Opublikowano 16 lipca 20204 l Może skradnie trochę recenzentów bolało od razu zaraz po TLoU II a ono po prostu jest jak w asasynach.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Preorder złożony, dzisiaj zrobię to, co jest do zrobienia na jutro i będę śmigał z kataną jak porąbany. W sumie to myślałem, że w tamtym roku wyszły najlepsze gry, bo Control i Disco Elysium skradły moje serce do reszty, ale jeśli Ghost of Tsushima będzie mnie wciągało tak, jak napieprzanie siekierą w The Last Of Us 2, to chyba mam w co grać aż do Cyberpunka (czyli bardzo długo). Te postawy w walce mi się cholernie podobają, kojarzą mi się z pierwszym Wiedźminem. A na podziwianie widoków znowu pewnie dziewczyna będzie przychodzić przed telewizor
Opublikowano 16 lipca 20204 l 22 godziny temu, Snake_Plissken napisał: Nadal jest minimalna kwota 240 zł przy kuponie powitalnym. Na dzień dobry dostaniesz Kupon powitalny 40 zł* na następne zakupy o minimalnej wartości 400 zł. W przyszłości zgarniesz kolejne rabaty i kupony na nasze produkty i usługi. *Kupon zostanie przesłany na Twój adres email i pojawi się w Twoim koncie w ciągu najbliższych 3 dni. Cos sie pozmienialo ? wczesniej to bylo 240 zl a obecnie przy rejestrowaniu nowego klienta nigdzie nie ma info o tych 240 tylko 400. Sorki ze tu ale szybciej sie to pewnie wyjasni niz w kodach czy gdzie kupic na premiere Edytowane 16 lipca 20204 l przez Szymek
Opublikowano 16 lipca 20204 l 4 minuty temu, Starh napisał: Soul czekamy na wrazenia! Będą Panowie będą, ale najpierw trzeba wyjść z pracy i posiedzieć z pół nocy
Opublikowano 16 lipca 20204 l Ale mnie zawsze wku.rwia jak ktos dostaje kopie przed premiera i sobie gra, mi sie nigdy nie zdarzylo wiec powinny byc wysokie kary. No coz, jutro z samego rana do MM.
Opublikowano 16 lipca 20204 l 10 minut temu, Szymek napisał: Spoiler Na dzień dobry dostaniesz Kupon powitalny 40 zł* na następne zakupy o minimalnej wartości 400 zł. W przyszłości zgarniesz kolejne rabaty i kupony na nasze produkty i usługi. *Kupon zostanie przesłany na Twój adres email i pojawi się w Twoim koncie w ciągu najbliższych 3 dni. Cos sie pozmienialo ? wczesniej to bylo 240 zl a obecnie przy rejestrowaniu nowego klienta nigdzie nie ma info o tych 240 tylko 400. Sorki ze tu ale szybciej sie to pewnie wyjasni niz w kodach czy gdzie kupic na premiere To musieli zmienić, bo w momencie pisania tamtego posta na grafice reklamowej nadal było 240 zł. W sumie to nadal na jednej grafice jest 240 zł. xD Spoiler Edytowane 16 lipca 20204 l przez Snake_Plissken
Opublikowano 16 lipca 20204 l No właśnie na środku baner ma info o 240 zł natomiast ten na dole już ma 400 zł. Kurla...jak to ukrucili to lipa jakby ktoś miał pewne info co i jak to niech da znać Edytowane 16 lipca 20204 l przez Szymek
Opublikowano 16 lipca 20204 l 2 godziny temu, Il Brutto napisał: Ale mnie zawsze wku.rwia jak ktos dostaje kopie przed premiera i sobie gra, mi sie nigdy nie zdarzylo wiec powinny byc wysokie kary. No coz, jutro z samego rana do MM. To on ma grę jeden dzień wcześniej, a nie Ty jeden później! Nie widzę powodu, żeby zazdrościć, chyba że tak pozytywnie... zazdro :).
Opublikowano 16 lipca 20204 l 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: To on ma grę jeden dzień wcześniej, a nie Ty jeden później! Nie widzę powodu, żeby zazdrościć, chyba że tak pozytywnie... zazdro :). Pozytywne zazdro:)))
Opublikowano 16 lipca 20204 l Ktoś brał na tą niby nocną premierę do paczkomatu? Zamówiłem kiedy trzeba a jedyny status jaki mam to że przygotowana przez nadawce... i nikt nic nie wie.
Opublikowano 16 lipca 20204 l 13 minut temu, kislawa napisał: Ktoś brał na tą niby nocną premierę do paczkomatu? Zamówiłem kiedy trzeba a jedyny status jaki mam to że przygotowana przez nadawce... i nikt nic nie wie. Gry są już w paczkomatach
Opublikowano 16 lipca 20204 l Ja brałem i nawet nie wiem kiedy będzie dostępna, z piątku na sobotę po północy tak? Zanim to się zainstaluje to i tak będzie po 1, człowiek sam się rucha takimi ruchami eh
Opublikowano 16 lipca 20204 l czy admin moze powy.pierdalac te wszystkie bazarowe posty kto gdzie na jakim kuponie oszczedzil 3 zl i jaka pojemnosc silnika ma van kuriera, ktory mu gre dowiezie i o ktorej wjezdza wroclawska na rondo katowickie, jako ze na tego typu posty jest osobny temat dziekuje serdecznie?
Opublikowano 16 lipca 20204 l Oj będzie latać dużo screenow po forum. Gra ma zajmować 36 giga ale np Wredny zwalnia dla niej 100. 3 tygodnie po TLOU mam już ochotę na coś nowego. Data premiery uważam idealna
Opublikowano 16 lipca 20204 l 1 godzinę temu, - V - napisał: Gra ma zajmować 36 giga ale np Wredny zwalnia dla niej 100. No przecież wiadomo, że PS4 potrzebuje przynajmniej dwukrotności podawanej wartości, żeby w ogóle rozpocząć proces instalacji, więc nie uważam, żebym przesadził (no i akurat tyle miejsca zajmowało TLoU Part II, które po skończeniu mogłem usunąć). Przed chwilą skończyłem oglądać "Ostatniego Samuraja" w ramach przygotowywania gruntu pod gierkę, koń zwalony, nie mogę doczekać się końca roboty jutro