Soul 1 321 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 (edytowane) 16 minut temu, XM. napisał: Ci co grają- jak wiatraki? Muszę ładować słuchawki czy idzie bez nich grać? Czasami zawyje ale jest OK, choć sam gram w słuchawkach To na pewno, najlepsza gra od Sucker Pounch. No to strzepywanie już w NG 2 było mega tu też cieszy ok Edytowane 17 lipca 2020 przez Soul 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 (edytowane) 5 minut temu, Soul napisał: Czasami zawyje ale jest OK, choć sam gram w słuchawkach Szczerze, to granie na PS4 Pro bez Sony WH-1000XM3 lub jemu podobnych (z noise cancellingiem) to tylko przy audio na 100 decybeli . Przynajmniej na konsoli 1 generacji, przy następnym rzucie Prosów chyba delikatnie poprawili chłodzenie, ale moja z premiery chodzi jak F16 nawet przy gwincie w Wiedźminie xD. PS5 podobno ma być cichutka jak nowe RTX od Nvidii, więc będzie przeskok jakościowy pod tym względem na pewno Edytowane 17 lipca 2020 przez KrYcHu_89 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 25 minut temu, Bansai napisał: Ale w miedzyczasie chyba sobie i tak edycje zwykla kupie dzisiaj, najwyzej sprzedam w promocyjnej cenie. Jak bardzo promocyjnej? 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 16 minut temu, Square napisał: Jak bardzo promocyjnej? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: To zależy w jakim kontekście pytasz? no slyszalem ze generalnie sekcje skradane maja symulowac temat ninja. pytanie czy jest on potraktowany w dobrym stopniu (nie pytam czy tak jak samurai edo, bo to gra o samuraiach bardziej)? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Zapewne skradanie wygląda jak w każdej innej współczesnej gierce triple A czyli press X to fap a AI to debile. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Godzinę temu, XM. napisał: Ci co grają- jak wiatraki? Muszę ładować słuchawki czy idzie bez nich grać? PS4 Slim, chodzi cichutko. Wjechałem do Złotego Lasu i już trzaskam screeny, klimat Japonii jest niesamowity. Walka Strzepywanie krwi z miecza Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 To krwi nie pozbywa się tylko wycierając ją w rękaw? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Zaraz sprawdzę dokładnie, może pomyliło mi się drugą czynnością, którą robię w tym samym czasie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Z racji rozbudowanego photo mode jest jakaś strona do robienia wysokiej jakości gifów? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 No co tu duzo gadac najlepszy Assassina Creed w historii Assassins Creedow... Jedyna rzecz ktora mnie denerwuje to brak Locka -_- Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 31 minut temu, - V - napisał: To krwi nie pozbywa się tylko wycierając ją w rękaw? Jest chyba kilka animacji z tego co w reckach widzialem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Powinni zablokować to Photo Mode, bo nic innego nie robię XD Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 17 minut temu, wet_willy napisał: Jedyna rzecz ktora mnie denerwuje to brak Locka -_- Aż tak to przeszkadza? Może wrzucą w łatce na dniach. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Nie wprowadzą. Cytat W walce nie możemy też zablokować kamery na jednym przeciwniku, a to dosyć standardowy element w wielu grach akcji. Dlaczego zdecydowaliście się go nie implementować? Zrobiliśmy to w pełni świadomie i celowo. Chcieliśmy zaoferować poczucie walk z filmów samurajskich, gdzie jeden wojownik jest otoczony przez wrogów - w tym wypadku Mongołów, znanych z wielkiej liczebności jednostek - atakujących jako jedna grupa. Gracz musi odpowiednio reagować i mieć podzielną uwagę. Atakować jednego, potem drugiego wroga. Nigdy nie skupia się na jednym przeciwniku w całej grupie długo, bo ściera się z kilkoma naraz. Gdybyśmy dodali lock-on, to położyłoby większy nacisk na skupianie się na jednym oponencie, nawet podczas potyczki z całym oddziałem. To nie jest coś, co chcieliśmy wprowadzić do gry. Wyjątkiem są oczywiście specjalne pojedynki jeden na jednego - ale w tym przypadku to logiczne, bo bohater skupia całą swoją uwagę na ruchach rywala, próbując przewidywać jego ataki i dobrze kontrować. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Godzinę temu, Rozi napisał: PS4 Slim, chodzi cichutko. Wjechałem do Złotego Lasu i już trzaskam screeny, klimat Japonii jest niesamowity. Walka Strzepywanie krwi z miecza Będę do upartego powtarzał, że Slimka jest najlepszą z PS czwórek. Praktycznie w ogóle nie huczy Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Ps4 Pro też bez zająknięcia, w trybie rozdzielczości. Jest chyba kilka animacji z tego co w reckach widzialem.Na razie miałem rękaw i strzepanie. Nie wiem czy jest więcej. Może są uzależnione od aktualnej pozy do walki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 Słodziutki lisek zaprowadził mnie do kapliczki <3 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 A u mnie Amazon sie wyebal i dzisiaj raczej gry nie dostane. Ostatni raz u nich skladam pre-prdera Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 40 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: Aż tak to przeszkadza? Może wrzucą w łatce na dniach. Nie przeszkadza, ruszaj się z głową czekaj na atak, a walka staje się piękna i techniczna. 1 1 Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 4 minuty temu, Soul napisał: Nie przeszkadza, ruszaj się z głową czekaj na atak, a walka staje się piękna i techniczna. To wyjaśnienie wyżej od developerow kupuje . Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 (edytowane) Dobra, po prologu mogę powiedzieć że takiego klimatu i grafiki nie było od czasów RDR2. Jak wjeżdżamy na polanę w akompaniamencie tytułowego utworu i wjeżdża logo SP miałem ciary jak przeskórwesyn, czegos takiego na tej generacji nie miałem zbyt często. Muzyka, klimat, grafika, walka mieczem- top gier ever. Wracam nakorwiac., a hard jest pięknie satysfakcjonujący. Co jeszcze napiszę- przy premierze god of wara pisałem, że dwie najlepsze mini mechaniki w grach to reload w geow i powrót topora z GoWa. No to teraz mamy trzecią:) Edytowane 17 lipca 2020 przez XM. 4 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 2 minuty temu, XM. napisał: Dobra, po prologu mogę powiedzieć że takiego klimatu i grafiki nie było od czasów RDR2. Jak wjeżdżamy na polanę w akompaniamencie tytułowego utworu i wjeżdża logo SP miałem ciary jak przeskórwesyn, czegos takiego na tej generacji nie miałem zbyt często. Muzyka, klimat, grafika, walka mieczem- top gier ever. Wracam nakorwiac., a hard jest pięknie satysfakcjonujący. Co jeszcze napiszę- przy premierze coś od wara pisałem, że dwie najlepsze mini mechaniki w grach to reload w geow i powrót topora z GoWa. No to teraz mamy trzecią:) No miałem identycznie, to wejście jest piękne i tak koniecznie HARD. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 I niby to wyrobnicy ten sucker punch? A taki uj, ładnego sandboxa od RDR2 nie widziałem. A gameplay to już w ogóle, że się chce eksplorować świat. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 lipca 2020 Opublikowano 17 lipca 2020 (edytowane) 7 minut temu, XM. napisał: Dobra, po prologu mogę powiedzieć że takiego klimatu i grafiki nie było od czasów RDR2. Jak wjeżdżamy na polanę w akompaniamencie tytułowego utworu i wjeżdża logo SP miałem ciary jak przeskórwesyn, czegos takiego na tej generacji nie miałem zbyt często. Muzyka, klimat, grafika, walka mieczem- top gier ever. Wracam nakorwiac., a hard jest pięknie satysfakcjonujący. Co jeszcze napiszę- przy premierze god of wara pisałem, że dwie najlepsze mini mechaniki w grach to reload w geow i powrót topora z GoWa. No to teraz mamy trzecią:) Sorry za minusika, omsknął mi się palec O, naprawiłem. Krajobrazy w tej grze są wręcz baśniowe, łoł. Edytowane 17 lipca 2020 przez Rozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi