sprite 1 784 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) No jeżeli nie chcesz być gównem to musisz opanować budowanie do perfekcji. Oczywiście nie na padzie. Na konsolach ta gierka to clownfiesta. Edytowane 26 Września 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Kuuurwa ale to będzie zayebisty sezon :Banderas: jutro powrót że szpitala i jak się dorwę do konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ten sezon wyglada MEGA za(pipi)iscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 303 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 xD wciąż nie wiem czy to jest pisane na serio czy prowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 jakubu chyba się tym serio jara Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 (edytowane) do usuniecia Edytowane 7 Października 2018 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) W dniu 26.09.2018 o 21:11, sprite napisał: No jeżeli nie chcesz być gównem to musisz opanować budowanie do perfekcji. Oczywiście nie na padzie. Na konsolach ta gierka to clownfiesta. Gram na PC i uzywam pada, bo jest mi wygodniej. Nie potrafie sie przyzwyczaic do klawiatury i myszki. Najwiekszy minus jest edytowanie na padzie i ciezko jest to opanowac. Wczoraj wyeliminowalem ostatnich 4 graczy i wygralem meczyk. Tak to mniej wiecej wyglada pad vs klawiatura (w moim wykonaniu) Edytowane 7 Października 2018 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W dniu 7.10.2018 o 14:12, Mroku napisał: Gram na PC i uzywam pada, bo jest mi wygodniej. Nie potrafie sie przyzwyczaic do klawiatury i myszki. Najwiekszy minus jest edytowanie na padzie i ciezko jest to opanowac. Wczoraj wyeliminowalem ostatnich 4 graczy i wygralem meczyk. Tak to mniej wiecej wyglada pad vs klawiatura (w moim wykonaniu) Przecież teraz grając na padzie wrzuca Cie do kolejki z osobami które też graja na padzie. Zresztą na tym filmiku widać że każdy ma problemy z budowaniem i że nie jest to wykorzystanie myszki i klawiatury do budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Skad info? Jedynie slyszalem, ze gracze kb+m na konsolach graja z PC lobbies. Gram casualowo i co z tego, ze ostatnia czworka byla srednimi graczami? Akurat plus dla mnie, ze czasami sie trafiaja takie lobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 20 godzin temu, Mroku napisał: Skad info? Jedynie slyszalem, ze gracze kb+m na konsolach graja z PC lobbies. Gram casualowo i co z tego, ze ostatnia czworka byla srednimi graczami? Akurat plus dla mnie, ze czasami sie trafiaja takie lobby. Od Epic w ostatniej dużej aktualizacji 6.0 pady graja z padami, a myszki z myszkami i to na każdej platformie, dlatego mi na PS4 od tego updatu gra się dużo łatwiej i dużo częściej zdarza się WIN Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Podobno idzie to obejść i po rozpoczęciu meczu podlaczasz klawe. Ale zmiana na plus mimo to, chociaż ja i tak za często nie wygrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 9 godzin temu, bartiz napisał: Podobno idzie to obejść i po rozpoczęciu meczu podlaczasz klawe. Ale zmiana na plus mimo to, chociaż ja i tak za często nie wygrywam. no wlasnie nie idzie, bo jak odpalisz play z poziomu kontrolera odlaczysz go i podlaczysz klawiature i myszke to ci te urzadzenia nie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Mam dopiero 55 lvl bp a do konca zostalo chyba 2 tygodnie. Nie wiem czy uda mi sie wbic do 100lvl. Ostatnio dodali jakis starter pack, to kupilem dla dodatkowych v-bucksow Na ten moment hime i bunny brawler sa moimi ulubionymi skinami w tej grze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Jest jakas inna gra na rynku z taka iloscia darmowego contentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 darmowego? Za chociaż jednego battepassa trzeba te 40zeta wybulić. No bądźmy uczicwi. Ale fakt, super sprawa. Ostatni raz zapłaciłem 3 sezony temu i reszte spokojnie w grze zarabiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 godzinę temu, qraq_pk napisał: darmowego? Za chociaż jednego battepassa trzeba te 40zeta wybulić. No bądźmy uczicwi. Ale fakt, super sprawa. Ostatni raz zapłaciłem 3 sezony temu i reszte spokojnie w grze zarabiam Za nowe lokacje, bronie i zadania nie musisz nic placic. Gra jest F2P Co prawda juz wydalem ponad 800zl na skiny, BP i emotki, ale to jest jedyna gra przy ktorej mam przyjemnosc z gry w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 8 godzin temu, qraq_pk napisał: darmowego? Za chociaż jednego battepassa trzeba te 40zeta wybulić. No bądźmy uczicwi. Ale fakt, super sprawa. Ostatni raz zapłaciłem 3 sezony temu i reszte spokojnie w grze zarabiam Tą samą taktykę obrałem xd Coś tam pogrywałem w czwartym sezonie noskinem i w piątym wziąłem karnet bojowy za cztery dyszki i od tamtej pory każdy sezon mam za darmo. Co to są cztery dychy w darmowej gierce w której spędziłem już od (pipi)a czasu. Btw dzisiaj trzy winy solo wpadły, jeszcze będę zarabiał grube miliony w skirmishach. Wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Tez dzisiaj 3 solo winy zaliczylem i mam 72 na koncie. Od sezonu 4 przegralem juz 11 dni w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Do gierki trafiły rankedy. W końcu na serwerze latają typy o podobnych umiejętnościach bez kosmitów robiących po kilkanaście killi. Pograłem trochę i zupełnie inna gierka. Za dobry nie jestem i jak widzę typó, którzy trafiają ze mną do gry to iksde. Wcześniej na takich bambików trafiałem raz na kilkanaście gier, teraz można się o nich potykać. Świeżaki nie będą się tak odbijać od Fortnajta, z drugiej mańki trudniej będzie im podnosić skilla imo Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Zupełnie zapomniałem, że kupując ostatnio słuchawki, w pudełku znalazłem kod na jakieś pierdoły do Fortnite. Nie wiem, czy na forumku jest ktoś oprócz Yakubu, kto otwarcie przyznaje się do grania w ten tytuł (specjalnie go nie przywołuję odnośnikiem, żeby szanse były równe), ale jakby co to kodzik zostawiam na widoku publicznym, może ktoś skorzysta: L827-KMNT-G8F5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nie grałem w to kilka miesięcy już. Teraz to bym musiał dwa miesiące trenować żeby cokolwiek pokazać xd Znam jednego cieniasa co w to gra @mersi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Wykorzystałem przed chwilą kodzik. Dziękuję Ci pięknie Wredny PS. Mi i moim dwóm ziomeczkom brakuje czwartego gracza to pykania w oddziały, jakby ktoś był chętny to pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 W dniu 30.10.2019 o 10:44, Yakubu napisał: Nie grałem w to kilka miesięcy już. Teraz to bym musiał dwa miesiące trenować żeby cokolwiek pokazać xd Znam jednego cieniasa co w to gra @mersi kurła szkoda ze teraz rzadziej wbijam na forum bo bym przytulił ten kodzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 jakis event podobno jest i wyjebali czasowo budowanie? gdyby taki tryb dali na stałe to bym zagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 No jest taki event, szkoda, że tylko na tydzień. Mogliby wprowadzić taki tryb na stałe bez budowlanki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi