okens 540 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Brak budowania bardzo dobrze sie przyjal i zostanie jako osobny tryb. Inna rzecz, ze to budowanie, chociaz znacznie utrudnia gre daje duzo do rozgrywki. Ale czym wiecej zroznicowania tym lepiej dla fortnite w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 No tak nie do końca, bo zrobią się osobne playlisty, community zostanie podzielone, będzie dłuższy czas oczekiwania na mecz... W PUBG nayebanie trybów tylko pogorszyło sprawę. Z innej beczki... Gracze chcą powrotu skórki Mike'a Lowrey'a i oczywiście dorzucenia emotki z waleniem z liścia https://planetagracza.pl/fortnite-will-smith-oscary-2022-chris-rock-skorka-skin-emotka/ Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Jak tylko usuną z gry budowanie to chętnie zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 303 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 o ile to budowanie podczas walki to była mega patola tak poza nią to był bardzo fajny ficzer Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Swojego czasu duzo grałem w battlefield heroes, brakowało mi takiej strzelanki z jajem z widokiem z trzeciej osoby. Trzeba bedzie sie wziac za Fortnite skoro daja tryb bez budowania na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jeszcze Realm Royale jest "z jajem", bo tam dosłownie kurczaki biegają Taki Fortnite bez budowania właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Coz tryb z budowaniem jest na prawde dla pro wyjadaczy wiec dobra jest alternatywa bez( chociaz czasami za nim juz tesknie- a rzaden ze mnie pro). Generalnie nowe bronie sa swietne( termowizja potrafi zrobic swoje). O samym Fortnite powiem wam tyle, ze nie jestem w ogole graczem multiplayer a tutaj wsiaklem. Ogrywalem world of tanks itd i nic mi sie nie podobalo tak jak wlasnie Fortnite. Tu nie ma zadnego pay to win, jest czysty skill, zgranie zespolu i fun z gry. Raz zainwestowalem te 9 euro w Battle Passa i wlasciwie to tyle( teraz chce dokupic ratowanie swiata), vbucksy zarabiaja sie same- zadnej nachalnosci tworcow. Zdziwilo mnie tez jak ta gra jest fajnie rozbudowana i na prawde prowadzona dla graczy. Zatem moze i mamy tu kicz ale w dobrym wykonaniu dajacym fun i bardzo wam to gowno polecam Edytowane 30 Marca 2022 przez okens 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Teraz, okens napisał: Raz zainwestowalem te 9 euro w Battle Passa i wlasciwie to tyle( teraz chce dokupoc ratowanie swiata), vbucksy zarabiaja sie same- zadnej nachalnosvi tworcow. Zdziwilo mnie tez jak ta gra jest fajnie rozbudowana i na prawde prowadzona dla graczy. Zatem moze i mamy tu kicz ale w dobrym wykonaniu dajacym fun i bardzo wam to gowno polecam Akurat teraz mozna im cos rzucic kasa, bo wszystko potem idzie na pomoc Ukrainie. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 No podobno uzbierali juz 100 milionow a maja jeszze 5 dni w zapasie takze wow! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Ja ostatnio wyebauem ze dwie stówki na skiny i emotki w PUBG (większość na PlayStation i resztę na XBOXie), ale tu pewnie wszystko trafi do Chin, czy innej Korei Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 6 minut temu, Wredny napisał: Ja ostatnio wyebauem ze dwie stówki na skiny i emotki w PUBG (większość na PlayStation i resztę na XBOXie) To jest crossplay,ale na kazdej platformie musisz miec osobne konto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Niestety tak. A że na PlayStation już sporo kasy poszło, a na XBOXie ostatnio gram w to częściej to czasem nakarmię tego raka tu czy tam Ale Survivor Passa już chyba czwartego z rzędu nie kupiłem - ostatnio bardziej w kierunku azjatyckich zboczków i fortnajtowców są te skiny skierowane, więc oszczędzam kasę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Wredny jest da rade połączyć konta przecież jest cross save Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 My o PUBG piszemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Jak w tej grze regularne potyczki pomagaja podniesc skilla i jak to pieknie widac na polu walki... Gralem dzisiaj czworki z randomami i druzyna w ogole nie byla zgraana wiec poszedlem na partyzanta zbierac omni klucze a pozniej do strefy w swiatyni na bagnach. Tam czaila sie dobrze zgrana druzyna ktora zrobila zasadzke wiec praktycznie( w dodatku bez taczy) nie mialem sam szans ale mzsle sobie... ok wbiegne do swiatyni i zaczne kombinowac, wykluczylem dwoch, uleczylem sie, w miedzyczzasie do swiatyni zbiegla sie jeszcze inna druzyna wywolujac wymiane ognia pomiedzy tymi pierwszymi. Zaczalem biegac i usuwac ludzi po kolei ale w koncumnie dopadli... zajalem 4 miejsce! Samemu w czteroosobowych druzynach. Woow! Generalnie Fortnite potrafi generowac swietne akcje, wsiaklem calkowicie. Pozniej tego samego dnia moje drugie zwyciestwo w Solowkach( mozecie sie smiac ale gram od niedawna i powiem, ze duma jest bo gracze potrafia byc kurewsko sprytni i skillowi a ja do tej pory vrywalem glownie w gry offline) Samo zbieranie gwiazdek tak samo uzaleznia ;p Na pewno bede wspieral! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ja z tych samych powodów gram w PUBGa, bo ilość kombinowania, strategii i możliwości, które gra oferuje w ich realizacji, zawstydza inne sieciowe strzelanki. Tylko z tym skillem u mnie inaczej, bo mam wrażenie, że im więcej w to gram, tym gorszy się robię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Co prawda ilosc gier ktore zaliczasz mnie zawstydza ale moze kiedys polaczymy sily w fortnite? Nie gwarantuje ci doznan zycia ;P ale moze cos tam uda sie nam ugrac Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Ostatnio nic nie zaliczam, bo marnuję kolejne godziny życia w PUBG właśnie. Wczoraj wręcz ziomkowi powiedziałem, że kończymy na ten tydzień, bo mam tyle gier rozgrzebanych i nie mam kiedy pograć, bo ciągle tylko "to gówno" Cytuj Odnośnik do komentarza
depressed 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Cze. Jak mieć/kupić/zdobyć skin Ricka z Rick and Morty? Gram na PC, ale chyba jest crossplay. Fajna ta gra Mój nick na epicu/w Fortnite: nolife307 Jak ktoś w to tłucze, dodawajcie. Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez depressed Cytuj Odnośnik do komentarza
depressed 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Ta gra jest przezayebista Dying 2 poszlo w odstawke, nie wlaczane wcale od kilku dni.7 stron tematu? Skad tak male zainteresowanie? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Fortnite dostał wczoraj update do Unreal 5.1. Gierka wygląda uber lepiej. Ale wymagania to lol. Zarzyna procka, ram i grafikę. A nie miało być tak, że ten silnik to cud miód i malina? w 2k i wszystko na ultra 70-110. W 4k 60-70. Na 4090... Sporadyczne zacięcia bo 16GB ram zajęte z automatu. Jest moc Edytowane 6 Grudnia 2022 przez PiPoLiNiO Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Robi wrażenie, zwłaszcza oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Z ciekawości do tego UE5 zassałem i pierwszy raz w życiu odpaliłem tego Fortnite. I o rany, jak to wyglada! Już pomijajac bajkowa stylistyke i kolory, które mi się ogólnie podobaja, tyle, że nie w strzelance, to efekty, szczegółowość, modele - no to wszystko jest fenomenalne. Serio, polecam chociażby zobaczyć nawet jak Fortnite gardzicie. Dla mnie ta gra w trybie bez budowania w końcu jest grywalna i pewnie parę meczy jeszcze zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Grałem kiedyś trochę, z ciekawości odpalę dziś wieczorem i zobaczę co się przez te dwa lata zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi