Opublikowano 12 października 20177 l Podobno twórcy tłumaczyli się, że walka jest drewniana bo nie miała przypominać tej z soulsów, jest oparta o statsy itp. itd. Mimo wszystko nie do końca im wierzę, bo drewniane jest tam nawet bieganie, a to raczej nie jest oparte o statsy. Tandetne projekty potworków i ten enerdowowski klimat postapo ma pewien urok, ale u wielu może powodować zrozumiały odruch wymiotny.
Opublikowano 12 października 20177 l Autor Jaszczur nazywający sie RudelfuhrerMoże to alternatywny świat i niemce się zmutowały po wygraniu wojny. Nazwiska zostały, dystynkcje już nie? Czy w takim razie twórcy poszli w dobrą stronę ? :/ (...) enerdowowski klimat postapo ma pewien urok. https://youtu.be/0WMm4KUldcY Edytowane 12 października 20177 l przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano 12 października 20177 l A zagrywales się kiedyś w gothici? Bo na opinii takiej osoby mi zależy;)
Opublikowano 12 października 20177 l A zagrywales się kiedyś w gothici? Bo na opinii takiej osoby mi zależy;) Dawno temu i nie uważam by to były złe gry, ale to wiesz....14 lat temu :) Póki co nie wypowiem się nt. samej gry zbyt szczegółowo, bo za krótko pograłem, właściwie odpaliłem tylko po to by Wam nagrać pierwsze 15 minut: UWAGA! Dosłownie pierwsze 15 minut, jest też intro więc jak nie chcecie sobie psuć zabawy to radzę sobie darować. Natomiast wizualnie jest beka, niektóre efekty obrażają Playstation 2, o PS3 nie mówiąc. Narracją i budową Gothica bardzo przypomina. Jak zawsze przyzwoity polski dubbing :) Jak pogram więcej to dam coś więcej znać.
Opublikowano 12 października 20177 l Autor Eeeee aż tak źle :) ? Btw. Prawdziwy fan Gothica grafiki z ps2 się nie boi!
Opublikowano 12 października 20177 l Gry Piranii zawsze na konsolach wygladały źle w porównaniu do PC (gorzej niż w przypadku innych gier), więc słaba grafika na PS4 mnie nie dziwi.
Opublikowano 12 października 20177 l Nie wygląda źle. Jestem ciekawy fabuły i zabawy. A technomancer nie wyglądał źle ,choć grafi.cznie bardziej podobał mi się Bound by Flame. Swoją drogą Spiders Studio to są moi ulubieńcy bo w każdą następną grę od Nich gra mi się lepiej. Mam nadzieje na powrót formy Piranii bo zagrałbym coś na poziomie gotyka 2 od nich
Opublikowano 13 października 20177 l Autor Ale różnica jest masakryczna z tego filmiku co wrzuciłem z pga na mocnym kompie, a na ps 4. Nie potrafią zoptymalizować kodu pod strukturę konsoli. Podobnie, jak z risenami.
Opublikowano 13 października 20177 l Mocno czekałem na recenzje od nich, bo myślałem ze ułatwia mi podjęcie decyzji czy brać na premierę czy nie, ale jestem jeszcze bardziej rozdarty. Dodatkowo grali na PC gdzie gra i tak kulawo chodzi a podobno na ps4 jest znacznie gorzej, a obecnie gram tylko na tej konsoli. Urlop się zaczyna niedługo a ja mam posuchę i nie ma w co grać a chciałbym jakoś przyjemnie spędzić to leniuchowanie ;p https://youtu.be/zELSaMlRRSc Edytowane 13 października 20177 l przez kacprzak1991
Opublikowano 13 października 20177 l Autor Kurde, nie mieli czym zrównoważyć tej recki? :) Ta gra musi też mieć jakieś plusy :/ Dialogi - bardzo źle Grafika - bardzo nierówno/źle Animacje - drewno/źle Walki - źle Kupić tą grę na premierę - niedopuszczalnie/bardzo źle. Czekać z kasą kolejne 2 tygodnie na nowego cod-a - prawdopodobne.
Opublikowano 13 października 20177 l Właśnie pełno minusów ale gra ogólnie dobra można wywnioskować. Tak jak się można było spodziewać klimat i eksploracja wszystko podciąga
Opublikowano 13 października 20177 l Na szczęście jest divinity 2, a za rogiem nowe xeno i nie trzeba brać pod uwagę słabych rpgów.
Opublikowano 13 października 20177 l Pajgi racje mówi po co brać się za coś tak słabego jak tyle dobroci wyszło i wyjdzie w najbliższym czasie. A dla tych co grają tylko na playstation kupcie np persone 5 jak jeszcze nie przeszliście.
Opublikowano 13 października 20177 l Pajgi racje mówi po co brać się za coś tak słabego jak tyle dobroci wyszło i wyjdzie w najbliższym czasie. A dla tych co grają tylko na playstation kupcie np persone 5 jak jeszcze nie przeszliście.Chyba ze się nie znosi chińskich bajeczek i wszystkiego co z tym związane. Jak tylko zobaczyłem stylistykę tej gry to od razy wzięło mnie na wymioty. Mam 2 znajomych którzy jaraja się manga i anime, jeden z nich nawalił w tej personie 200h i biorąc pod uwagę ze Ci 2 kolesie to totalne geeki i prawiczki mając na koncie po 25 lat plus to te klimaty kojarzą mi się tylko z pryszczatym prawiczkami z wątpliwa orientacja Także tego... jak coś wybieram niedorobionego elexa Edytowane 13 października 20177 l przez kacprzak1991
Opublikowano 13 października 20177 l - wejdź na forum o grach konsolowych - napisz że znasz kogoś tam kto gra w japońskie gry ale ciebie to brzydzi i czekasz na nowy hit twórców gier GOTHIC oraz RISEN - w ogóle to niektóre gierki video są dla geeków i prawiczków, ble :( Edytowane 13 października 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 13 października 20177 l Sorry gorszy dzień. Ale to co napisałem to mimo wszystko siedzi mi w głowie
Opublikowano 13 października 20177 l Autor Każdy rodzaj gier ma swój konkretny target. Ja podobnie, jak K1991 do japońszczyzny (poza sushi i sake) nie podchodzę. Persona chwalona na lewo i prawo w ogóle do mnie nie przemawia. Też wolę zaryzykować z "enerdowskim postapo", jak któryś z userów zapewne trafnie napisał powyżej, niż męczyć się na nielubianym gruncie. - wejdź na forum o grach konsolowych - napisz że znasz kogoś tam kto gra w japońskie gry ale ciebie to brzydzi i czekasz na nowy hit twórców gier GOTHIC oraz RISEN 100% trafne stwierdzenie(a), ale cóż z tego, jak hype mózg wypala fanom Gothica :>
Opublikowano 13 października 20177 l Autor Generalnie po 18-tej nastąpił wysyp gameplayów - embargo zeszło.