Opublikowano 3 lipca 20186 l Od miesiaca gram regularnie i mam 2 wygrane solo na PC. Coraz lepiej tez mi idzie budowanie w tej grze. Pare dni temu udalo mi sie wbic 11 kill streak na tilted towers. Znow PUBG jest dla mnie zbyt nudny, strasznie wolny, duzo kamperow i graficznie wyglada brzydko. Gram oczywiscie na ultra/high. Nie dosc, ze gra platna to dodaja do niej jakies battle passy jak w fortnite za 10 euro. TFU
Opublikowano 9 lipca 20186 l Ten Fortnite nie taki zły jak go piszą xD co prawda to design jest odpychający ale gameplay imo lepszy niż w PUBG bardziej dynamiczny i nie ma aż takiego kampienia którego nie znoszę tylko to budowanie takie dziwne ale to pewnie kwestia obycia z gra
Opublikowano 9 lipca 20186 l mam wrażenie że fortnajt jest zbyt mejnstrimowy na tutejsze elitarne forumy. Najpopularniejsza gra na świecie i ledwie 3 strony tematu. Fajna giera. Chciałoby sie zeby inne miały takei wsparcie.
Opublikowano 9 lipca 20186 l No gad demet no. Tak popularna ze wszystko musi byc royale. Ni huya. Gardze. Ale podziwiam ze sa fanatacy.
Opublikowano 9 lipca 20186 l Do czasu premiery CoD'a i BFV nie ma praktycznie nic ciekawego z shooterow, wiec zmusilem sie do zainstalowania tej gry i mnie tak wciagnela. MASAKRA. Niby F2P, ale juz wydalem ponad 300zl na skiny Edytowane 9 lipca 20186 l przez Mroku
Opublikowano 9 lipca 20186 l Ja się zastanawiam nad przepustką sezonową. Wydać 4 dyszki w darmowej gierce to nie grzech, tym bardziej, że jak osiągnę odpowiedni level to następny sezon będę miał za kasę zdobytą w grze. Ostatnio zacząłem pogrywać ze znajomym i udało się dwa razy rozyebać towarzystwo na duo, w solo niestety jestem trochę słaby, choć raz miałem one on one situation i tyci tyci zabrakło. Co do budowania to też miałem, a raczej mam nadal z tym problem. Poprawiło się jak zmieniłem sterowanie na budowniczy pro, ale często i tak się buduje nie tak jak bym tego chciał. No i autoaim by mogli wy(pipi)ac, debile. Btw marketing przed nowym sezonem całkiem niezły. Ciekawe czy dadzą nową mapkę, czy z tej wyrwy wysypie się piasek i zrobi się dziki zachód. Im so exciting. A co do małego zainteresowania na forumku? No cóż, nie jest to miejsce, które cieszy się sławą miejsca skupiającego graczy z dobrym gustem.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Dobra. Zeby nie bylo. Sciaglem gierke, zagralem dwa mecze i dawno nie gralem w takie guwno.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Dzięki battleroyalom mamy w końcu fajne gierki Nawet mi powieka nie drgnęła jak kupowałem v-dolce na karnet bojowy
Opublikowano 15 lipca 20186 l Ostatnio ściągnąłem by sprawdzić czym tam sie jarają ludzie. Jedno z większych gówien w jakie grałem w całym swoim życiu.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Kusi mnie troche ten fortnite, design troche mi przypomina martwe juz battlefield heroes, tylko to budowanie mnie odrzuca ;/
Opublikowano 15 lipca 20186 l Daje Ci 5 minut z tym scierwem. Wole oddac wszystko co mam i zamienic na switcha z Mariankiem.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Jak można w coś takiego grać ? Gameplay tragedia, design z dałnem, grafika zrobiona przez pojedynczego studenta, założenia gry czyli FFA plus bob budowniczy xD Serio, trzeba mieć coś nie tak z kopułą by w to grać.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: Oddychaj kopik Serio tak rakowego przerzutu nie poczulem przy AC Unity.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Ale wiecie że to gierka dla najmłodszych skrojona pod wydawanie pieniążków rodziców a nie graczy z 20 letnim stażem?
Opublikowano 15 lipca 20186 l Wiadomo, ale nie zmienia to faktu, że jest to jedna z najgorszych gier jakie kiedykolwiek powstały. Mobilne kupska mają więcej do zaoferowania, a jakoś nie widzę na forum osobnych tematów dla tego typu gier. Edytowane 15 lipca 20186 l przez Ins
Opublikowano 15 lipca 20186 l 7 minut temu, Ins napisał: Jak można w coś takiego grać ? Gameplay tragedia, design z dałnem, grafika zrobiona przez pojedynczego studenta, założenia gry czyli FFA plus bob budowniczy xD Serio, trzeba mieć coś nie tak z kopułą by w to grać. tak samo jak kopanie pilki samochodami
Opublikowano 15 lipca 20186 l Myślisz, że wciągniesz mnie w to ? xD Czytaj teraz dokładnie - G A M E P L A Y w tej grze jest gównem. Całą reszta to tylko wisienka na torcie tej (pipi)ny.