Soul 1 331 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Szymek napisał: No wczoraj to kwiklem jak jeden z drugim wypychali się wzajemnie cofając się w strachu równocześnie. To mówicie ze ten trójkąt i kółko tną rączki i nóżki? Fajny ten hard...taki nie za łatwy. Wczoraj dwa razy spotkałem a chyba z 5 mongolow z włóczniami podczas swobodnej eksploracji no i wpierdy mi spuścili xD No ja wczoraj o tą technikę walczyłem z typem sub boss, zero apteczek zabiłem go bez muśnięcia, ależ byłem pod jarany Edytowane 18 lipca 2020 przez Soul 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Artstyle tej gry, to coś niewiarygodnego. 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Duele są genialne, i ten moment jak Jin kciukiem wysuwa miecz. Poezja. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 A da się sprowokować do "friendly fire" u przeciwników? Tzn. władować się między dwóch typów (jeden z włócznią np.) i przy ataku zrobić efektowny unik by jeden drugiego dziabnął?Przy grupkach aż się prosi o taką mechanikę. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 U mnie była sytuacja że zrobiłem unik i gość oberwal od swojego więc da się. Ale nie pamiętam czy to było że strzała czy bronią białą 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Już nieraz u mnie padł gość od strzały drugiego mongola. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Polski dub póki co jest bardzo dobry. Zarówno pod kątem doboru głosów jak i samego masteringu - nie brzmią jak konkurs recytatorski na deskach teatru, ale mają te emocje. O ile w Days Gone wolalem by amerykanca grał gość anglojezyczny, to tu wole nawet polski głos od udawanego japenglishu w stylu Mr Miyagi xd A sama gra na razie, hmm, w porzadku. Jeszcze do open worlda nie dotarłem bo krótko grałem. Jeszcze nie było niczego ponad generyk, ale zakładam, że wszystko przede mną. 1 1 1 3 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Czemu grasz z polskim dubingiem? Kumasz angielski doskonale. Ostatnio wlaczyla mi sie jakas reklama gry na yt gdzie babka czytala cos z intra. No nic sie nie zmienilo odkad w gierkach zaczely sie pojawiac polskie slowa. W tej grze idalny bylby jap dubbing z napisami. Istnieje taka kombinacja? Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Czy z wiekiem wzrasta tolerancja na język polski dublaż w grach/filmach? Obym nigdy nie doczekał tego etapu 3 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 12 minut temu, Mejm napisał: W tej grze idalny bylby jap dubbing z napisami. Istnieje taka kombinacja? Istnieje, ale lipsync jest zrobiony pod angielski. 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Ok po prawie 30h grania wyzwolonej pierwszej mapie i kilku wymaksowanych przedmiotach ( Katana, Wakizashi, 2 lukach ) powiem tak. Gram na q90 gra wyglada przepieknie a Figaro ktory pisal ze gra wyglada gorzej z HDR niz bez jest po prostu glupi. HDR10 jest super i poraz pierwszy nie zaluje ze kupilem ten Telewizor. Questy poboczne w grze sa szybkie z sensem i barszo klimatyczne nawet jezeli jest to tylko zwykle zabijanie. Eksploracja jest niesamowita na pierwszej czesci mapy poza 4 miejscami do ktorych potrzebny jest przedmiot z Story da sie wejsc wszedzie dzieki czemu jestem przepakowany. Walka dalej jest super pomimo tego ze wszystko pada na cios czy dwa wystarczy raz nie trafic perfect parry zeby zostac przekopanym przez bande mongolow na smierc. A jak sie wszystko ladnie sklada do kupy to czuc ta moc kozaka Samuraia ktory rozcina wszystko na szlaga. Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Takie czasy, nawet filmy aktorskie dubbingują, co wiecej to jest to jest często domyślna opcja, w kinach czesto wersja ang jest na jakiejs mniejszej sali bo te najwieksze okupowane przez dubbing, strach coś na vod wypożyczyć bo (pipi) wie czy bedzie w ogole opcja zmiany. Tfu. Dubbing tylko w bajkach. 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 (edytowane) Przecież nie chodzi o to ze nie kumam angielskiego xD Po prostu MOIM ZDANIEM dobrze tu brzmią głosy PL, a angielskie właśnie zalatują mi tym fejkowym jap akcentem, jak z Karate Kid. Zresztą można w kazdej chwili zmienić, co jakis czas testuje inne ustawienie. W większości gier jak usłyszę pierwsze teatralne kwestie PL od razu przełączam, ale tu mi pasuje podobnie jak w Wiesmaku 3. Japonski też byłby ok, ale wtedy muszę skupić się na czytaniu napisów. Dobre było w Yakuza, ale na dłuższą metę MNIE męczy podczas szybszej akcji. Edytowane 18 lipca 2020 przez _Red_ Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Ale ta gra jest taka troche baśniowa więc dub pl daje rade. Dla mnie nadal japoński w tej grze brzmi najlepiej, później polski a na końcu angielski.Niestety japoński nie zawsze zdaje egzamin bo często ciężko się skupić na czytaniu.Nie widzę sensu grać z angielskim dubbing jeśli komuś odpowiada polski. Co do grafiki, to moim zdaniem jest nierówna, raz jest przepięknie a raz tekstury biją poboczach swoją przydotą. Natomiast sama gra to takie małe dzieło sztuki - ten soundtrack, te szczegóły podczas starć... Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Ja gram z angielskim, zaczalem w sumie z japonskim ale meczace jest jak w trakcie sterowania postacia trzeba czytac napisy bo ktos cos mowi. Taki typowy ubidubbing, jak w AC tez nasladowanie greckiego/egipskiego/wloskiego itd. akcentu. Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 7 minut temu, Il Brutto napisał: jak w AC tez nasladowanie greckiego/egipskiego/wloskiego itd. akcentu. MALAKA Uwielbiam ten ubi dubbing Chcę assassyna w średniowiecznej Polsce XD 1 Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 W dniu 16.07.2020 o 10:11, - V - napisał: Gdzie? zagram już na PS5 bo na razie serwują biedawersję z obciętym oświetleniem i IQ 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Nie no gierka dostała downgrade. Grając na aktualizacji 1.04 często coś mi nie pasuje, zbyt duży kontrast między pięknem a brzydotą jak z PS2. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 40 minut temu, Figuś napisał: MALAKA Uwielbiam ten ubi dubbing Chcę assassyna w średniowiecznej Polsce XD dUBIng, hehe A te posty z "brzydota" pozostawie bez komentarza xd Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 No typ od brzydoty to zabawny jest xD Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Gramy widocznie w inne gry.Włączcie sobie HZD dla porównania. Nie chodzi o to, że GoT jest brzydki ale miejscami grafika jest na prawdę odbiegającą od całości a obiekty z wysokości często wyglądają nie ładnie. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Przecież widać że graficznie jest mega nierówno 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 18 lipca 2020 Opublikowano 18 lipca 2020 Pawcio na czym widzisz ze jest tak bardzo nierowno? Patrzysz z dachu w Armadilo na YouTube? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi