Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem właśnie nad Ostatnim Samurajem, żeby sobie dzisiaj odpalić (pewnie puryści robią maraton filmów Kurosawy) choć to kompletnie inne epoki.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 302,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Powinni usuną ten photo mode, bo to straszny pożeracz czasu. Podobno druga czesc wyspy z jeszcze lepszymi widokami. Kilka moich fotek.  

• Po jakiś 4h spędzonych z grą napiszę krótko jak dla mnie obecnie to najlepsza gra na PS4, gram oczywiście po Japońsku z PL napisami z gry wylewa się klimat na każdym kroku a pierwsza jazda na koniu, g

• Pewnie chcą szybko umrzeć od tego polskiego duba co żeś wybrał.

Opublikowano

Ja pod ręką miałem tylko to i Shoguna na DVD, ale to za dużo, jak na jedno popołudnie po pracy z żoną, więc padło na "SAKE!" w wykonaniu Toma Cruise'a :wio:
Kij z epokami, ale te piękne zbroje i widoczki :banderas:

Opublikowano

Oho, zaraz włączam Ostatniego Samuraja z DVD a o północy do paczkomatu :)

Edytowane przez u55r

Opublikowano

Az mi przypomnieliscie jak sobie wzialem wielki zestaw sushi zeby sie lepiej wczuc w Yakuze 0 i sie okazala byc fatalna gierka

Opublikowano
12 minut temu, u55r napisał:

Jest na Netflixie i chociaż jest w 1080p ;)

Opublikowano
42 minuty temu, Wredny napisał:

Ja pod ręką miałem tylko to i Shoguna na DVD, ale to za dużo, jak na jedno popołudnie po pracy z żoną, więc padło na "SAKE!" w wykonaniu Toma Cruise'a :wio:
Kij z epokami, ale te piękne zbroje i widoczki :banderas:

Mnie po muzyce z gameplay'ów zachciało się znowu ograć Okami. Ech, nie robią już takich gierek z duszą. Okami 2 to by było zwieńczenie generacji :fsg:

Opublikowano
49 minut temu, u55r napisał:

Właśnie szukałem na necie i wbiło mi ze strony xvideos:nosacz3: no, nie tego szukałem. 

Opublikowano
33 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Właśnie szukałem na necie i wbiło mi ze strony xvideos:nosacz3: no, nie tego szukałem. 

Jest na NETFLIX

Opublikowano
29 minut temu, ListuniO napisał:

Jest na NETFLIX

Jednak leci 47 roninów.

A w friend liście na ps pięciu gości pyka w GoT:greeting:

Opublikowano
3 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Jednak leci 47 roninów.

A w friend liście na ps pięciu gości pyka w GoT:greeting:

Hmm ciekawe byla dzisiaj juz dostepna w stacjonarnych sklepach, czy kurier? Ja czekam na paczkomat o 00:01 ciekawe, czy to naprawdę działa, pierwszy raz zamawiałem z nocna premiera do paczkmatu :)

Opublikowano

Dla umilenia oczekiwania, jak zwykle świetny filmik od PlayStation Access:

Bosz, jaka ta gierka jest piękna i relaksująca :fsg:

Opublikowano
7 minut temu, Szymek napisał:

No to pograne jutro xD ciekawe co tam tyle waży...troche lipa grać bez aktualizacji 

serio 11 giga....? 7 lat tą gre robili i 11 giga patch day 1, dobrze zaczynają xD. 

Opublikowano
Hmm ciekawe byla dzisiaj juz dostepna w stacjonarnych sklepach, czy kurier? Ja czekam na paczkomat o 00:01 ciekawe, czy to naprawdę działa, pierwszy raz zamawiałem z nocna premiera do paczkmatu [emoji4]

Rowniez zamowilem. Dostalem nawet maila zebym czekal na wiadomosc, ze specjalnym nr telefonu i kodem, ktory trzeba wklepac. No ale jak jest DayOne patch 11gb to sobie pograłem...a jutro do 24 w robocie :
Opublikowano

Przecież ten patch wam się ściągnie szybciej niż gra zainstaluje się z płyty.

Opublikowano
5 minut temu, Wredny napisał:

Dla umilenia oczekiwania, jak zwykle świetny filmik od PlayStation Access:

Bosz, jaka ta gierka jest piękna i relaksująca :fsg:

Jeszcze kończę platynę (co rzadko mi się zdarza w grach story-driven ze znajdzkami) w ciężkim, choć genialnym TLoU2 i miło będzie się przerzucić na relaksik u samurajów :). Spodziewam się tylko i aż dobrego Asasyna w Japonii, powinno być nieźle :)

Opublikowano
Cytat

1.04 głosi, że naprawione zostały różne błędy, w tym problemy z lokalizacją. Co ciekawe, rozmiar plików z aktualizacjami do pobrania różni się w zależności od regionu. W USA jest to 8 GB, a w Azji jedynie 5,5 GB.

Źródło: https://www.gry-online.pl/newsroom/ghost-of-tsushima-jest-patch-104-w-sumie-czeka-nas-11gb-do-pobran/ze1e22d

Opublikowano
25 minut temu, Koleś88 napisał:

Rowniez zamowilem. Dostalem nawet maila zebym czekal na wiadomosc, ze specjalnym nr telefonu i kodem, ktory trzeba wklepac. No ale jak jest DayOne patch 11gb to sobie pograłem...a jutro do 24 w robocie :

Jaki Wy macie internet, że Wam się 11 giga będzie całą noc ściągało? :O

Opublikowano

Co?

Opublikowano

Ja poki co tylko kod dostalem do tego dynamic theme, mini sound tracku i avatara. Jutro w trakcie pracy pobiore update i po pracy bede cioral