29 października 2017 przez kudlaty88 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Sytuacja bez wyjścia. Ja sam na 3 graczy. Oni w dodatku na przeogromnej wieży z trzema podstawami... Sytuacja bez wyjścia? Niekoniecznie :D 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Dobra akcja Jeszcze żadne multi nie dawało mi takich emocji. W finałowej 10 robi się już bardzo nerwowo. Grywam prawie codziennie chociaz po dwie rundki. Parę rezy próbowałem grać w drużynach z randomami, ale albo są totalnymi debilami, albo z jakiegos powodu zabijają mnie, kjradną sprzęt i idą sobie. Zdarzyło mi się to 4 razy. Jak ktoś chce pograc w parach czy teamie (PS4) to śmiało można wysyłać zaproszenie. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Dobrze się w to gra na konsolach? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Na padzie z początku musiałem się przyzwyczaić ale po paru meczach było już ok, można podpiąć k&m jak ktoś ma taki kaprys. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Gra się jak w każdą inną strzelankę. Tryb Battle Royale jest za darmo, więc nie wiem nad czym tu się zastanawiać Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Problem PS4 jest taki, że gracze PC mogą dołączyć do zabawy. Nie wiem która mądra głowa na to pozwoliła ale to nie mój problem bo mam klocka Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 To Sony pozwala jakiejś grze na crosspatform ? Łał Z tego co wyczytałem to był chwilowy ale między xboxem i PS4. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Z pc można grać już od dawna. Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Jest ktoś kto pyka na pececie? Fajna gra ale samemu troche nudnawo. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Dla mnie ta gra jest rewelacyjna, w przeciwieństwie do pubg daje mnóstwo radochy. Pubg mnie bardziej w(pipi)ia, bo póki co nie umiem jeszcze normalnie strzelać i umieram jak daun. Inna sprawa, że kilkanaście spędzonych godzin w pubg daje mnóstwo skilla w innych strzelankach. Teraz wróciłem do fortnite na chwilę i jestem w stanie rozdupcyć cały skład typków Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 W sumie już 75 wygranek na koncie, gra jest rewelacyjna Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Ktoś wie jak to jest z tym cross pc-ps4? Próbowałem ostatnio ze znajomym, on na pc ja na ps4. Obaj mamy na kompie pobrany klient Epic i obaj mamy sparowane profile z psn oraz dodani siebie do znajomych w obu usługach. On wysyła zapro i nic nie dostaje, próbowałem też stworzyć profil i zalogować się z jego kontem na psn a potem wysłać zapro i też nic. Cytuj
EaglesofOctane 0 Opublikowano 26 lutego 2018 Opublikowano 26 lutego 2018 Nisza jest niezagospodarowana, więc gry takie jak Fortnite powstają. Tak samo jak jest HoN i Lol. Lol jest bardziej dla dzieci z gimnazjum, HoN jest bardziej zaawansową i wymagającą grą. Tak samo PUBF i Fortnite, to jak klocki Lego i klocki Lego Duplo, różne od siebie, bardzo dobrze się sprzedamą. PUBG ma duże wymagania, do tego jest płatny, to główne powody popularności fortnite, a nie przewaga gameplayu, czy pożal się Boże grafiki. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 26 lutego 2018 Opublikowano 26 lutego 2018 Epic bardzo się przykłąda do rozwoju gry (czy tam trybu BR). Z miesiąc temu totalnie przemodelowali mapę. Co kilka tygodni coś dodają, a to broń dla wszystkich, a to jakieś pierdoły co sobie można kupić za hajsy. Mi szkoda kasy ale co kto lubi. Czytałem newsa że celują w 60fps, i tu bach tydzień później patch i wszystko śmiga płynniutko. Nie wiem czy trzyma te 60, ale gra się super. Cytuj
joseph 1 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 pierwsza gra od 10 lat od ktorej sie troche uzaleznilem..;) gra ktos w oddzialach/duo , moj nick to twoUn4given Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 8 marca 2018 Opublikowano 8 marca 2018 Epic ma co świętować, gra jest obecnie numerem jeden na twitchu.http://www.eurogamer.pl/articles/2018-03-07-fortnite-z-rekordowymi-wynikami-na-twitchu Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 marca 2018 Opublikowano 8 marca 2018 Numer jeden tylko i wyłącznie dzięki streamerowi „ninja”, który ma za każdym razem prawie 100k widzów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi