Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

42 minuty temu, Wredny napisał:

Ja pod ręką miałem tylko to i Shoguna na DVD, ale to za dużo, jak na jedno popołudnie po pracy z żoną, więc padło na "SAKE!" w wykonaniu Toma Cruise'a :wio:
Kij z epokami, ale te piękne zbroje i widoczki :banderas:

Mnie po muzyce z gameplay'ów zachciało się znowu ograć Okami. Ech, nie robią już takich gierek z duszą. Okami 2 to by było zwieńczenie generacji :fsg:

Hmm ciekawe byla dzisiaj juz dostepna w stacjonarnych sklepach, czy kurier? Ja czekam na paczkomat o 00:01 ciekawe, czy to naprawdę działa, pierwszy raz zamawiałem z nocna premiera do paczkmatu

Rowniez zamowilem. Dostalem nawet maila zebym czekal na wiadomosc, ze specjalnym nr telefonu i kodem, ktory trzeba wklepac. No ale jak jest DayOne patch 11gb to sobie pograłem...a jutro do 24 w robocie :
5 minut temu, Wredny napisał:

Dla umilenia oczekiwania, jak zwykle świetny filmik od PlayStation Access:

Bosz, jaka ta gierka jest piękna i relaksująca :fsg:

Jeszcze kończę platynę (co rzadko mi się zdarza w grach story-driven ze znajdzkami) w ciężkim, choć genialnym TLoU2 i miło będzie się przerzucić na relaksik u samurajów :). Spodziewam się tylko i aż dobrego Asasyna w Japonii, powinno być nieźle :)

Cytat

1.04 głosi, że naprawione zostały różne błędy, w tym problemy z lokalizacją. Co ciekawe, rozmiar plików z aktualizacjami do pobrania różni się w zależności od regionu. W USA jest to 8 GB, a w Azji jedynie 5,5 GB.

Źródło: https://www.gry-online.pl/newsroom/ghost-of-tsushima-jest-patch-104-w-sumie-czeka-nas-11gb-do-pobran/ze1e22d

25 minut temu, Koleś88 napisał:

Rowniez zamowilem. Dostalem nawet maila zebym czekal na wiadomosc, ze specjalnym nr telefonu i kodem, ktory trzeba wklepac. No ale jak jest DayOne patch 11gb to sobie pograłem...a jutro do 24 w robocie :

Jaki Wy macie internet, że Wam się 11 giga będzie całą noc ściągało? :O