standby 1 725 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Ja go wziałem bo ma ciekawy quest, chyba najgorszy ma Bestia. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Ale w kwestii przydatności warto? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 No najlepiej łotrzyk oni maja talent domyslny co zwieksza unik Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Jak grałem na ps4 to jego nie brałem bo mnie denerwowała ta jaszczurza morda może teraz wezmę. Chociaż wstępny plan mam Ifan ranger/summon Fane battlemage Sebille rogue/shadowblade i Lohse klasycznie enchanterka Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Wogóle, to w tej grze jest kosmicznie ogromna ilość wszystkiego. To jest moje pierwsze wrażenie. O! 20 minut temu, standby napisał: No najlepiej łotrzyk oni maja talent domyslny co zwieksza unik No, moja postać jest łotrzykiem, więc nie bardzo. Więc chyba go nie wezmę do teamu, chociaż te pazury do grzebania w ziemi kuszą o_0 Ale mam nieumarłego szkieletora co paluchami kościstymi otwiera skrzynki bez wytrychów. Da mu się chyba rozwijać tą umiejętność. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Boomcio i co chyba lepsza gra od Wasteland? Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 E, trudno (wbrew pozorom) te gry ze sobą zestawić. W3 był mega klimatyczny, ale mniej rozbudowany, bardziej skondensowany jako całość - tak mnie się wstępnie po 10h gry w Divi2 wydaje. Tu jest bardziej skomplikowanie, większy rozmach i inne elementy gameplayu są zaimplementowane. Ciężko się odnieść. Może, jak zabrnę dalej to się zdecyduję na porównanie. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Ta gra jest tak rozbudowana jeśli chodzi o możliwości że sam się poomimo 2 podejścia, łapie za głowe jeśli chodzi o pomysłowość Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 9 grudnia 2021 Opublikowano 9 grudnia 2021 Ja mam księciunia od poczatku, robi za tanka. Ruda wali z miecza + czary demonology + summoning. Ifan jest łucznikiem, ale robi takie criticale, że czasem w jednej turze jestem w stanie położyć kolesia ktory ma 150hp bez armoru. Do tego elfka jako typowy rogue wali wszystkich w plecy i ma dużo punktów akcji dzieki zdolnościom Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 Ziomeczki przypomnijcie mi jak tu było przy spotykaniu towarzyszy do drużyny, od zaraz można im zmieniać startowe skille czy nie? Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 2 hours ago, messer88 said: Ziomeczki przypomnijcie mi jak tu było przy spotykaniu towarzyszy do drużyny, od zaraz można im zmieniać startowe skille czy nie? Pojawiała się opcja dialogowa gdzie mogłeś zostawić ich klasę albo stworzyć własną. Na pewno nie da się tego przegapić, bo trzeba podjąć decyzję. A czy później można tego nie wiem, ale raczej nie. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 Na startowej wyspie są rozbitkowie na plażach wokół miasta. Podchodzisz do nich, zagadujesz i oni z automatu mówią ze np. są łucznikem, ale jest opcja że potrzebujesz np. maga to wtedy będą magiem. Ostatnia postacią która stoi chyba w lesie jest kosciotrup. Chciałem go zabrać, ale finalnie zdecydowałem się na robin hooda (ifne chyba sie zwie) który wali jak Legolas u mnie aktualnie Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 Tak ta opcja to wiem że jest no ale to jest tylko wybór klasy a nie jej skilli. Już pograłem chwilę i niestety trzeba się bujać chwilę z słabymi umiejętnościami towarzyszy. A tak w ogóle to się chyba pozmieniało pare rzeczy, wydaje mi się że Ifan miał pet pala defaultowo a tutaj brak. Sprawdźcie jak możecie czy macie talent Petpal na Ifanie mając go jako towarzysza w party. Chyba zacznę na nowo bo trochę expa przez to ucieknie. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 2 godziny temu, messer88 napisał: Tak ta opcja to wiem że jest no ale to jest tylko wybór klasy a nie jej skilli. Już pograłem chwilę i niestety trzeba się bujać chwilę z słabymi umiejętnościami towarzyszy. A tak w ogóle to się chyba pozmieniało pare rzeczy, wydaje mi się że Ifan miał pet pala defaultowo a tutaj brak. Sprawdźcie jak możecie czy macie talent Petpal na Ifanie mając go jako towarzysza w party. Chyba zacznę na nowo bo trochę expa przez to ucieknie. Mam tego skilla u Ifana. Tylko nie wiem czy go dopiero dostałem po zrobieniu jakiegoś questy (chyba nie miałem go od poczatku) Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 Zabiłem Neborę, bo mnie wkurzała. Czy ktoś inny zdejmie mi obrożę ?! Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 31 minut temu, Boomcio napisał: Zabiłem Neborę, bo mnie wkurzała. Czy ktoś inny zdejmie mi obrożę ?! To ta co w pierwszej bazie jest niby kowalem? Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 2 minuty temu, oFi napisał: To ta co w pierwszej bazie jest niby kowalem? Tak Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 12 grudnia 2021 Opublikowano 12 grudnia 2021 Ona mi nie chciało zdjąć, bo czegoś tam niby nie zrobiłem. Później będzie taka możliwość jak opuścisz ten fort także spokojnie 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 8 godzin temu, oFi napisał: Mam tego skilla u Ifana. Tylko nie wiem czy go dopiero dostałem po zrobieniu jakiegoś questy (chyba nie miałem go od poczatku) A masz go jako towarzysza czy postać główną? Jeśli jako towarzysza to jest Wayfarerem czy wybrałeś mu co innego? Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 2 godziny temu, messer88 napisał: A masz go jako towarzysza czy postać główną? Jeśli jako towarzysza to jest Wayfarerem czy wybrałeś mu co innego? Towarzysz i wali z łuku/kuszy. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Sprawdziłem se na wiki jeśli jest na czasie to właśnie inna klasa niż Wayfarer i nie ma pet pala. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 4 hours ago, messer88 said: Sprawdziłem se na wiki jeśli jest na czasie to właśnie inna klasa niż Wayfarer i nie ma pet pala. Ja wziąłem w głównej postaci i spokojnie mogłem rozwinąć bez problemu, a skill bardzo się przydaje. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 To jak ifana rozwijać pod łuk/kuszę brateńki moje? Szczegóły please - jaki skill, jak, jakie profity, siły i inne spryty. Nie paczę po internetach, bo wam tylko ufam. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 na pewno wazny skill to tactial retreat czy jak to sie tam nazywa. na dzien dobry w 1 turze wypie.rdalasz gdzies na wzniesienie. reszta to juz nie wiem, nie pamietam 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Talent executioner się przyda bo będziesz robił dobry damage a ten daje 2AP przy killu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi