messer88 6 485 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Musisz ponownie złączyć party. L2 i coś tam później przy postaci. 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Ty no faktycznie jest taka opcja jak grupowanie, dzięki nie zauważyłem Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Opublikowano 20 sierpnia 2023 54 minuty temu, Rotevil napisał: Ty no faktycznie jest taka opcja jak grupowanie, dzięki nie zauważyłem Tak, bo później w wielu przypadkach musisz porozlaczac postacie i ustawić je w strategicznych miejscach przed walką by mieli przewagę w potyczkach. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 (edytowane) Cześć, ropoczalem przygodę dopiero i już pierwsze pytanie. Jestem na samiuteńkim początku i przez przypadek udało mi się jakimś skrótem klawiszowym moją postać ukryć w beczce i wtedy mogłem kraść towary. No od godziny siedzę i nie potrafię tego powtórzyć. Pomożecie co to za skrót był - chyba kliknąłem wszystko co możliwe… i nic nie działa. Gram na ps5 Edytowane 22 października 2023 przez eloszki 1 Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 22 października 2023 Opublikowano 22 października 2023 (edytowane) Nigdy nie grałem w gre, ale według google musisz wejść w tryb skradania Edit Strzałka w dół na d-padzie Edytowane 22 października 2023 przez grabipl 1 Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 24 października 2023 Opublikowano 24 października 2023 Dzięki - to było to. Najprostsze - a ja poważnie wszytskie możliwe kombinace R1 R2 L1 L2 - ja pierodle Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 4 listopada 2023 Opublikowano 4 listopada 2023 Jak mogę odblokować umiejętność dla postaci? Niby w drzewku „wykupiłem” umiejętność np. Piriokineza, ale potem wchodząc w umiejętności postaci nie mam opcji nauki tych rzeczy. Da się to jakoś odblokować czy to jest domyślnie do wybranej postaci przypisane i nie można zmienić? tak jak na foto - nie mogę wybrać umiejętności dla postaci u której to wykupiłem… Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 No na foto masz te wszystkie zielone skille zaekwipowane. Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 Tylko chodzi mi o to że „wykupiłem” dla Jaszczura tą opcję aby mógł władać ogniem - Piriokineza, potem użyłem księgi z daną umiejętnością i tą umiejętność poszła do innej postaci. O to mi chodzi. czy w akcie 2 będę mógł rozdać raz jeszcze wszystkie punkty + cechy postaci + biegłości? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 W dniu 4.11.2023 o 22:21, eloszki napisał: Jak mogę odblokować umiejętność dla postaci? Niby w drzewku „wykupiłem” umiejętność np. Piriokineza, ale potem wchodząc w umiejętności postaci nie mam opcji nauki tych rzeczy. Da się to jakoś odblokować czy to jest domyślnie do wybranej postaci przypisane i nie można zmienić? tak jak na foto - nie mogę wybrać umiejętności dla postaci u której to wykupiłem… Kliknij w ta ikonke plomienia Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 nie tak prosto - okazuje się że był jakiś "bug" gdzie klikajać na księgę z poziomu jaszczura umiejętność odblokowywała się u kogoś innego. Teraz wydaje się, że działa poprawnie. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Nie pamiętam ale mogło tak być właśnie że będąc jedna postacią i używając księgi która była fizycznie w inventory na innej tamta nauczy się tego skilla, to raczej nie bug. 1 1 Cytuj
iNETSTAR 52 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Czaiłem się na tą grę ostatni rok, aż w końcu przysiadłęm i o kurwa, jak to jest dobre... ja jebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi