standby 1 725 Opublikowano 28 listopada 2021 Opublikowano 28 listopada 2021 Gram od tygodnia jakoś w divinity 2 i mam już 37 godz nabite. Dopiero tak naprawdę ruszyłem kłodę xd jak na bezludna wyspę to tylko z tą grą. Ta muzyczka i klimacik kłody to jest jakiś level 100/10 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 29 listopada 2021 Opublikowano 29 listopada 2021 On 11/26/2021 at 1:08 PM, standby said: @Ölschmitzprzeszedłeś już divnity 2? nie, zrobilem przerwe jakis czas temu. musze dokonczyc poziom trudnosci zrobil sie znosny jak zrozumialem buildy i stworzylem calkiem fajna druzyne. natomiast troche mnie znuzylo w pewnym momencie po nabiciu prawie 50h. 1 Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 30 listopada 2021 Opublikowano 30 listopada 2021 W dniu 25.11.2021 o 20:46, XM. napisał: Dziwne, a pół roku temu w euro kupiłem za 5 dych a teraz taka cena. Nigdzie tego nie ma w media marktach, expertach, na allegro jest kilka, ale połowa, to klucze do aktywacji. Wysyłkowo z kilku sklepów w okolicach stówy... Ale kupiłem dzisiaj za 59 zeta od pana olx w folii ze zniżkową przedmikołajkową przesyłeczką. Namówiliście mnie wariaty na tą grę. Nawet dzisiaj w nocy we śnie cały czas toczyłem zajadłe bitwy. Wstałem z myślą, że muszę ją mieć. 1 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 2 grudnia 2021 Opublikowano 2 grudnia 2021 (edytowane) ja juz nabite 26h Ta gra ma coś czego inne nie mają - klimat i ta mozliwosc kombinacji z przeciwnikiem. Do tego po trudnych walkach ubóstwiam ten moment kiedy moge pozbierać fajne itemki z trupów i dopakować sobie postacie gdy w tle leci to cudowne plumkanie z głośników <3 Jak ktoś jest zmęczony liniowymi grami to w gatunku cRPG odnajdzie znów wiarę w gejming Edytowane 4 grudnia 2021 przez oFi 2 2 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 2 grudnia 2021 Opublikowano 2 grudnia 2021 Larian to mistrzowie rpg jak obsydian. Jak tylko zobaczyłem że to oni położyli ręce na bg3, to już byłem spokojny 1 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 grudnia 2021 Opublikowano 2 grudnia 2021 5 godzin temu, oFi napisał: ja juz nabite 26h Ta gra ma coś czego inne nie mają - klimat i ta mozliwosc kombinacji z przeciwnikiem. Do tego po trudnych walkach ubóstwiam ten moment kiedy moge pozbierać fajne itemki z trupów i dopakować sobie postacie gdy w tle leci to cudowne plumkanie z głośników <3 Jak ktoś się zmęczony liniowymi grami to w gatunku cRPG odnajdzie znów wiarę w gejming Ja mam 47 h 1/3 nawet nie mam właśnie zabiłem ta Alice Ascension beż żadnych tipow. To jest piękne w tej grze, że grając za drugim razem, wiesz jakie masz prawie nieograniczone możliwości kombinowania 2 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Cudowna jest to gra tylko wydaje mi się, że gra na padzie wydłuża ją o jakieś 20% względem klawiatury i myszki szkoda też, że nie ma 60fps na xsx/ps5 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 To na iksie ona jest tylko XOX enhanced w takim razie? Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Namówili i już pierwsza wyspa ogarnięta prawie, bo Spoiler Aleksander i dżdżownica mnie wyjasnili No ale byłem po trzech piwkach to taktyka na pałę. Jutro z rana po kawce gościa ogarnę. No sztosiwo jakich mało z duchem starszych gier. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 W dniu 26.11.2021 o 15:01, GearsUp napisał: Pierwsza cała wyspa - Fort Joy, ja tego nie zrobiłem przy swoim przejściu ale teraz za drugim razem spokojnie bym nikogo tam nie zostawił, Ja tak nie robię. Ani w życiu, ani w grach źle bym się później czuł, nie mógłbym spojrzeć w lustro, piwo by mi nie smakowało. Jest jednak jeden wyjątek - załoga klasztoru z Kingdom Come po moich męczarniach w tamtych murach... oni musieli zostać wyrżnięci. Co do jednego. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 8 minut temu, Boomcio napisał: Ja tak nie robię. Ani w życiu, ani w grach źle bym się później czuł, nie mógłbym spojrzeć w lustro, piwo by mi nie smakowało. Jest jednak jeden wyjątek - załoga klasztoru z Kingdom Come po moich męczarniach w tamtych murach... oni musieli zostać wyrżnięci. Co do jednego. Co Ci biedni zakonnicy Ci zrobili? Btw też świetna gra! Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 57 minut temu, messer88 napisał: To na iksie ona jest tylko XOX enhanced w takim razie? Natywne 4k 30 fps HDR Na Ps4Pro dynamiczne 4k i checkerboarding do tego 30 fps w zupełności wystarczy to jest taktyk w końcu, ja na lapku miałem jakieś 28-30 i elegancko się pykało Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Wystarczy ale paczyk z 60 by był miłym gestem. 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Wszystkie gry taktyczne gram na pc bo po prostu jest wygodniej. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Przez mychę i klawerkę zapewne. Kwestia przyzwyczajenia. Pamiętam, jak zacząłem grać na padzie na premierę ps2 i te gałki latały w dziwne strony; myślałem wtedy, że nic z tego nie będzie. Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Akurat w przypadku D:OS 2 Larian się postarało o dobrą implementację pada, większość interfejsu została przerobiona na nowo. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 No nie wiem dla mnie zarządzanie ekwipunkiem to jest makabra i kupę czasu przy tym spedzam:/ Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 (edytowane) Na M+K też masę czasu nad tym spędziłem. Spoiler Najwięcej w całej grze chyba na tym ryneczku głównym w Driftwood. Edytowane 3 grudnia 2021 przez GearsUp Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 37 minut temu, standby napisał: No nie wiem dla mnie zarządzanie ekwipunkiem to jest makabra i kupę czasu przy tym spedzam:/ W takich grach to jest świetne. Ale w Wieśku 3 ile siedziałem. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 5 grudnia 2021 Opublikowano 5 grudnia 2021 Gra mocno nagradza za odpowiednie przygotowanie sie do walki. Jak wpadam w zasadzkę, to praktycznie zawsze padam. Ale jak juz sobie wgram sejwa, przygotuje zespół, postawie w odpowiednich miejscach to zaczyna sie magia i masakracja towarzystwa (nawet wiekszych osobników). Łucznik jak się ukryje na wyższym pagórku czy wieży to robi duzy damage. Piękna gierka Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 5 grudnia 2021 Opublikowano 5 grudnia 2021 Skończyłem pierwszą wyspę, ale nie wszystko zrobiłem co się dało. Nie udało mi się ugasić historyka. Myślałem że wiem o co biega i 10 minut teleportowałem go do wody, a tu taki chuj. Nie otworzyłem też skrzynki z polem siłowym, nie wiem co trzeba było zrobić. Ogólnie petarda. 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Też upolowałem nówkę pudło ale będzie grane jak przyjdzie. A wpierw sobie rozpiszę team i skille żeby było gotowe. 1 2 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Ja jestem tak zajarany moja druzyna, moj ifan który jest zabójcą z odrobiną poliformii to chodząca maszyna do zabijania. U oby wojakow mam duzą inicjatywe, totez kazda walke zaczynaja moje postacie. Szybki cios w plecy, i zamiana w kurczaczka. i tak po kolei Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 8 minut temu, standby napisał: Szybki cios w plecy, i zamiana w kurczaczka Jak w życiu U mnie na razie na pierwszej wyspie rozkmina, czy warto czerwonego księciunia do składu dokoptować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi