Opublikowano 29 czerwca 20204 l Ostatnio z kupowaniem nowości byłem ostrożny i nawet na kilka "mesjaszy" się nie zdecydowałem, poniekąd słusznie jak się potem okazało. Tsushimę biorę na premierę. Klimat i epoka historyczna bardzo mi odpowiadają plus fakt że będę mógł grać skradankowo.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l To jeden z tytułów, które obowiązkowo muszą znaleźć się w czytniku w dniu premiery.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Ktoś spotkał info czy tu będą levele przeciwników czy coś w tym stylu? mam nadzieję że nie.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Ja się tylko boje że grając po japońsku będę wybity z rytmu przez ruchy ust dopasowane do wersji angielskiej. Ledwo skończyłem TLoU II a tu zaraz urodziny i GoT. Bycie graczem z PS4
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Ja tam będę grać raczej po polsku, na zwiastunie fajnie brzmi.Wiadomo japoński dodaje klimatu ale nie chce mi się czytać, wolę skupić się na świecie.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Chyba tylko Sekiro po japońsku.Akurat w GoT, lepiej brzmi polski niż angielski dubbing. Nie wiem, na pewno sprawdzę japoński [emoji846]
Opublikowano 29 czerwca 20204 l 16 minut temu, Kolos28 napisał: Ja tam będę grać raczej po polsku, na zwiastunie fajnie brzmi. Wiadomo japoński dodaje klimatu ale nie chce mi się czytać, wolę skupić się na świecie. Zalezy od gry, ale rozumiem, w Nier gralem po japonsku na poczatku, ale tam jest sporo dialogow podczas walki i ciezko bylo czytac i walczyc jednoczesnie.
Opublikowano 29 czerwca 20204 l koncowka trailera jak zaklada maske...no Shang Tsunk ze starutkiego Mortal Kombat (film). Najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra, zadne tam arycydzielo ale licze na klimatyczna i dopracowana produkcje
Opublikowano 29 czerwca 20204 l Kij, chyba będę grał po angielsku ze względów przytoczonych powyżej - cieżko będzie się skupić na czytanych tekstach i podziwianiu świata jednocześnie, więc czytanie musze odpuścić.
Opublikowano 30 czerwca 20204 l IMO Sony popełniło błąd wydając GoT po premierze TLoU2, ale liczę na bardzo dobry tytuł, taki 8/10. Edytowane 30 czerwca 20204 l przez YETI
Opublikowano 30 czerwca 20204 l @YETI Czy sądzisz że przekroczony zostanie poziom myszy VR? Edytowane 30 czerwca 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 30 czerwca 20204 l Liczę na najlepsza grę Sucker Punch w historii studia. Ekran startowy z klasą. Edytowane 30 czerwca 20204 l przez YETI
Opublikowano 30 czerwca 20204 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: @YETI Czy sądzisz że przekroczony zostanie poziom myszy VR? Ej, spokojnie będzie coś w okolicach właśnie 85. Typuję 86 Swoją drogą ekran startowy trochę tak w stylu TLoU.
Opublikowano 30 czerwca 20204 l W dniu 29.06.2020 o 10:28, messer88 napisał: Ktoś spotkał info czy tu będą levele przeciwników czy coś w tym stylu? mam nadzieję że nie. Przewertowalem caly Internet i nic na ten temat nie znalazłem - wszędzie tylko info o wyborach poziomu trudności. Edytowane 30 czerwca 20204 l przez XM.
Opublikowano 30 czerwca 20204 l 7 minut temu, Ludwes napisał: Ej, spokojnie będzie coś w okolicach właśnie 85. Ja też myślę, że będzie bezpieczna 8.
Opublikowano 30 czerwca 20204 l 14 lipca recenzje, najs. Liczę na fajna fabule oby jak najbardziej osadzona w historii, nieprzesadnie duży i ciekawy świat, piękna grafikę i przemyślany i trudny system walki. Z zapowiedzi jak na razie nie wiadomo czy wszystkie moje oczekiwania bedą spełnione ale 14 lipca obejrzy sie recenzje Easy Allies i poczyta co mówią inne serwisy z którymi się liczę i tyle. Strzelam w średnia na poziomie 85.
Opublikowano 30 czerwca 20204 l 3 minuty temu, - V - napisał: przemyślany i trudny system walki Hmm pytanie czy się doczekasz, bo nic z gameplayów na to nie zapowiada.
Opublikowano 30 czerwca 20204 l Sporo gameplayow pokazuje że jest bardzo brutalny, szybki i opiera się na wyczekaniu na przeciwnika. Jeżeli to zaskoczy to ekstra, a jeżeli będzie opierać się na jednym przycisku. Cóż, zobaczymy. Z moich obaw to jeszcze sama postać Jina. Na wszystkich materiałach na razie nie zainteresował mnie wcale. Wyglada na strasznie generyczna postać w grach wideo nr 473.