Opublikowano 14 maja 20204 l szzykuje się znowu zbieranko i czyszceznie znaczników jak w jakims assasynie i te strzalki zaintrresowania wrogow jak w far cryu
Opublikowano 14 maja 20204 l Gdybym nie znał nazwy pomyślałbym, że to nowy Assasyn w klimatach feudalnej Japonii. Szału nie ma, no i spodziewany downgrade jeśli chodzi o grafikę. Choć walka ciekawsza niż to co w u skrytobójców. Edytowane 14 maja 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 14 maja 20204 l Walka wyglada na niezle guano XD edit A ten nowy AC to nie miał być przypadkiem o wikingach ? Czy coś mnie ominęło ? Edytowane 14 maja 20204 l przez _D23
Opublikowano 14 maja 20204 l Nie, walka wygląda zayebiście i efektownie, ale na bardzo łatwą. Spodziewam się, że sandboxowo to będzie poziom Days Gone. Edytowane 14 maja 20204 l przez - V -
Opublikowano 14 maja 20204 l Rozwalanie miejscówek tak samo jak w AC. No mamy Asasyna w japonii i tyle. Edytowane 14 maja 20204 l przez Faka
Opublikowano 14 maja 20204 l Zawód straszny, typowy open world ala AC czy Horizon. Zero powiewu świeżości, rzucanie kamyczkiem żeby zwabić wrogów, zbieranie roślinek, wieże pewnie też sa xD
Opublikowano 14 maja 20204 l Tak powinno wyglądać skradanie w asasynach. Ubi niech się uczy. Edytowane 14 maja 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 14 maja 20204 l Tak, zgadza się, ale Horizona to Ty szanuj. To był akurat open world w ubi stylu wykonany dobrze.
Opublikowano 14 maja 20204 l Mi się podoba klimat i ost czołówka gier ever, fajny minimalistyczny hud, no nie spodziewałem się nic innego jak AC w Japonii i to dostałem. Czekam bardziej niż na tlou2. Edytowane 14 maja 20204 l przez XM.
Opublikowano 14 maja 20204 l Ten ragdoll wrogów po strzale z łuku xD jakby go kula armatnia trafiła xD hype opadł, można się rozejść.
Opublikowano 14 maja 20204 l Spoko, kolejny open world stworzony ze znanych elementów, nie spodziewałem się rewolucji. Mi tam się podoba, czekam bardziej niż na nowe AC.
Opublikowano 14 maja 20204 l Wyglądało fajnie, szczególnie wizualnie, ale potem miałem wrażenia jakby widział kilka innych gier. Walka trochę przypomniała mi starsze Asasyny. Te kontry, spowolnienia.