Skocz do zawartości

Ghost of Tsushima

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, XM. napisał:

Co jeszcze napiszę- przy premierze god of wara pisałem, że dwie najlepsze mini mechaniki w grach to reload w geow i powrót topora z GoWa. No to teraz mamy trzecią:)

Strzepywanie miecza(jak to brzmi), czy o co chodzi?

Opublikowano
33 minuty temu, SlimShady napisał:

Dokladnie - trzepanie mieczem i obowiązkowo po zayebaniu goscia robie ukłon :lapka:

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie no jeszcze jeden screen:

EdIfCIcXsAEP4El?format=jpg&name=small

Niemożliwy ten tytuł jest. 

Opublikowano

Jest i EK :banderas:

Maska bardzo spoko juz stoi na biurku. Z kolei mapa, baner rodziny Sakai i ten material do zawijania ze sredniej jakosci materialu, ale stylistycznie calkiem fajnie to wyglada.

Oczywiscie musialem tez maske na ryj zalozyc XDDDD

Instalujemy i LET'S GOOOO

48 minut temu, SlimShady napisał:

Mam nadzieje.

Ludzie sie ze mnie smiali jak plakalem o DOBRA MECHANIKE STRZEPYWANKA KRWI. A TERAZ PROSZE!

Opublikowano
12 minut temu, Soul napisał:

Dla mnie tak jak wspomniałem to najlepsza gra na PS4. 

Niestety przez brak poprawności nie zyska u recenzentów jak TLOU2, ale gracze docenią. 

Kopie już mam, ale strzepnac z miecza mogę dopiero w niedzielę :(

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano

Przecież ubi ma tony assetów z wcześniejszych części, plus doświadczenie po 20tu "takich samych" grach, więc można oczekiwać, że popracują nad innymi aspektami.

Opublikowano

Porównywanie na forum każdego open world i pisanie ubistyle czy assassins to mogło by się skończyć bo to zwyczajnie gloopie. W tym przypadku pisanie Assasiny w Japoni jest krzywdzące imo. 

Ale to pięknie wjedzie po ciężkiej opowieści w Part 2

• Dzięki 1
Opublikowano

Taa.. idąc obecnym nurtem, możemy się w Tsushima Part2 spodziewać cesarza transwestyty, gangu końskich zoofili w dzielnicy Yoshiwara oraz gejsz składających się nawzajem na nożyczki jak wskazują na to średniowieczne ryciny z japońskiej kamasutry :Coolface:

Ale oby nie.

Opublikowano
29 minut temu, Hendrix napisał:

SP zrobiło najlepszy photomode ever, doskonale wiedzieli, że świat im się udał, więc damn, spędzę dużo czasu w tym trybie.

Co jest w nim takiego super, że się wybija ponad inne?

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Co jest w nim takiego super, że się wybija ponad inne?

13:30

29 minut temu, Soul napisał:

Gra robiona 5 lat VS gra robiona 2 lata tak pi razy oko, z gówna bata nie ukręcisz :notbad:

GoT tworzyli 6 lat w 200-osobowym studiu, a asasyn ma cykl produkcyjny 3 lat z zaangażowaniem 15 studiów więc są zdecydowanie w tym czasie zrobić więcej zmian w otwartych światach niż SP.

Opublikowano (edytowane)

@- V - z tym Ubisoftem to jest tak że mają najgorsze rozwiązania i hejt od graczy, a i tak szkielet większości otwartych światów tej generacji to jest to co dawno wprowadzono już w Assassin's Creed.

Edytowane przez Paolo de Vesir