Opublikowano 9 listopada 20213 l W dniu 29.07.2021 o 19:57, Kolos28 napisał: No dwójeczke już mam. Jutro odpalę dwójkę by sobie porównać początek i zobaczę czy wrócę do jedynki. No i nie wrzuciłeś relacji. A u mnie czeka ten tytuł po skończeniu Wasteland 3 i jestem ciekawy Twojej opineo.
Opublikowano 9 listopada 20213 l Szkoda czasu na jedynkę. Tzn gra dobra ale dwójka wszystko robi lepiej.
Opublikowano 9 listopada 20213 l Jeżeli lubisz te klimaty i taką rozgrywkę, to atakuj śmiało. Grę już od jakiegoś czasu można nabyć za śmieszne pieniądze - już kilka miesięcy temu można było kupić pudełko w sklepach za 69 zł. Za tak niewiele otrzymasz wspaniałego przedstawiciela cRPG. Wygląda znakomicie, brzmi godnie, a grania jest na dziesiątki godzin, lekko. I tak jak moi przedmówcy napisali. Polecam z miejsca wskoczyć w objęcia Divinity Orginal Sin II. Boże, jakiż to wspaniały tytuł jest. Nic tylko grać, @Boomcio Kawał znakomitej gry.
Opublikowano 9 listopada 20213 l 51 minut temu, messer88 napisał: Po Wasteland 3 to będzie jakbyś z malucha wsiadł w mercedesa. No ja w Wastela d czuję się już jak w mercedesie, to teraz będzie co najmniej ferrari
Opublikowano 10 listopada 20213 l Divinity 2 to sztosiwo. Klasa sama w sobie. Polecam grać z użyciem predefiniowanych postaci. Wtedy masz bardzo ciekawy quest poboczny. Jak np. Fane.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 16 godzin temu, Boomcio napisał: No ja w Wastela d czuję się już jak w mercedesie, to teraz będzie co najmniej ferrari Robiłem ta przesiadkę na wiosnę i moje Ferrari rozkraczyło się w połowie drogi. Być może spaliłem sprzęgło, być może tylko zagotowała się woda w chłodnicy, ale efekt jest taki że auto zostało na pustyni a ja się za nim nie obejrzałem.
Opublikowano 10 listopada 20213 l @Dalhiwybrałeś zły target albo auto kupione od polaczka po powodziowe
Opublikowano 10 listopada 20213 l Ja też instaluje gierkę, teraz zwiększam poziom trudności, gra na normalu jest trudna więc tutaj czuję będzie masakra i godziny kombinowania <3
Opublikowano 11 listopada 20213 l Jak jest trudna na normalu czy tam classicu jak się nazywa to coś robisz źle jest parę wyjątków ale generalnie klasik jest gładki do przejścia.
Opublikowano 11 listopada 20213 l No nie wiem, walka z ta Eternal Aetera i jej sługusami to był kosmos. Ten opcjonalny demon w ostatnim akcie i i ta walka z ośmiornica też łatwa nie była.
Opublikowano 11 listopada 20213 l No kojarzę tego Demona i Eternal coś to w takiej krypcie było? No to się zgadzam ale to są właśnie wyjątki.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Ja za pierwszym razem od razu na Taktyku ją skończyłem. Powtarzanie tych samych walk w tej grze to czysta przyjemność przez genialny system żywiołów
Opublikowano 11 listopada 20213 l 4 godziny temu, messer88 napisał: No kojarzę tego Demona i Eternal coś to w takiej krypcie było? No to się zgadzam ale to są właśnie wyjątki. Tak w krypcie No inne walki też nie są łatwe Przynajmniej gra nie ma chamskiego rng
Opublikowano 24 listopada 20213 l Przechodzę tą gre 2 raz. Nie wiem kiedy mi pykło 17 godzin w akcie pierwszym xD Gra fenomen. A mam jeszcze sporo do oczyszczenia.
Opublikowano 24 listopada 20213 l U mnie kupione i lezy w backlogu, bo wymęczył mnie poki co Baldur. Czekam az najdzie ochota na kolejnego rpga
Opublikowano 24 listopada 20213 l 7 minut temu, _Red_ napisał: U mnie kupione i lezy w backlogu, bo wymęczył mnie poki co Baldur. Czekam az najdzie ochota na kolejnego rpga Jak usiądziesz to wyłączysz dopiero gdy przejdziesz:D
Opublikowano 24 listopada 20213 l Wierzę. Chociaz jedynka mnie zmuliła. Przypomnij mi, bo moze bylo juz poruszane - przeszedles DOS1?
Opublikowano 24 listopada 20213 l Nie ale podobno nie ma takiej konieczności. I jedynka jednak jest dużo gorszą częścią od dwójki.
Opublikowano 25 listopada 20213 l No i namówili. A jak wygląda gra na 2 osoby? Tak samo fabuła jest prowadzona? Edytowane 25 listopada 20213 l przez GSPdibbler
Opublikowano 25 listopada 20213 l 3 hours ago, GSPdibbler said: No i namówili. A jak wygląda gra na 2 osoby? Tak samo fabuła jest prowadzona? Tak, ale jak nie mylę w momentach kiedy są wybory i dwie osoby wybiorą inaczej to jest jakieś losowanie czy coś innego. Tak przynajmniejmniej było w pierwszej części, ale już nie pamiętam dokładnie Edytowane 25 listopada 20213 l przez Sedrak
Opublikowano 25 listopada 20213 l 2 hours ago, _Red_ said: *przynajmniej, brrr Dzięki za informację. Staram się jak mogę być pisać w miarę dobrą polszczyzną Edytowane 25 listopada 20213 l przez Sedrak