Opublikowano 5 marca 20205 l W sumie to jakoś mi się nie spodobał trailer ale pewnie będzie fajnie połazić po prehistorycznych chinach
Opublikowano 6 marca 20205 l Zmierza kolejny hit na PS4. Ale ten rok jest dobrze obładowany grami. Będzie tak samo jak przy Days Gone, na papierze wygląda to słabo, a jak już pograją to wow i zayebiste. Edytowane 6 marca 20205 l przez Faka
Opublikowano 6 marca 20205 l 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tzw. gra "nie dla każdego". Dla KONESERÓW sandboksów z milionem znaków zapytania . Mam nadzieje że w końcu ta firma zrobi dobrą grę. Bo nie ukończyłem ani jednego infamous z powodu nuuuudy i kijowej fabuły. Chociaż jedno im trzeba oddać infamous na ps4 miał piekną grafike i to na ps4 fat w okolicy premiery.
Opublikowano 6 marca 20205 l Ten otwarty świat ma być w stylu ostatniego RDR2, więc raczek koneserzy assasynów mają powody do zmartwień. Poza tym jakbyś znał ich twórczość z PS2, to wiedziałbyś, że nie tyle zrobili dobrą grę, co serię bardzo dobrych gier.
Opublikowano 7 marca 20205 l No mi zwiastuny podobają się, ale mam zastrzeżenia do długości prac nad grą i tego, że nie tak dawno szukali kogoś kto potrafi tworzyć fabułę w krótkim czasie w warunkach stresu. Coś czuję problemy z historią w grze, a jak mam dostać nielogiczną papkę jaka wystąpiła w trzecim wiedźminie po odnalezieniu Ciri, to chyba wolę poczekać na opinie kiedy już opadnie kurz po premierze
Opublikowano 7 marca 20205 l No fabuła i te dialogi jakby mieli kijki w pupie to nie będzie nic dobrego.
Opublikowano 7 marca 20205 l No ale podajcie chociaż jedną grę tej firmy z dobrą fabułą:). Jedyne na co można liczyć to że zatrudnili kogoś zdolnego w pisaniu historii od czasów infamous jak techland przy dying light 2.
Opublikowano 7 marca 20205 l Nie wiem kolego blantman czy miałeś wtedy konsole czy only PC, ale ów studio stworzyło na ps2 (oraz jedna cześć na ps3), bardzo dobrą serie o pewnym szopie. Jak na platformówkę miała bardzo rozbudowanych bohaterów, dialogi, fajny humor i historyjkę. Tak więc ten tego Edytowane 7 marca 20205 l przez balon
Opublikowano 7 marca 20205 l Dla niego fabuła musi być jak książka, milion piedolenia o niczym jak disco elysium.
Opublikowano 7 marca 20205 l W gamestopie sa już dostępne preordery.. 79e za edycje specjalna i 200e za kolekcjonerkę. https://www.gamestop.ie/SearchResult/QuickSearch?q=ghoust+
Opublikowano 7 marca 20205 l 4 godziny temu, Figaro napisał: No fabuła i te dialogi jakby mieli kijki w pupie to nie będzie nic dobrego. Realna jest japońska ścieżka + napisy ang / pol ?
Opublikowano 7 marca 20205 l 9 minut temu, giger_andrus napisał: Realna jest japońska ścieżka + napisy ang / pol ? Tak
Opublikowano 9 marca 20205 l W dniu 7.03.2020 o 18:58, Faka napisał: Dla niego fabuła musi być jak książka, milion piedolenia o niczym jak disco elysium. Musi być po prostu dobra Aby zachęcić do poznawania świata. A jak nie ma dobrej fabuły to chce dobry gameplay. Infamous nie miało ani jednego ani drugiego:). A i ja krytykuje gry w jakie ZAGRAŁEM a nie takie o których nie mam pojęcia. Widzę ty Disco widziałeś tylko na screenie ale już wiesz o grze wszystko. Zdradzę ci sekret tam nie ma ani JEDNEGO dialogu o NICZYM jak np w 90 % jRPG. Dobra więcej tu nie piszę bo zdania nie można mieć swojego na jakiś temat. Niepotrzebnie po dłuższej przerwie wpadłem do tematu gry sony bojówki szaleją.
Opublikowano 9 marca 20205 l Szkoda, że Edycja Specjalna nie jest na wzór Uncharted / Bloodborne / Days Gone / GOW itd... a jedynie steelbook.
Opublikowano 10 marca 20205 l kiedy ta premiera wkoncu ? czerwiec ? Edytowane 10 marca 20205 l przez Andżej
Opublikowano 10 marca 20205 l Mnie czasu zajęłoby ci wpisanie w google, kiedy premiera, niż napisanie tego tutaj.
Opublikowano 10 marca 20205 l W dniu 7.03.2020 o 21:00, _D23 napisał: Tak Liczę na takie rozwiązanie. Bo w Sekiro japoński dubbing zrobił mega robotę dla klimatu gry.