Skocz do zawartości

Divinity Orginal Sin 2

blantman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 15.12.2021 o 00:54, oFi napisał:

Tak, właśnie chciałem to napisać. Gra mi dwa razy zakomunikowala czy na pewno chce to włączyć, bo raz, że jest to permametne a dwa ze acziwki sie wyłączają. 

Gram bez modów. 

No ale bez moda na bieganie jest słabo. Ja mam tylko ten włączony.

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał:

Znaczy że szybciej biegają? Ja gram bez żadnych modow

Tak. Bo standardowy chód jest dość powolny. 

1 godzinę temu, messer88 napisał:

Mi się podoba że dodali te nowe questy z setami armorów, piracki już mam zebrany dobry dla rogue. 

Strój sępa :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, GSPdibbler napisał:

Tak. Bo standardowy chód jest dość powolny. 

Strój sępa :banderas:

Nie no u mnie maja chodzenie i bieganie. Jak klikniesz za blisko postaci żeby gdzieś się przemieściła to ona wtedy chodzi a jak daleko to normalnie caly team biega. 

Jak da się jeszcze szybciej biegać to ok, ale mi obecny stan rzeczy nie psuje rozgrywki 

Opublikowano

Pierwsza wyspa zaraz będzie opuszczana.

Zostały jakieś pierdółki typu ulecz świnie i jakichś rannych. Ale nie mogę użyć błogosławieństwa przez obrożę :/ i rozkminiam jak to zrobić.

Opublikowano
1 godzinę temu, Boomcio napisał:

Pierwsza wyspa zaraz będzie opuszczana.

Zostały jakieś pierdółki typu ulecz świnie i jakichś rannych. Ale nie mogę użyć błogosławieństwa przez obrożę :/ i rozkminiam jak to zrobić.

Ja olałem te świnie, nawet nie wiedziałem ze trzeba je uleczyć, moga zrobić z nich szynke, najwyżej bedą mieli sranko z ogniem:nosacz3:

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Tam przy tej fontannie w obozie jest babka co Ci zdejmie obroże dla party. 

Chyba ją zabiłem. To pewnie ta co pisałem wcześniej.

Opublikowano

Ogólnie jest też taki patent, że przed zakończeniem aktu czyli np. przed odpuszczeniem wyspy można wszystkich wyciąć w pień, bo już się tutaj nie wraca. Exp i itemy wpadną, ale ja nie miałem serca tak robić ;)

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Zależy jakiego masz, bo gra wspiera m+k jak i pady więc w takiej konfiguracji na pewno będzie się dobrze grać, tu poniżej filmik z porównania wydajności na różnych modelach tl;dr da się fajnie pograć 

www.youtu.be/M697_N9JRK4

Edytowane przez Bielik
  • 3 miesiące temu...