Czoperrr 5 240 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Hotel to Ouril Pontao na Sal, 3200 zł za osobę. Trzeba się na coś tam szczepić? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Kurła dobra cena… zobacz rekomendacje ministerstwa co do szczepień. Ja lecąc na safari w Kenii musiałem żółtą febrę, dur brzuszny + tabsy na malarie. Swoją drogą 1 na 10 przypadków po zażywaniu tabletek przeciwko malarii ma „niesamowite sny”. Tak pisało na ulotce. Ogólnie sny były realne i zajebiste, polecam. Niestety byli też z nami ludzie, którzy mieli takie koszmary ze mieli pietra przed pójściem spać i to tak na serio. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Boris Biedronka niesamowity facet 1 2 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Niesamowity facet. Bardzo lubię! Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Prawdziwy Polak i prawdziwa Biedronka! 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 6 lutego 2023 Opublikowano 6 lutego 2023 Cena mega. 3500 płaciłem w 2018. Tam zobacz dobrze czy transfer z i na lotnisko masz zapewniony bo Tui teraz życzy sobie dodatkową opłatę. Ja byłem w Belorizonte, a one są obok siebie z tego co widzę, więc Borysa pewnie spotkasz jak dalej działa. Nie szczepiliśmy się. 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 20 lutego 2023 Opublikowano 20 lutego 2023 Polecacie brać tam dolary czy euro? W bankach powinno się normalnie wypłacić hajs z revoluta? Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Dobra jestem od paru dni na Cape Verde i lot odbywa się już bezpośrednio Boeingiem 737, bez międzylądowania. Zmniejszyli limit bagażu z 20 do 14 kg i paliwa już starcza. Gorąco tu w cholerę. Borisa Biedronki nie ma, podobno uciekł na Gwineę. Dzisiaj mieliśmy island tour z pedrem co kazał na siebie mówić Pedro Biedronka i też było spoko. Cenowo jest tutaj drogo, obiad w knajpie na dwie osoby to około 30 euro. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Chuj nas jakieś pedry biedronki obchodzą, fotki wrzucaj Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 A mnie to interesuje, czy oni są spokrewnieni? Czy to nazwisko po ojcu, czy matce? Czy Jeronimo Martins Polska S.A. płaci im za reklamę? Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 24 marca 2023 Opublikowano 24 marca 2023 Wróciłem kilka dni temu i dopiero teraz zebrałem się na siedzenie przy komputerze. Wrzucam kilka fotek. Wypad bardzo udany, ale tydzień na Sal to jest max bo inaczej nie ma co robić no chyba, że masz all inclusive to można żreć i pić. My mieliśmy tylko śniadanie w cenie, a obiady na wyspie bardzo drogie, piwo jeszcze droższe. Wycieczka po wyspie na pace pickupa, jedno z marzeń spełnione. Saliny w okolicy Santa Maria, nadal tutaj wydobywa się sól. Litrowe lokalne piwo u chińczyka w sklepie Ni Hao - najtańsza cena na wyspie 2.50-3 Euro zależnie od dnia jaki ma humor. W restauracji około 5 Euro za 0,5L. Każdy tu zna podstawowe zwroty po Polsku i wyraźnie określają swoje polityczne przekonana - Kaczyński i Duda makes people sad. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi