Ma_niek 860 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 2 godziny temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał: Jak będzie poziom Days gona to będę zadowolony Czyli najlepszy ex od Sony. To ja już nie mogę się doczekać. 1 1 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 decent ? tlou2 byl mniej niz decent, wiec bez progresywnych tresci to ghosty wyladuja na wypizdowiu minus 8 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Yebać oceny millenialsów - ważne, że mi się będzie podobało - może się nie sprzedać, nie mieć kontynuacji, ale tej jednej odsłony nikt mi nie odbierze 2 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Dokładnie , kto teraz bierze na serio tych słowoklepów? Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Mam znajomą, która pisała recki do jakiegoś śmiesznego portalu (aczkolwiek mieli dojścia, kody przed premierą itp), w każdym razie zrezygnowała, jak ją poganiali, żeby tekst był na wczoraj, żeby olała kończenie gry, pograła z 10h i wystawiła ocenę. Ona oczywiście ambitnie, napisy końcowe, w międzyczasie jakieś poboczne, a najlepiej to jeszcze drugie przejście na Hard, czy coś - ni ch#ja, kogo to, jak nie będzie tekstu jutro to Zenek napisze i zgarnie wierszówkę. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 25 minut temu, Wredny napisał: Mam znajomą, która pisała recki do jakiegoś śmiesznego portalu (aczkolwiek mieli dojścia, kody przed premierą itp), w każdym razie zrezygnowała, jak ją poganiali, żeby tekst był na wczoraj, żeby olała kończenie gry, pograła z 10h i wystawiła ocenę. Ona oczywiście ambitnie, napisy końcowe, w międzyczasie jakieś poboczne, a najlepiej to jeszcze drugie przejście na Hard, czy coś - ni ch#ja, kogo to, jak nie będzie tekstu jutro to Zenek napisze i zgarnie wierszówkę. Sam pisałem to znam jak to wygląda, byle było i aby ocena się zbytnio nie wyróżniała z tłumu bo fani będą płakać. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 To dodam od siebie 2 grosze bo też pisałem recenzje z tym, że do magazynu i prawie nigdy nie miałem ciśnienia na termin dlatego, że recenzje w iMagazine i tak były wydawane z opóźnieniem. Ale bardzo szanuje sobie relacje z wydawcami i bezpośrednio z twórcami jeżeli opierali się na self publishingu Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Chyba bierze mnie hype, bo mam ochotę wycofać to, co napisałem poprzednio (że sandboxowa powtórka z rozrywki i jeżdżenie konno od Annasza do Kajfasza). Po cichu liczę, że twórcy wyciągnęli wnioski z poprzednich "wielkich narracji" na konsole i w GoT pokażą wszystko, co nie udało się w Wiedźminie, AC: Odysei (którą cenię chociażby za walkę na wyższych levelach) i Red Dead Redemption 2. W zasadzie od lat czekamy tak naprawdę na konsolowe rpg, które ktoś wyda jako skończoną i świetnie domkniętą całość, bez bugów, glitchy i całej masy bzdurnych side questów. I też chcielibyśmy zapewne, żeby fabuła, nawet i kiczowata, chwytała za sercę, bo w sumie The Last Of Us 2 chwyciło i tak myślę, że jako dorośli gracze, coraz bardziej tego potrzebujemy. 1 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 W dniu 5.04.2020 o 21:27, Fanek napisał: Czuję że też przesuną, od dawna nie było żadnego story trailer ani nic. edit: a no był 1msc temu ;d ale promocja gry ogólnie bardzo słaba póki co. No promocja tak słaba że złożyłem preorder na nocny paczkomat zrobiłem to bo żona ma długi dyżur w pracy więc będę w mieszkaniu cały weekend sam z psem i Japońskim mieczem Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 59 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Chyba bierze mnie hype, bo mam ochotę wycofać to, co napisałem poprzednio (że sandboxowa powtórka z rozrywki i jeżdżenie konno od Annasza do Kajfasza). Po cichu liczę, że twórcy wyciągnęli wnioski z poprzednich "wielkich narracji" na konsole i w GoT pokażą wszystko, co nie udało się w Wiedźminie, AC: Odysei (którą cenię chociażby za walkę na wyższych levelach) i Red Dead Redemption 2. W zasadzie od lat czekamy tak naprawdę na konsolowe rpg, które ktoś wyda jako skończoną i świetnie domkniętą całość, bez bugów, glitchy i całej masy bzdurnych side questów. I też chcielibyśmy zapewne, żeby fabuła, nawet i kiczowata, chwytała za sercę, bo w sumie The Last Of Us 2 chwyciło i tak myślę, że jako dorośli gracze, coraz bardziej tego potrzebujemy. tak, na pewno tak będzie Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 @Ludwes - wiem, że tak nie będzie, ale może jednak tym razem się uda? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 A co się nie udało w Wiedźminie i RDR2 co miałoby się tu udać? Sandbox bez glitchy? Prędzej uwierzę w TLOU3 z pięknymi kobietami. Cytuj
hitor 18 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 https://thumbs.gfycat.com/OldfashionedJitteryAntlion-mobile.mp4 Nowe info - https://blog.playstation.com/2020/07/09/crafting-the-world-of-tsushima/ Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Pomału łapie mnie hajperos. Będzie zwiedzanie wiosek i sianie pożogi. Ktoś kojarzy o ci chodziło z tymi misjami z ograniczeniem czasowym? Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 6 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: A co się nie udało w Wiedźminie i RDR2 co miałoby się tu udać? Sandbox bez glitchy? Prędzej uwierzę w TLOU3 z pięknymi kobietami. Zrobić solidną gierę do łażenia po lesie i łąkowych pojedynków. Do tego trochę fabuły spod znaku płaszcza i szpady i jakieś ciekawostki historyczne na boku, w side questach, zeby było o czym gadać w knajpie. Tyle wymagam. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Wrzucam jakieś łąkowe pojedynki. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 Hajp solidny, gierka zamówiona i pozostało liczyć na InPost 1 1 Cytuj
Bzduras 12 526 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 10 godzin temu, Kolos28 napisał: Hajp solidny, gierka zamówiona i pozostało liczyć na InPost Mogłeś przejść na YT, zaoszczędził byś dwie stówki 1 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 Mogłeś przejść na YT, zaoszczędził byś dwie stówki TLou2 był wyjątkiem bo gra na tyle słaba, że żałuję nawet straconego czasu na YTbie. Z resztą nie rozumiem po co to w ogóle napisałeś 3 7 Cytuj
messer88 6 476 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 kod na motyw z gierki 8T2T-CRNJ-FM72 2 3 Cytuj
messer88 6 476 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 Jak coś to jest kod wielokrotnego użytku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi