Opublikowano 1 listopada 20177 l Z całym szacunkiem do Yakuzy, ale jeśli by tak było, to pewnie bym nie kupił, bo ani nie przemawiają do mnie brawlery, ani nie chciałoby mi się męczyć z drewnianą mechaniką, niewidzialnymi ścianami i loadingami co lokację. Seria inFamous też już mi się przejadła, ale mam nadzieję, że ludzie z SP rozwinęli się na tyle, że wzorem Guerrilla Games dostarczą mi swój odpowiednik Horizona - czas już najwyższy, by awansowali do wyższej ligi developerów.
Opublikowano 2 listopada 20177 l Szczerze to myslalem, ze to bedzie nowa Yakuza w klimatach feudalnej Japonii, a tak poza tym fajnie, ze to nie jest Infamous, bo to nie sa najlepsze gry. Ile już tych Yakuz natrzaskali, z dwie są nawet w feudalnej Japonii ?
Opublikowano 2 listopada 20177 l Szczerze to myslalem, ze to bedzie nowa Yakuza w klimatach feudalnej Japonii, a tak poza tym fajnie, ze to nie jest Infamous, bo to nie sa najlepsze gry. Ile już tych Yakuz natrzaskali, z dwie są nawet w feudalnej Japonii ? Chyba dwie, ale w żadna nie da się zagrac choćby po angielsku, wiec to tak jakby nie było ich wcale.
Opublikowano 2 listopada 20177 l ja tam sie zajaralem, konstrukcja, setting, motywy stealth - cos dla mnie. wyobrazcie sobie otwarty swiat na poziomie wiedzmina, mechanike stealth z nowych tr, system walki zblizony do nioh i glebie fabularna na poziomie the last of us. no I klimat feudalnej japonii. mogliby to tak rozegrac, ze w bezposredniej walce poziom trudnosci przypominalby wlasnie nioh, gdzie druga strona medalu jest gameplay skradankowy, w celu unikniecia tychze potyczek, a wybor przejscia gry pozostawiony jest graczowi, oczywiscie z kompleksowym odbiciem na fabule. pomarzyc mozna i kciuki potrzymac. czekam na grubasa, oby tego nie popsuli. Edytowane 2 listopada 20177 l przez Andżej
Opublikowano 3 listopada 20177 l Trailer z Japan VO. Fajnie jakby można było wybrać język w zachodnich wersjach.
Opublikowano 3 listopada 20177 l Trailer z Japan VO. https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=QZ4_N_Cf-ro Fajnie jakby można było wybrać język w zachodnich wersjach. Dokładnie...od razu dla lepszej wczuty wziąłbym audio JAP i napisy PL...
Opublikowano 3 listopada 20177 l Też liczę na możliwość wybrania JAP audio w europejskiej wersji. Obok GoW i TLoU 2 to jedna z najciekawiej zapowiadających się gier, no i fajnie że Sucker Punch robi w końcu coś innego nić infamous.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Podobno gierka istnieje już w grywalnej formie:https://www.ppe.pl/news/54942/ghost-of-tsushima-zadebiutuje-predzej-niz-sadzimy-sony-nie-bedzie-zapowiadac-gier-za-wczesnie.html Czyli wszystko wskazuje na to, że dostaniemy ją nawet prędzej niż za 3-4 lata.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Skoro robią ją już ponad trzy lata, to nie widzę przeszkód, by wyszła jeszcze w 2018.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Podejrzewam, że położyliby większy nacisk na marketing, gdyby premiera była tak blisko. Zresztą Sony na 2018 ma już GoWa, Spajdera, a być może i Detroit, więc spieszyć się nie muszą.
Opublikowano 27 listopada 20177 l Być może mają również Days Gone, co nie znaczy, że kolejny EX komukolwiek by zaszkodził - w przyszłym roku mógłbym zagrać tylko w te kilka tytułów na wyłączność, plus oczywiście RDR2 i byłbym spełniony
Opublikowano 27 listopada 20177 l Mam podobnie. I na pewno będę chciał w to zagrać. Nawet jak to będzie infamous w feudalnej japoni, mimo iż myślę, że to jest bardziej ambitny project.
Opublikowano 10 grudnia 20177 l W dniu 3.11.2017 o 12:13, iks napisał: Też liczę na możliwość wybrania JAP audio w europejskiej wersji. Raczej będzie, bo Creative Director na ostatnim panelu na PAX2017 rzucił w stronę publiczności pytanie, co by powiedzieli, gdyby była opcja grania z japońskim VO, na co cała sala zareagowała gromkimi brawami i ogromnym entuzjazmem.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Szukałem tej gry a ona sobie ląduje już na 2 stronie, taki dobrobyt :] Bedzie coś na E3? Edytowane 18 kwietnia 20186 l przez milan
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Raczej tak, skoro przy pierwszym pokazie twórcy stwierdzili, że premiera jest bliżej niż nam się wydaje. Oficjalnie nic nie potwierdzili i pewnie nie potwierdza, bo Sony nie ujawnia z czym przybędzie na e3
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l No od SS minęlo już 4 lata, myślę, że I kwartał 2019 to realna data premiery bo chyba nie będą pchać się na koncówke roku bo wiadomo jak się kończy walka z CoDami itp
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Kuźwa, w tych wszystkich GoWowo-spidermanowych zachwytach zupełnie zapomniałem o tej produkcji - jak tu nie być fanbojem Sony?
Opublikowano 21 kwietnia 20186 l Śmierdzi mi to Onimushom w otwartym świecie. A jako, że Capcom ma obecnie martwice mózgu jeśli chodzi o takie produkcje i ogólnie o wskrzeszenie legend (Dino Crisis, Devil May Cry czy choćby Onimusha) to na Ghost of Tsushima czekam z wywieszonym jęzorem, aby chociaż w pewnym stopniu poczuć ten wspaniały klimat jaki prezentowały Onimuszki. A być może będzie jeszcze lepiej niż w Onimushy
Opublikowano 5 czerwca 20186 l 2 godziny temu, aphromo napisał: Taki Nioh w otwartym swiecie w samurajskiej JP bylby mega Bardziej nastawiałbym się na coś w rodzaju Horizon z gorszym łukiem i lepszą walką z ludźmi.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l Szkoda, że gra trochę bardziej nie postawi na skradanie i wertykalną eksploracje lokacji w duchu Tenchu tylko kolejny open world action.