maztika 36 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Jest w tej grze story mode? Chcę super easy walk i po prostu grać dla fabuły. Od jedynki właśnie przez to się odbiłem. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 xD Jest ale fabuła to tu nie porywa w przeciwieństwie do systemu walki. I ten story mode to też nie jest pomijanie starć tylko chyba jakiś bonus 100% do hp teamu i debuffy dla mobów. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Panowie trafil mi.sie chyba jakis bug, zwrocilem niedawno uwage ze moja postac ma minus premie do atrybutow, o co w tym chodzi? Inteligencji oraz sily nie moglem zmniejszyc ponizej 15 natomiast kondycja I pamiec obarczone sa premia minus, o co chodzi? Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 A nie ma nic o tym w talentach czy pochodzeniu? Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Albo przeklęty Item może? Może spróbuj reset skilli Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 15 maja 2020 Opublikowano 15 maja 2020 15 godzin temu, standby napisał: Panowie trafil mi.sie chyba jakis bug, zwrocilem niedawno uwage ze moja postac ma minus premie do atrybutow, o co w tym chodzi? Inteligencji oraz sily nie moglem zmniejszyc ponizej 15 natomiast kondycja I pamiec obarczone sa premia minus, o co chodzi? Na Nameless Island w Akademii było takie pomieszczenie ze stołem przy którym siedziały w około duchy, można było u nich zamieniać staty na zasadzie -5 do jednej +5 do drugiej, pewnie tam się 'przerobiłeś'. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 15 maja 2020 Opublikowano 15 maja 2020 o kur.wa faktycznie, ale zje.ba.lem kur.wa Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 15 maja 2020 Opublikowano 15 maja 2020 12 godzin temu, standby napisał: o kur.wa faktycznie, ale zje.ba.lem kur.wa A jaka klasa jakie statystki zmieniłeś? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 15 maja 2020 Opublikowano 15 maja 2020 pamiec i kondycje, ta kondyche to jeszcze przeboleje bo mam niezly pancerz ale pamiec to dramat Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 15 maja 2020 Opublikowano 15 maja 2020 3 minuty temu, standby napisał: pamiec i kondycje, ta kondyche to jeszcze przeboleje bo mam niezly pancerz ale pamiec to dramat Możesz wziąć perka Mnemonik czy jakoś tak im ci trochę zwiększy ale spokojnie. Jeśli nie grasz na wysokim poziomie trudności to dasz radę a jaka klasa postaci? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 15 maja 2020 Opublikowano 15 maja 2020 Glowna postac to battlemage plus troche polimorfia, bardzo wszechstronnego i poteznego go zrobilem, tylko te premie obnizly potencjal. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 Ile ta gra daje możliwości to aż się lapie za glowe. Mialem bardzo ciezka walke w cytadeli z paladynami, 2 razy juz ja powtarzalem, w 3 starciu niezle mi szlo ale pewnym w momencie gdy szala zwyciestwa zaczela sie chylic na strone przeciwnika, zorientowalem sie ze mam beczke z trupia mgla w ekwpiunku. Co zrobilem? Rzucilem beczke w grupe przeciwnikow i rozbilem ja, cala ekipa wrogow poniosla smierc na miejscu:D Z loiciem nieskazitelnym zastosowalem fortel ze skradaniem i teleportacja za pomoca piramidy. Ktos tu pisal ze akt 4 wydawal mu sie robiony w pospiechu, kompletnie sie nie zgadzam, to akt 3 byl taki sobie, troche z dupy wrecz. Akt 4 jak najbardziej jest w pprzadku. Cytuj
Pauli87 47 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 Jak oceniacie grę pod względem co-opa (dwie osoby)? Gra ma mnóstwo tekstu i zastanawiam się czy przypadkiem nie będzie to przeszkodą. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 Uwazam ze ta gra absolutnie nie ma duzo tekstu, natomiast tempo rozgrywki jest dosc wolne, nie wiem czy nadajace sie do coopa. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 18 maja 2020 Opublikowano 18 maja 2020 Udalo mi sie zrobi zadanie Loshe I zap.ier.dolic tego najwiejkszego arcydemona. Wczoraj caly wieczor podchodzilem do tej walki, dzisiaj za pierwszym razem sie udalo( oczywiscie zrobilem ja bez zdmuchiwania swiec itd) . Otoczka tej walki, lokacja, wspomnienia z tych czesci cial I notatniki. To najlepsze co bylo w tej grze. 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 Ja zaczalem Wybrzeze Zniwiarza, ale gdzie sie nie rusze to typy na +13 poziomie. Do tego jak sie w miescie pojawiam, to jakis dzban do mnie podchodzi i trafiam do wiezienia lol. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 maja 2020 Opublikowano 19 maja 2020 Narazie poruszaj sie po klodzie i po zachodniej czesci mapy, wszedzie indziej zatluka Cie w kilka chwil. Ja skonczylem ta piekna gre. Jezeli chodzi o fabule to jest dosc srednio, na koncu gra pod tym katem zyskuje i jest ciekawiej ale z wiadomych wzgledow nie bede sie szerzej rozpisywał na ten temat. Meritum gry jest gameplay, wspaniala taktyczna turowa walka i opcje z nia zwiazane. Udalo mi sie wygrac wszystkie najtrudniejsze walki ale przyznam ze trzeba ruszyc troche mozgownica. Bardzo miodny jest ten system, wspaniale nagradzajacy przemyslana taktyke, bezlitosnie karzacy za glupie bledy. Na pewno jeszcze ten tytul w przyszlosci przejde kolejny raz, tylko i wylacznie dla walk. Oprawa audiowizualna jest na relwtywnie dobrym poziomie, prawde powiedziawszy nie oczekiwalem niewiadomo jakiej grafiki i sie nie zaskoczylem, jest mila dla oka ale tylko tyle. Animacja natomiast przy duzej ilosci efektow potrafila chrupnac co przy tej oprawiez jest po prostu smiessne. Muzyka jest bardzo dobra, kilka kawalkow wpada w ucho, do walki ost tez potrafi nastroic takze jest ok:-) Kto nie gral nqwet niech sie nie zastanawia, za(pipi)iste 110 godzin z zyciorysu wyrwane 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 @standby @blantman moze wy mi pomozecie. Spoiler Jestem na Wybrzezu Zniwiarza. Mam juz 3 pkt zrodla itd. Teraz musze sie dostac do tych krypt. Ale zeby odszyfrowac haslo, musze miec tag uczonego, a zadna z moich postaci tego nie ma. Obronca nie zyje wraz z ta ekipa przy drzewie i jestem w kropce. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 maja 2020 Autor Opublikowano 22 maja 2020 3 minuty temu, El Loco Chocko napisał: @standby @blantman moze wy mi pomozecie. Ukryj zawartość Jestem na Wybrzezu Zniwiarza. Mam juz 3 pkt zrodla itd. Teraz musze sie dostac do tych krypt. Ale zeby odszyfrowac haslo, musze miec tag uczonego, a zadna z moich postaci tego nie ma. Obronca nie zyje wraz z ta ekipa przy drzewie i jestem w kropce. Spoiler https://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1747&PART=3220 Dawno nie grałem więc nie pamiętam ale znalazłem ci solucje w spoilerze może pomoże. Pewnie coś pominąłeś. Sprawdź od pierwszego punktu czy zdobyłeś wszystkie rzeczy 1 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 Spoiler No nie rozumiem wlasnie. Jahan kazal mi zabic Obronce a obronca kazal mi zabic kolesi przy drzewie. Wiec chyba w zlej kolejnosci to zrobilem. Bo najpierw zabilem go a ekipa przy drzewie sie od razu na mnie rzucala. Teraz bez sensu, bo niby jak sie mam tam dostac? Jeszcze pokombinuje, bo nie trudno mi wyobrazic sobie sytuacje, zeby jeden taki wybor, zamknal wszelkie sciezki. Dzieki. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 Najpierw trzeba zabic tych przy drzewie, zadanie sobie popsules, nie da sie.nic zrobic. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 Bez sensu ale okej. Na statku mialem Czerwonego Ksiecia, wiec zwolnilem randoma i zatrudnilem na nowo tego nieudacznika. Przynajmniej ma ten tag. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 (edytowane) A jednak nici z planu. Wszystko zrobilem, ale ten koles mial mi dac namiary na nastepna lokacje. Tak ze 50h troszke jak by na nic ;/ Edit: jednak nie. Przewodniczka (jak ze by inaczej) dala mi namiary. Edytowane 23 maja 2020 przez El Loco Chocko Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 czerwca 2020 Opublikowano 5 czerwca 2020 Skonczylem w koncu. Pierwsza ekipa doszedlem do 4 aktu ale zle rozwijalem druzyne i do tego nie wiedzialem za dobrze, ktore statystyki warto rozwijac. Olalem wiec sprawe bo zle sie bawilem i zaczalem raz jeszcze, ale tylko dwoma postaciami z gotowymi buildami w glowie. Ranger/summon i wojownik/geomancer/zmiennokształtny. Od razu lepiej bylo no i kluczem okazalo sie koncentrowanie na jednym typie obrazen. Tak czy inaczej, bardzo dobra gierka i swietnie sie bawilem. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 5 czerwca 2020 Opublikowano 5 czerwca 2020 3 godziny temu, El Loco Chocko napisał: Skonczylem w koncu. Pierwsza ekipa doszedlem do 4 aktu ale zle rozwijalem druzyne i do tego nie wiedzialem za dobrze, ktore statystyki warto rozwijac. Olalem wiec sprawe bo zle sie bawilem i zaczalem raz jeszcze, ale tylko dwoma postaciami z gotowymi buildami w glowie. Ranger/summon i wojownik/geomancer/zmiennokształtny. Od razu lepiej bylo no i kluczem okazalo sie koncentrowanie na jednym typie obrazen. Tak czy inaczej, bardzo dobra gierka i swietnie sie bawilem. mozna bylo wszystkie statystyki zresetowac na statku.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi