Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Featured Replies

Opublikowano

To niezły klon Assassin's Creed XD 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 302,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Powinni usuną ten photo mode, bo to straszny pożeracz czasu. Podobno druga czesc wyspy z jeszcze lepszymi widokami. Kilka moich fotek.  

• Po jakiś 4h spędzonych z grą napiszę krótko jak dla mnie obecnie to najlepsza gra na PS4, gram oczywiście po Japońsku z PL napisami z gry wylewa się klimat na każdym kroku a pierwsza jazda na koniu, g

• Pewnie chcą szybko umrzeć od tego polskiego duba co żeś wybrał.

Opublikowano

szzykuje się znowu zbieranko i czyszceznie znaczników jak w jakims assasynie

i te strzalki zaintrresowania wrogow jak w far cryu

Opublikowano

"expleration and discovery"

:bad:

symbol tej generacji:

KUŃ

ihaaaha

Opublikowano

Gdybym nie znał nazwy pomyślałbym, że to nowy Assasyn w klimatach feudalnej Japonii. Szału nie ma, no i spodziewany downgrade jeśli chodzi o grafikę. Choć walka ciekawsza niż to co w u skrytobójców.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Walka wyglada na niezle guano XD

edit

A ten nowy AC to nie miał być przypadkiem o wikingach ? Czy coś mnie ominęło ?

Edytowane przez _D23

Opublikowano

ale wyglada to wszyzstko generycznie :/

brakuje tylko wieży do oblokowania

Opublikowano

Nie, walka wygląda zayebiście i efektownie, ale na bardzo łatwą. Spodziewam się, że sandboxowo to będzie poziom Days Gone. 

Edytowane przez - V -

Opublikowano

Rozwalanie miejscówek tak samo jak w AC. No mamy Asasyna w japonii i tyle.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Zawód straszny, typowy open world ala AC czy Horizon. Zero powiewu świeżości, rzucanie kamyczkiem żeby zwabić wrogów, zbieranie roślinek, wieże pewnie też sa xD

Opublikowano

Tak powinno wyglądać skradanie w asasynach. Ubi niech się uczy.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Tak, zgadza się, ale Horizona to Ty szanuj. To był akurat open world w ubi stylu wykonany dobrze. :)

Opublikowano

Mi się podoba :) klimat i ost czołówka gier ever, fajny minimalistyczny hud, no nie spodziewałem się nic innego jak AC w Japonii i to dostałem. Czekam bardziej niż na tlou2.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Spoko, kolejny open world stworzony ze znanych elementów, nie spodziewałem się rewolucji. Mi tam się podoba, czekam bardziej niż na nowe AC.

Opublikowano

Wyglądało fajnie, szczególnie wizualnie, ale potem miałem wrażenia jakby widział kilka innych gier. :D 

Walka trochę przypomniała mi starsze Asasyny. Te kontry, spowolnienia.