Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio z kupowaniem nowości byłem ostrożny i nawet na kilka "mesjaszy" się nie zdecydowałem, poniekąd słusznie jak się potem okazało. Tsushimę biorę na premierę. Klimat i epoka historyczna bardzo mi odpowiadają plus fakt że będę mógł grać skradankowo.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 302,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Powinni usuną ten photo mode, bo to straszny pożeracz czasu. Podobno druga czesc wyspy z jeszcze lepszymi widokami. Kilka moich fotek.  

• Po jakiś 4h spędzonych z grą napiszę krótko jak dla mnie obecnie to najlepsza gra na PS4, gram oczywiście po Japońsku z PL napisami z gry wylewa się klimat na każdym kroku a pierwsza jazda na koniu, g

• Pewnie chcą szybko umrzeć od tego polskiego duba co żeś wybrał.

Opublikowano

To jeden z tytułów, które obowiązkowo muszą znaleźć się w czytniku w dniu premiery.  

Opublikowano

Ja się tylko boje że grając po japońsku będę wybity z rytmu przez ruchy ust dopasowane do wersji angielskiej. 

Ledwo skończyłem TLoU II a tu zaraz urodziny i GoT. 

Bycie graczem z PS4 :banderas:

Opublikowano

Ja tam będę grać raczej po polsku, na zwiastunie fajnie brzmi.
Wiadomo japoński dodaje klimatu ale nie chce mi się czytać, wolę skupić się na świecie.

Opublikowano

Chyba tylko Sekiro po japońsku.
Akurat w GoT, lepiej brzmi polski niż angielski dubbing. Nie wiem, na pewno sprawdzę japoński [emoji846]

Opublikowano
16 minut temu, Kolos28 napisał:

Ja tam będę grać raczej po polsku, na zwiastunie fajnie brzmi.
Wiadomo japoński dodaje klimatu ale nie chce mi się czytać, wolę skupić się na świecie.

Zalezy od gry, ale rozumiem, w Nier gralem po japonsku na poczatku, ale tam jest sporo dialogow podczas walki i ciezko bylo czytac i walczyc jednoczesnie.

Opublikowano

No właśnie, dlatego myślę, że w GoT lepiej będzie grać po polsku.

Opublikowano

koncowka trailera jak zaklada maske...no Shang Tsunk ze starutkiego Mortal Kombat (film). Najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra, zadne tam arycydzielo ale licze na klimatyczna i dopracowana produkcje ;)

Opublikowano

Kij, chyba będę grał po angielsku ze względów przytoczonych powyżej - cieżko będzie się skupić na czytanych tekstach i podziwianiu świata jednocześnie, więc czytanie musze odpuścić.

Opublikowano

IMO Sony popełniło błąd wydając GoT po premierze TLoU2, ale liczę na bardzo dobry tytuł, taki 8/10.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Liczę na najlepsza grę Sucker Punch w historii studia. 

Ekran startowy z klasą. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@YETI Czy sądzisz że przekroczony zostanie poziom myszy VR? 

Ej, spokojnie będzie coś w okolicach właśnie 85. 

Typuję 86 :lapka:

Swoją drogą ekran startowy trochę tak w stylu TLoU. 

Opublikowano
W dniu 29.06.2020 o 10:28, messer88 napisał:

Ktoś spotkał info czy tu będą levele przeciwników czy coś w tym stylu? mam nadzieję że nie. 

Przewertowalem caly Internet i nic na ten temat nie znalazłem - wszędzie tylko info o wyborach poziomu trudności.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

14 lipca recenzje, najs. Liczę na fajna fabule oby jak najbardziej osadzona w historii, nieprzesadnie duży i ciekawy świat, piękna grafikę i przemyślany i trudny system walki. Z zapowiedzi jak na razie nie wiadomo czy wszystkie moje oczekiwania bedą spełnione ale 14 lipca obejrzy sie recenzje Easy Allies i poczyta co mówią inne serwisy z którymi się liczę i tyle. Strzelam w średnia na poziomie 85. 

Opublikowano

Sporo gameplayow pokazuje że jest bardzo brutalny, szybki i opiera się na wyczekaniu na przeciwnika. Jeżeli to zaskoczy to ekstra, a jeżeli będzie opierać się na jednym przycisku. Cóż, zobaczymy. 

Z moich obaw to jeszcze sama postać Jina. Na wszystkich materiałach na razie nie zainteresował mnie wcale. Wyglada na strasznie generyczna postać w grach wideo nr 473.