Boomcio 4 339 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Za dwa tygodnie premiera, a tu nikt nic nie pisze o prawdopodobnym hicie od Pyranha Bytes? Bierze ktoś na premierę ? Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 A ja myślałem, że grami Niemców, to sie jarało te 15 lat temu, kiedy sie miało to 13 lat i nie zwracało sie uwagi na błedy i niedopracowania ich gier, bo powiedzmy sobie szczerze, takowych było od chu.ja. Gothici miały taki trochę swojski klimat, wiec dlatego taka furorę zrobiły w Polsce. A ten Elex, to nawet nie wiem czym jest a branżą się interesuje. PB to zwyczajnie słaby deweloper. Ich ostatnia seria Rysen czy jakoś tak, dobitnie to pokazuje. Cytuj
Homer S 198 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 No niestety, gameplay jest mocno przeciętny, żeby nie powiedzieć słaby. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 No niestety ostatnie gry niemców obrzydziły mi te ichnie rpg. Jeszcze gothic 3 nauczył mnie aby nic nie kupować od nich na premierę a spokojnie poczekać. Może jak fabuła fajna to się ogra za pół roku z patchami i modami na pc. Na konsoli to nawet nie będę ryzykować. :D Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Te animacje :/ Ta gra nie jest AAA i to widać od razu. Ale taki The Surge tez nie był i miał znacznie lepsze animacje. Czy w czasach Wiedźminów, Horizonow komuś sie bedzie chciało w to grać? Cytuj
Shen 10 592 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Za dwa tygodnie premiera, a tu nikt nic nie pisze o prawdopodobnym hicie od Pyranha Bytes? O jakim hicie mowisz? Kiedy oni wydali ostatnio dobra gre? Ponad 10 lat temu? Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 1 października 2017 Autor Opublikowano 1 października 2017 Na gothic.com pierwsza recka w oparciu o przedpremierową wersję kody oscyluje 85/100. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) Na gothic.com pierwsza recka w oparciu o przedpremierową wersję kody oscyluje 85/100. xD to tak jakbyś wierzył playstation magazine że dobrze oceni knacka Edytowane 1 października 2017 przez blantman 1 Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 1 października 2017 Autor Opublikowano 1 października 2017 Napawa mnie trochę open world, ale z tego co pamiętam risen 2 mroczne wody przycinał tragicznie i ogólnie bez szału było. Cytuj
Wredny 10 137 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Klimacik post-apo mnie jara, ale ta ogólna techniczna siermięga... Kiedyś wezmę, ale więcej niż 50zł za to nie dam. Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 1 października 2017 Autor Opublikowano 1 października 2017 Za dwa tygodnie premiera, a tu nikt nic nie pisze o prawdopodobnym hicie od Pyranha Bytes? O jakim hicie mowisz? Kiedy oni wydali ostatnio dobra gre? Ponad 10 lat temu?O prawdopodobnym. Brakuje czegoś po ostatnim falloucie i ta gra może wypełni puste miejsce. Oczywiście na grę od bethesdy też "wszyscy" narzekali, jednak swoje grono zadowolonych graczy miała. Zobaczymy, jak będzie teraz. Cytuj
kanabis 22 906 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Bede mial na sklepie na premiere wiec sprawdze bo lubie takie gry. Oby to nie byl poziom jakiegos bound by flame to pogram 1 Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Ja tam lubię ich gry nawet jak są w drewnie ciosane. Ostatnie riseny to była padaka. Ale elexa na pewno sprawdzę. 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Najlepszy Risen to ten pierwszy, później równia pochyła. Elex mnie interesuje ale na pewno nie w premierę, nie za taką cenę (chodzi o wersję pc). Kupię i zagram pewnie w promo na przyszły sezon ogóra. Nie pali się. 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Ja się zastanawiam nad kupnem w okolicach premiery tym bardziej ze urlop się zbliża i byłby czas. Ale nie wiem czy podejdzie mi klimat bo jednak wole typowe fantasy 1 Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 6 października 2017 Autor Opublikowano 6 października 2017 Games4you ma po 199zeta, empik też przez chwilę tak miał z jakąś bonusową chustą, ale teraz widzę za 219. Nic, łykam w dniu premiery w games4you i się zobaczy. Szybko zdam relację. Najwyżej komuś na forumku wcisnę z 3 dychy taniej, jak nie podejdzie. Generalnie nagrzany jestem, bo dawno nie pociskałem w 'piaskownicę' , a tu świat cały otwarty stoi na wejściu ( ;p ) Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Ja pewnie dostanę klucz na dniach to dam znać jak to wygląda, choć grałem już w to na GC rok temu i było okrutnie słabe, a znajomy producent który pracuje w THQ Nordic otwarcie mówi, że to badziewie nawet mimo sporego postępu od zeszłego roku, więc nie spodziewajcie się cudów :) Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Piranha Bytes [*] Ich gry nigdy nie były jakoś dobre, ale G1,G2,G2NK darzę ogromnym sentymentem. mogliby zrobić remake, bo prawa chyba do nich wrociły ^_^ Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Ja trochę nie rozumiem kultu Gothica. Kiedyś też w niego grałem ale mi nie podchodził. Wolałem zawsze ogrywać rpgi z rzutem izometrycznym. Wrażenie zrobił na mnie też Morrowind. Stare dzieje. Teraz troszkę zmieniłem zdanie, ale gry Piranii nadal nie są u mnie top. To już lepiej gry Lariana ogrywać, z mega pominiętym przez lud (chyba?) Ergo Draconis. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Ja bym chętnie zagrał ale tylko dlatego że jestem fanem gothica i więc jakiego gniota się spodziewać po elex xd. W innym przypadku nie polecam. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Niech zostawią nazwy potworusów po niemiecku, a bedzie hit. Jaszczur nazywający sie Rudelfuhrer sprzeda każdą grę 1 Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 11 października 2017 Autor Opublikowano 11 października 2017 6 dni. Tyle nas dxieli od premiery. :) :/ :( Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Czekam na jakaś recke ale przed premiera chyba nie ma szans. Spodziewam się średniej w okolicach 7/10 plus jedno oczko wyżej dla fanów gothica Cytuj
Wredny 10 137 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Ten gamescomowy gameplay mi się nawet podobał. Jara mnie ten setting post-apo. Sama walka to straszne drewno bez jakiegokolwiek powera, ale eksploracja tego świata interesuje mnie mocno. No i ten jetpack - zdecydowanie ułatwia zwiedzanie - po ELEXie będzie mi go brakować w każdej innej gierce :)Myślę, że do końca roku ELEX zawita w mojej kolekcji - nigdy nie byłem fanem twórczości Piranha Bytes, ale ten szpil mnie interesuje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Gothik to zawsze była padaka widać, że u nich nic się nie zmieniło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi