Opublikowano 18 grudnia 20213 l W dniu 15.12.2021 o 00:54, oFi napisał: Tak, właśnie chciałem to napisać. Gra mi dwa razy zakomunikowala czy na pewno chce to włączyć, bo raz, że jest to permametne a dwa ze acziwki sie wyłączają. Gram bez modów. No ale bez moda na bieganie jest słabo. Ja mam tylko ten włączony.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Mi się podoba że dodali te nowe questy z setami armorów, piracki już mam zebrany dobry dla rogue.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l 1 godzinę temu, oFi napisał: Znaczy że szybciej biegają? Ja gram bez żadnych modow Tak. Bo standardowy chód jest dość powolny. 1 godzinę temu, messer88 napisał: Mi się podoba że dodali te nowe questy z setami armorów, piracki już mam zebrany dobry dla rogue. Strój sępa
Opublikowano 18 grudnia 20213 l 1 godzinę temu, GSPdibbler napisał: Tak. Bo standardowy chód jest dość powolny. Strój sępa Nie no u mnie maja chodzenie i bieganie. Jak klikniesz za blisko postaci żeby gdzieś się przemieściła to ona wtedy chodzi a jak daleko to normalnie caly team biega. Jak da się jeszcze szybciej biegać to ok, ale mi obecny stan rzeczy nie psuje rozgrywki
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Strój sępa Ile ja się namęczyłem z tym przydupasem duny to o suny, ale warto było, secik jest piękny.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Dziś dopiero dotarłem do Driftwood ale będzie zbierany, widziałem że kozak dla łucznika.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Za każdym razem jak tu wchodzę i czytam to aż korci by jeszcze raz popłynąć w ten świat.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Miałem tak samo no i sobie gram btw wskoczyła promka na cyfrę na X, 79,99
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Pierwsza wyspa zaraz będzie opuszczana. Zostały jakieś pierdółki typu ulecz świnie i jakichś rannych. Ale nie mogę użyć błogosławieństwa przez obrożę i rozkminiam jak to zrobić.
Opublikowano 21 grudnia 20213 l 1 godzinę temu, Boomcio napisał: Pierwsza wyspa zaraz będzie opuszczana. Zostały jakieś pierdółki typu ulecz świnie i jakichś rannych. Ale nie mogę użyć błogosławieństwa przez obrożę i rozkminiam jak to zrobić. Ja olałem te świnie, nawet nie wiedziałem ze trzeba je uleczyć, moga zrobić z nich szynke, najwyżej bedą mieli sranko z ogniem
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Tam przy tej fontannie w obozie jest babka co Ci zdejmie obroże dla party.
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Godzinę temu, messer88 napisał: Tam przy tej fontannie w obozie jest babka co Ci zdejmie obroże dla party. Chyba ją zabiłem. To pewnie ta co pisałem wcześniej.
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Nie ta. W sanctuary of Amadia taka krasnalka chyba Leya. Ta co zabiłeś to może zdjąć tylko z głównego bohatera.
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Ogólnie jest też taki patent, że przed zakończeniem aktu czyli np. przed odpuszczeniem wyspy można wszystkich wyciąć w pień, bo już się tutaj nie wraca. Exp i itemy wpadną, ale ja nie miałem serca tak robić
Opublikowano 26 grudnia 20213 l W ogóle zauważyłem że jest teraz możliwość kupna "Boskich" żółtych przedmiotów po osiągnięciu 16 poziomu.. Nie było tego chyba wcześniej
Opublikowano 31 stycznia 20223 l Grał ktoś w to na iPadzie i może powiedzieć jak wrażenia? Bo w sumie zastanawiam się nad zakupem, ale nie wiem czy sterowanie jest wygodne.
Opublikowano 31 stycznia 20223 l Zależy jakiego masz, bo gra wspiera m+k jak i pady więc w takiej konfiguracji na pewno będzie się dobrze grać, tu poniżej filmik z porównania wydajności na różnych modelach tl;dr da się fajnie pograć www.youtu.be/M697_N9JRK4 Edytowane 31 stycznia 20223 l przez Bielik
Opublikowano 30 maja 20222 l Jaki poziom trudności polecacie, tak żeby nie było za trudno o za łatwo? Czy żeby zdobyć platynę poziom trudności ma znaczenie?