McDrive 3 098 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Nie mogę się doczekać żeby kupić używkę dwa tygodnie po premierze za 150zł 3 1 Cytuj
paweltpb 12 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Oj zamowienie poszlo juz jakis czas temu. Teraz hype sie nakreca. Bardziej czekam niz na tlou2. 1 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Amazon mi dzisiaj potwierdzil, ze gierka trafi do mnie w piatek. Tak wiec do piatku. Cytuj
iluck85 2 907 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Ciekawe czy inpost dostarczy po północy. Jak będę miał wolne, to odbiorę po tej północy Cytuj
iluck85 2 907 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Hype taki miałem na Nioha, a gra mi kompletnie nie usiadła. Oby tutaj nie było podobnie. Liczę trochę na klimat Tenchu. 3 godziny temu, McDrive napisał: Nie mogę się doczekać żeby kupić używkę dwa tygodnie po premierze za 150zł Jak co, dogadamy się Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Godzinę temu, iluck85 napisał: Jak co, dogadamy się Mam na uwadze. Pisz jakby co Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Nate Fox (dyrektor kreatywny) objawia się w swoich grach niczym Neil Druckmann i Hideo Kojima xD. Swoją drogą gościu idealnie się nazywa dla branży growej + = Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Każdy czeka na swoją kolejkę, ekran za(pipi)any znacznikami i ostrzeżeniami, elegancko. AAA gaming at its finest. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Ależ będą Mongołowie S I E K A N I niedługo Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 No to czekanie na swoją kolej po wpiehdol trochę żeżuncja, ale ogólnie pomijając ten fakt to gituwa mocno. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 3 minuty temu, Bielik napisał: No to czekanie na swoją kolej po wpiehdol trochę żeżuncja tak chyba jest w kazdej grze o bitce..nawet w wiekszosci filmow wiec nie wiem czego niektorzy tu oczekiwali ze nagle wszyscy sie na nas rzuca xD 1 Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Każdy czeka na swoją kolejkę, ekran za(pipi)any znacznikami i ostrzeżeniami, elegancko. AAA gaming at its finest. Zayebany to trochę przesada Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Ok czekanie w kolejce jest z(pipi)ane ale czy coś lepszego wymyślili w grach aaa? Od czasów ac i batmana tak jest. Gdyby zrobili tak jak w sekiro albo soulsach to by stracili 80 % chętnych których odstraszy poziom trudności. Taka gra ma być wyzwaniem ale nie ma zniechęcać. Jak chce mieć gang bang przeciwników to sobie odpale dark souls czy sekiro Animacje za to wyglądają miodnie. Czekam na opinie pierwszych graczy ale czuje że może być najlepsza gra od tego studia (nie liczę pupcio platformówek bo się nie znam) Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Jak sobie przypomne to czekanie w kolejce w pierwszych Assassynach to az mnie zimny pot oblewa jak mogli to tak spier.dolic Tutaj bedzie pewnie bardziej filmowo bo tam mechanika po prostu kulala. Chyba niektorzy z was do konca jednak wierzyli ze dostana gejmplej w stylu Sekiro. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 16 minut temu, blantman napisał: Ok czekanie w kolejce jest z(pipi)ane ale czy coś lepszego wymyślili w grach aaa? Od czasów ac i batmana tak jest. Gdyby zrobili tak jak w sekiro albo soulsach to by stracili 80 % chętnych których odstraszy poziom trudności. Taka gra ma być wyzwaniem ale nie ma zniechęcać. Jak chce mieć gang bang przeciwników to sobie odpale dark souls czy sekiro Animacje za to wyglądają miodnie. Czekam na opinie pierwszych graczy ale czuje że może być najlepsza gra od tego studia (nie liczę pupcio platformówek bo się nie znam) Już w Arkham City, a już na pewno Knight było tak, że batka atakowało jednocześnie dwóch przeciwników, więc da sie to zrobić W każdym bądź razie pokaz gry na state of play mnie jakoś nie nakręcił, a obecnie preorder zamówiony xD Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 W Batmanie były kontry 2-3 przeciwników naraz. Mam nadzieję, że tu też tak będzie. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 (edytowane) Batman to chyba jedyna gra gdzie typy nie stoją i nie patrzą sie tylko faktycznie atakują, tu no cóż ciężko powiedzieć ale chyba też tego zabraknie Edytowane 14 lipca 2020 przez Soul 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 49 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Każdy czeka na swoją kolejkę, ekran za(pipi)any znacznikami i ostrzeżeniami, elegancko. AAA gaming at its finest. wcale nie jest zayebany znacznikami, bez przesady wygląda trochę to jak w God of Warze (no może oprócz tej świecącej się skrzynki) Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 25 minut temu, Pupcio napisał: Zayebany to trochę przesada Wiesz kto Cię zauważa i jakie ma intencje, na wozie świeci się przedmiot przydatny w walce, atak nieblokowalny jest odpowiednio markowany. Niszcząc obronę wroga z tarczą widzisz, że spadła mu obrona bo pęka ikona tarczy ale tarcza w na modelu przeciwnika zostaje nienaruszona. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Teraz, Rozi napisał: To jest gra. Jooo, DS też jest grą i ma najlepszy interface jaki kiedykolwiek wymyślony w TPP, a takiego GoWa da się przejść z wyłączonymi znacznkami (sam tak grę skończyłem). Jeśli tutaj tez będzie się tak dało to gituwa, po prostu nie jestem fanem tak upstrkowaconego interface'u. Zwłaszcza, że twórcy chwalili się, że ten będzie zredukowany do minimum. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Tutaj też się będzie dało wyłączać interfejs. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Zwłaszcza, że twórcy chwalili się, że ten będzie zredukowany do minimum. No to może w opcjach będziesz mógł sobie wszystko wyłączyć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi