Daffy 10 567 Opublikowano 6 czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 czerwca 2018 tenchu w open world z grafa lepsza niz infamous to bylaby kosa, a pewnie wyjdzie wariacja ubigame :/ 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Jeśli to nie będzie kolejna gorsza wariacja soulsów, to już będzie dobrze Mocno liczę na ten tytuł. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Klimat totalnej japońszczyzny, wymagający system walki plus różnorodność i jestem kupiony Cytuj
ukanio 3 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Uwielbiam samuraje i o ile Nioh nie do końca mi pasuje to tutaj klimat wręcz wylewa się z tych screenshotów. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 58 minut temu, Mikołaj napisał: Klimat totalnej japońszczyzny, wymagający system walki plus różnorodność i jestem kupiony Tak samo jak Nioh cię kupił? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Może był aż nadto wymagający ten styl walki Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Osoby które oczekują tenchu juz lepiej niech się uspokoja, to w dzisiejszych czasach w grze aaa nie przejdzie. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 (edytowane) 56 minut temu, Rozi napisał: Tak samo jak Nioh cię kupił? Znudziła mnie powtarzalność. Za bardzo cenie różnorodność Edytowane 6 czerwca 2018 przez Mikołaj Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 czerwca 2018 Opublikowano 6 czerwca 2018 Nie doszedłeś nawet do 40% gry Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Leak z 4chana - brzmi zbyt dobrze, aby był prawdziwy Cytat Samurai were the most respectable people in Japan, people bow to Jin as he passes by on foot or horseback, but samurai were also feared; some women and children will attempt to hide or flee at the sight of Jin, while others will attempt to attack in order to prove themselves, or take some of the valuable gear a samurai would typically carry. This all helps to make the world feel alive and immersive. Not sure how often these civilian interactions occur. Japanese voice over is a must for this game in order to truly feel like a samurai epic, but the English is superb (as many of you could probably tell from the reveal trailer. Each outpost has a story behind it and a quest line, not just "take out these soldiers and you retake the village". Villages can be retaken by Mongols if you do not complete the quest line. The game has two central towns (think Witcher 3), and many smaller outposts / villages. There are NPCS who can help train you in the ways of the Ghost, as for a Samurai, it would be a completely different form, and dishonorable way, of combat. Don't expect Jin to be able to right out of the gate know how to throw shuriken, use kunai, use alchemy ( poisons, create potions, and explosives), use grappling hooks to get on top of rooftops, quickly, etc. 2 major skill trees with many branches; which are way of the samurai, and way of the ghost. Samurai focusing more on sword play, archery, and defense, while ghost focuses more on stealth, alchemy, and agility. Samurai skill tree is fully unlocked from the start, while ghost requires you to complete tasks in order to unlock a specific branch, such as working with an alchemist in order to learn poison abilities, or to create potions with strong effects. You will be free to switch between samurai and ghost kits. Jin in full samurai armor won't be able to climb buildings (you can still jump, don't worry) or swim/dive, and would be fit more for a defensive, all out attack build. This can be balanced out however by mixing kits. You switch by going into any outpost / town, there you will also be able to sleep in order to pass the time, so if you prefer to tackle a mission at night as a ghost, or at day as a samurai, it's up to you. So for a more grounded approach, samurai is recommended. Think of climbing buildings as a faster paced assassins creed. Tenchu style grappling hook makes it even faster. You don't necessarily want to be seen in your ghost kit, as people may take you for an assassin and will sometime be hostile toward you. The game recommends you to be the ghost at night, but samurai at day. Some quests will only be handed out in your samurai gear, or only in your ghost gear, such as assassination requests. Double agent type of system and story to back it up. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Gierka kalka wieśniaka 3 z lepsza grafa, gameplayem i do tego w Japonii? JARANKO! Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Kuźwa - samuraj za dnia, ninja w nocy - czad Będzie grane - dwa różne style gameplayu, różne reakcje wieśniaków, różne rodzaje zleceń... Jaram się niesamowicie - czekam na gameplay. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Podoba mi się to co czytam. Dobra kopia najlepszej gry tej generacji? Prosze bardzo, jeszcze jak. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 (edytowane) Brzmi bardzo fajnie, zupełnie jak z Death Stranding, ale zapewne w obydwu przypadkach fejk. Edytowane 9 czerwca 2018 przez YETI Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 W tym przypadku jestem w stanie w to uwierzyć, bo wszystko brzmi bardzo sensownie i wiarygodnie, poza tym wiem, że gra jest w końcowej fazie developingu, więc sporo już o niej wiadomo. W przypadku Death Stranding nawet nie czytałem tych rewelacji, bo to tytuł widmo Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Jeśli to w połowie prawda to masakrator. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Jeszcze do niedawna już prawie był u mnie rzyg na samą myśl o kolejnym Ubi-podobnym open worldzie AAA, tyle że w bardzo fajnym settingu. Teraz jednak, jak czytam te rewalacje, budzi się wzrastające jarango Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Wow, zapowiada się mega ciekawie. Może wreszcie to będzie gra, która dorówna Wiedźminowi 3 pod kątem świata i zadań. Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 10 czerwca 2018 Opublikowano 10 czerwca 2018 23 godziny temu, lukas_k96 napisał: Może wreszcie to będzie gra, która dorówna Wiedźminowi 3 pod kątem świata i zadań. Tak daleko bym się nie zapędzał. Dla mnie wystarczy, żeby to był poziom Horizon Zero Dawn, tylko oczywiście z grywalnym systemem walki wręcz - tego się zresztą spodziewam, w końcu to wewnętrzna gra Sony - na bank Guerrillasi byli przy tym konsultowani (co często się robi u Sony). Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Gra targów imo. Piękny gameplay 3 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Jezusicku jakie to piekne. Tak walczylem o feudalna Japonie w AC a tu prosze. 3 sztuki do ogrania i masturbowania sie nad nimi. Nie sądziłem ze dozyje tak pieknych czasów. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Pięknie się prezentuje. Pięknie i krwawo przy tym. No i ten klimat, aż wylewa się z ekranu. Tyle gier, w których orężem będzie katana. Wspaniałe czasy. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 pięknie to wygląda ale coś mi nie gra w tym gameplayu Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Dla mnie czarny kon E3 i pomyslec, ze to wyjdzie od ludzi, którzy zrobili infejmusa. Brutalnosc, troche walki i skradania oraz grafika, która smierdzi potężnym downgoradem(oby nie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi