Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Preorder złożony, dzisiaj zrobię to, co jest do zrobienia na jutro i będę śmigał z kataną jak porąbany. 

W sumie to myślałem, że w tamtym roku wyszły najlepsze gry, bo Control i Disco Elysium skradły moje serce do reszty, ale jeśli Ghost of Tsushima będzie mnie wciągało tak, jak napieprzanie siekierą w The Last Of Us 2, to chyba mam w co grać aż do Cyberpunka (czyli bardzo długo). 

Te postawy w walce mi się cholernie podobają, kojarzą mi się z pierwszym Wiedźminem. A na podziwianie widoków znowu pewnie dziewczyna będzie przychodzić przed telewizor :D 

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Snake_Plissken napisał:

Nadal jest minimalna kwota 240 zł przy kuponie powitalnym.

Na dzień dobry dostaniesz Kupon powitalny 40 zł* na następne zakupy o minimalnej wartości 400 zł. W przyszłości zgarniesz kolejne rabaty i kupony na nasze produkty i usługi.

*Kupon zostanie przesłany na Twój adres email i pojawi się w Twoim koncie w ciągu najbliższych 3 dni.

Cos sie pozmienialo ? wczesniej to bylo 240 zl a obecnie przy rejestrowaniu nowego klienta nigdzie nie ma info o tych 240 tylko 400. Sorki ze tu ale szybciej sie to pewnie wyjasni niz w kodach czy gdzie kupic na premiere

Edytowane przez Szymek
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Szymek napisał:

Spoiler

Na dzień dobry dostaniesz Kupon powitalny 40 zł* na następne zakupy o minimalnej wartości 400 zł. W przyszłości zgarniesz kolejne rabaty i kupony na nasze produkty i usługi.

*Kupon zostanie przesłany na Twój adres email i pojawi się w Twoim koncie w ciągu najbliższych 3 dni.

Cos sie pozmienialo ? wczesniej to bylo 240 zl a obecnie przy rejestrowaniu nowego klienta nigdzie nie ma info o tych 240 tylko 400. Sorki ze tu ale szybciej sie to pewnie wyjasni niz w kodach czy gdzie kupic na premiere

To musieli zmienić, bo w momencie pisania tamtego posta na grafice reklamowej nadal było 240 zł.

W sumie to nadal na jednej grafice jest 240 zł. xD

Spoiler

MM.png

Edytowane przez Snake_Plissken
Opublikowano (edytowane)

No właśnie na środku baner ma info o 240 zł natomiast ten na dole już ma 400 zł. Kurla...jak to ukrucili to lipa :( jakby ktoś miał pewne info co i jak to niech da znać 

Edytowane przez Szymek
Opublikowano
2 godziny temu, Il Brutto napisał:

Ale mnie zawsze wku.rwia jak ktos dostaje kopie przed premiera i sobie gra, mi sie nigdy nie zdarzylo wiec powinny byc wysokie kary. No coz, jutro z samego rana do MM.

To on ma grę jeden dzień wcześniej, a nie Ty jeden później! Nie widzę powodu, żeby zazdrościć, chyba że tak pozytywnie... zazdro :).

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

To on ma grę jeden dzień wcześniej, a nie Ty jeden później! Nie widzę powodu, żeby zazdrościć, chyba że tak pozytywnie... zazdro :).

Pozytywne zazdro:)))

Opublikowano
13 minut temu, kislawa napisał:

Ktoś brał na tą niby nocną premierę do paczkomatu? Zamówiłem kiedy trzeba a jedyny status jaki mam to że przygotowana przez nadawce... i nikt nic nie wie. 

Gry są już w paczkomatach 

Opublikowano

czy admin moze powy.pierdalac te wszystkie bazarowe posty kto gdzie na jakim kuponie oszczedzil 3 zl i jaka pojemnosc silnika ma van kuriera, ktory mu gre dowiezie i o ktorej wjezdza wroclawska na rondo katowickie, jako ze na tego typu posty jest osobny temat dziekuje serdecznie?

Opublikowano

Oj będzie latać dużo screenow po forum. 

Gra ma zajmować 36 giga ale np Wredny zwalnia dla niej 100. 

3 tygodnie po TLOU mam już ochotę na coś nowego. Data premiery uważam idealna :)

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, - V - napisał:

Gra ma zajmować 36 giga ale np Wredny zwalnia dla niej 100. 

No przecież wiadomo, że PS4 potrzebuje przynajmniej dwukrotności podawanej wartości, żeby w ogóle rozpocząć proces instalacji, więc nie uważam, żebym przesadził (no i akurat tyle miejsca zajmowało TLoU Part II, które po skończeniu mogłem usunąć).

Przed chwilą skończyłem oglądać "Ostatniego Samuraja" w ramach przygotowywania gruntu pod gierkę, koń zwalony, nie mogę doczekać się końca roboty jutro :fsg:

• Plusik 1