Opublikowano 26 września 20186 l No jeżeli nie chcesz być gównem to musisz opanować budowanie do perfekcji. Oczywiście nie na padzie. Na konsolach ta gierka to clownfiesta. Edytowane 26 września 20186 l przez sprite
Opublikowano 27 września 20186 l Kuuurwa ale to będzie zayebisty sezon :Banderas: jutro powrót że szpitala i jak się dorwę do konsoli
Opublikowano 7 października 20186 l W dniu 26.09.2018 o 21:11, sprite napisał: No jeżeli nie chcesz być gównem to musisz opanować budowanie do perfekcji. Oczywiście nie na padzie. Na konsolach ta gierka to clownfiesta. Gram na PC i uzywam pada, bo jest mi wygodniej. Nie potrafie sie przyzwyczaic do klawiatury i myszki. Najwiekszy minus jest edytowanie na padzie i ciezko jest to opanowac. Wczoraj wyeliminowalem ostatnich 4 graczy i wygralem meczyk. Tak to mniej wiecej wyglada pad vs klawiatura (w moim wykonaniu) Edytowane 7 października 20186 l przez Mroku
Opublikowano 8 października 20186 l W dniu 7.10.2018 o 14:12, Mroku napisał: Gram na PC i uzywam pada, bo jest mi wygodniej. Nie potrafie sie przyzwyczaic do klawiatury i myszki. Najwiekszy minus jest edytowanie na padzie i ciezko jest to opanowac. Wczoraj wyeliminowalem ostatnich 4 graczy i wygralem meczyk. Tak to mniej wiecej wyglada pad vs klawiatura (w moim wykonaniu) Przecież teraz grając na padzie wrzuca Cie do kolejki z osobami które też graja na padzie. Zresztą na tym filmiku widać że każdy ma problemy z budowaniem i że nie jest to wykorzystanie myszki i klawiatury do budowania.
Opublikowano 8 października 20186 l Skad info? Jedynie slyszalem, ze gracze kb+m na konsolach graja z PC lobbies. Gram casualowo i co z tego, ze ostatnia czworka byla srednimi graczami? Akurat plus dla mnie, ze czasami sie trafiaja takie lobby.
Opublikowano 9 października 20186 l 20 godzin temu, Mroku napisał: Skad info? Jedynie slyszalem, ze gracze kb+m na konsolach graja z PC lobbies. Gram casualowo i co z tego, ze ostatnia czworka byla srednimi graczami? Akurat plus dla mnie, ze czasami sie trafiaja takie lobby. Od Epic w ostatniej dużej aktualizacji 6.0 pady graja z padami, a myszki z myszkami i to na każdej platformie, dlatego mi na PS4 od tego updatu gra się dużo łatwiej i dużo częściej zdarza się WIN
Opublikowano 9 października 20186 l Podobno idzie to obejść i po rozpoczęciu meczu podlaczasz klawe. Ale zmiana na plus mimo to, chociaż ja i tak za często nie wygrywam.
Opublikowano 9 października 20186 l 9 godzin temu, bartiz napisał: Podobno idzie to obejść i po rozpoczęciu meczu podlaczasz klawe. Ale zmiana na plus mimo to, chociaż ja i tak za często nie wygrywam. no wlasnie nie idzie, bo jak odpalisz play z poziomu kontrolera odlaczysz go i podlaczysz klawiature i myszke to ci te urzadzenia nie dzialaja
Opublikowano 17 listopada 20186 l Mam dopiero 55 lvl bp a do konca zostalo chyba 2 tygodnie. Nie wiem czy uda mi sie wbic do 100lvl. Ostatnio dodali jakis starter pack, to kupilem dla dodatkowych v-bucksow Na ten moment hime i bunny brawler sa moimi ulubionymi skinami w tej grze
Opublikowano 6 grudnia 20186 l darmowego? Za chociaż jednego battepassa trzeba te 40zeta wybulić. No bądźmy uczicwi. Ale fakt, super sprawa. Ostatni raz zapłaciłem 3 sezony temu i reszte spokojnie w grze zarabiam
Opublikowano 6 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, qraq_pk napisał: darmowego? Za chociaż jednego battepassa trzeba te 40zeta wybulić. No bądźmy uczicwi. Ale fakt, super sprawa. Ostatni raz zapłaciłem 3 sezony temu i reszte spokojnie w grze zarabiam Za nowe lokacje, bronie i zadania nie musisz nic placic. Gra jest F2P Co prawda juz wydalem ponad 800zl na skiny, BP i emotki, ale to jest jedyna gra przy ktorej mam przyjemnosc z gry w multi
Opublikowano 6 grudnia 20186 l 8 godzin temu, qraq_pk napisał: darmowego? Za chociaż jednego battepassa trzeba te 40zeta wybulić. No bądźmy uczicwi. Ale fakt, super sprawa. Ostatni raz zapłaciłem 3 sezony temu i reszte spokojnie w grze zarabiam Tą samą taktykę obrałem xd Coś tam pogrywałem w czwartym sezonie noskinem i w piątym wziąłem karnet bojowy za cztery dyszki i od tamtej pory każdy sezon mam za darmo. Co to są cztery dychy w darmowej gierce w której spędziłem już od (pipi)a czasu. Btw dzisiaj trzy winy solo wpadły, jeszcze będę zarabiał grube miliony w skirmishach. Wierzę.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Tez dzisiaj 3 solo winy zaliczylem i mam 72 na koncie. Od sezonu 4 przegralem juz 11 dni w tej grze.
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Do gierki trafiły rankedy. W końcu na serwerze latają typy o podobnych umiejętnościach bez kosmitów robiących po kilkanaście killi. Pograłem trochę i zupełnie inna gierka. Za dobry nie jestem i jak widzę typó, którzy trafiają ze mną do gry to iksde. Wcześniej na takich bambików trafiałem raz na kilkanaście gier, teraz można się o nich potykać. Świeżaki nie będą się tak odbijać od Fortnajta, z drugiej mańki trudniej będzie im podnosić skilla imo Edytowane 10 stycznia 20196 l przez Yakubu
Opublikowano 30 października 20195 l Zupełnie zapomniałem, że kupując ostatnio słuchawki, w pudełku znalazłem kod na jakieś pierdoły do Fortnite. Nie wiem, czy na forumku jest ktoś oprócz Yakubu, kto otwarcie przyznaje się do grania w ten tytuł (specjalnie go nie przywołuję odnośnikiem, żeby szanse były równe), ale jakby co to kodzik zostawiam na widoku publicznym, może ktoś skorzysta: L827-KMNT-G8F5
Opublikowano 30 października 20195 l Nie grałem w to kilka miesięcy już. Teraz to bym musiał dwa miesiące trenować żeby cokolwiek pokazać xd Znam jednego cieniasa co w to gra @mersi
Opublikowano 30 października 20195 l Wykorzystałem przed chwilą kodzik. Dziękuję Ci pięknie Wredny PS. Mi i moim dwóm ziomeczkom brakuje czwartego gracza to pykania w oddziały, jakby ktoś był chętny to pisać
Opublikowano 1 listopada 20195 l W dniu 30.10.2019 o 10:44, Yakubu napisał: Nie grałem w to kilka miesięcy już. Teraz to bym musiał dwa miesiące trenować żeby cokolwiek pokazać xd Znam jednego cieniasa co w to gra @mersi kurła szkoda ze teraz rzadziej wbijam na forum bo bym przytulił ten kodzik
Opublikowano 26 marca 20223 l jakis event podobno jest i wyjebali czasowo budowanie? gdyby taki tryb dali na stałe to bym zagrał
Opublikowano 26 marca 20223 l No jest taki event, szkoda, że tylko na tydzień. Mogliby wprowadzić taki tryb na stałe bez budowlanki.