Rayos 3 170 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Chyba wypada temat w końcu założyć. O tym, że Animal Crossing zmierza na smartfony w jakiejś postaci wiemy od dawna, ale dopiero teraz coś ruszyło z tematem. 25 października o 8 rano naszego czasu odbędzie się Nintendo Direct poświęcony mobilnej wersji kultowej gry Nintendo o życiu w wiosce ze zwierzętami. Parę godzin wcześniej odbędzie się japoński Direct, jakby ktoś miał ochotę, o 5 rano. Direct potrwa 15 minut Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 października 2017 Autor Opublikowano 25 października 2017 No i mamy to! Animal Crossing: Pocket Camp ! premiera późnym listopadem na iOS i androida. Wygląda bardzo podobnie do normalnego AC. Zbieramy robaczki, materiały, dekorujemy domek, odwiedzmay znajomych itd itp. Z tym, że będziemy też zbierać materiały, żeby budować i rozwijać nie miasto, a obozowisko :) w grze będą mikropłatności. Jaram się! Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 W australii podobno mozna juz grac. http://www.nintendolife.com/news/2017/10/you_can_play_animal_crossing_pocket_camp_right_now_but_theres_a_catch Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 25 października 2017 Opublikowano 25 października 2017 Będzie w co pograć w pracy. Poza mikropłatnościami gra darmowa? Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 24 listopada 2017 Opublikowano 24 listopada 2017 Gra już w appstore. Odpaliłem na chwilę i wygląda bardzo ładnie. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Niestety wydmuszka. Gra jest równie nudna co śliczna. Wielka szkoda, zawsze żal mi było kasy na AC i myślałem, że zobacze w niej to co w serii widzą miliony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi