wet_willy 2 163 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 Ale ty pierdolisz xD Przejecie czerwonego punktu odblokowuje kawalek mapy a Travellers Attire powieksza promien w ktorym jadac sam odkrywasz mape. Biarac pod uwage ze to gierka o tym jak Mongoly robia najazd na wyspe jakich mieli jeszcze przeciwnikow wrzucac turbo lezby z biczami? Sa mongoly z mieczem, sztyletem, dwoma mieczami, lukiem, sa zdrajcy sa grubasy, sa typy z tarczami sa na koniach, bez koni sa leaderzy, generalowie i sa duele w ktorych sa 4 rozne wariacje przeciwnika +/- kilka ciosow. Marudzisz ze fabularnie wszystko przerysowane a pozniej chwalisz ze spoko bo graficzka przerysowana i cool xD Ide spac bo juz koncze 100% drugiej czesci mapy 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 To mniejsza różnorodność przeciwników była już chyba nawet w GoW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Nie wiem czy to random ale warto tłuc mongołów w czerwonych pancerzach co jadą z takim wozem, 2x trafiło mi się tam po kilka sztuk stali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Ale w to sie swietnie gra. Caly weekend spedzony na wyspie a zrobione raptem z cztery misje fabularne. Wszystko to swobodne jezdzenie, szukanie dymow i szlachtanie mungolow. Walka jest niezwykle szybka, satysfakcjonujaca i efektowna. Tak sobie mysle ze moglbym przez h tylko siedziec i ich wycinac jeden po drugim Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 W dniu 18.07.2020 o 20:03, ListuniO napisał: Mam pytanie. GoT bardziej do Assasyna czy do Horizon? Najbardziej do Wiedzmina bym porównał tą grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Nie wiem co tu porównywać z Wiedźminem, chyba konstrukcję zadań pobocznych, no i może malowniczość świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 (edytowane) 19 minut temu, Rozi napisał: Nie wiem co tu porównywać z Wiedźminem, chyba konstrukcję zadań pobocznych, no i może malowniczość świata. No choćby to i fakt, że podróżuje się tu tak samo przyjemnie jak po velen, te widoczki ich różnorodność powala. A wy tu z jakiśm Horizonem na jedno kopyto wyjeżdżacie, Ghost jest pod każdym względem lepszy no ale ja jestem jedną z tych osób dla, ktorych Horizon to piękna wydmuszka... Gra może i ma prawe patentów z AC ale celuje znacznie wyżej to nie ta klasa tu goście mieli wyższe ambicje co widać na każdym kroku, tu wszystko robisz bo chcesz a nie bo musisz Moze i grafa nie równa ale to kropla w morzu bo przez większość czasu widoki powalają, są cudowne zróżnicowane, dla mnie to najpiękniejsza gra ale fakt brakuje tego ostatniego szlifu. Ocena póki co mocne 9 a ktoś tu wyjechał 7 Edytowane 20 lipca 2020 przez Soul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Jest świetny talizman, który daje podwójne zasoby, totalny must have. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Za jaką misje się zdobywa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Ktoras z kapliczek do ktorych wchodzisz wspinajac sie i skaczac przez przeszkody. W 1 regionie. Co do zasobow to problem mam przede wszystkim z Iron, ktorego brakuje mi sporo. No i gold ktorego nie ma wcale prawie. Wyczytalem ze trzeba podbijac duze mongolskie forty, podbilem kilka i tylko w 1 mi dropnelo 2 sztuki. Mozna kupic u trapera ale nie ma go za duzo. A potrzebuje jeszcze 10 zeby do konca katane ulepszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Złote talizmany są za świątynie do których prowadzą takie bramy, niestety nie pamiętam za którą go dostałem. No i nie podwaja też wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Gra na Hardzie przez pierwsze godziny potrafi być wymagająca ale im dalej w las tym Jin to coraz większy kozak a już zwłaszcza z talizmanami i walka faktycznie zaczyna iść w rąbankę. Jak dla mnie SP mógłby zrobić jeszcze jakiś poziom trudności. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 8 minut temu, XM. napisał: Za jaką misje się zdobywa? Kapliczka Strzelistego Wierzchołka, region Wzniesienie Łucznika, Azamo w Izuhara 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Jak najbardziej by się przydał jakiś "survivor" czy coś, po odblokowaniu wszystkich postaw i drzewka parry na full się staje gra łatwiejsza. A i hp coraz więcej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 57 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Gra na Hardzie przez pierwsze godziny potrafi być wymagająca ale im dalej w las tym Jin to coraz większy kozak a już zwłaszcza z talizmanami i walka faktycznie zaczyna iść w rąbankę. Jak dla mnie SP mógłby zrobić jeszcze jakiś poziom trudności. Jest duża szansa że w przyszłości dodadzą jakiś dodatkowy poziom trudności patrząc na inne exy sony Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Godzinę temu, messer88 napisał: Jak najbardziej by się przydał jakiś "survivor" czy coś, po odblokowaniu wszystkich postaw i drzewka parry na full się staje gra łatwiejsza. A i hp coraz więcej mamy. To jest bolaczka wszystkich tego typu gier. Jak poswiecasz czas na zbieractwo to bardzo szybko stajesz sie przepakowany ja konczac pierwsza czesc wyspy mialem Katane prawie na maxa Ronin Atire na maxa Wakizashi na Maxa i Short Bow na Maxa ciezko zebym nie byl przepakowany Teraz koncze 2 czesc wyspy ( ale niestety pracuje od 9 do 21 ) Mam wymaxowane 5 zbrojek i wszystkie bronie a do wydania 8 skill pointow. W Wiedzminie bylo to samo zebrales jakis runsztunek i byles z automatu popsuty w HZD to samo w GoW tak nie bylo ale to nie byl prawdziwy Openworld. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Ktoś tam kiedyś pisał, ze w exach Sony nie może być trofika za najwyższy poziom trudności, przez to są one dodawane jako DLC z nowym poziomem i często NG+. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 11 godzin temu, wet_willy napisał: Ale ty (pipi)isz xD Przejecie czerwonego punktu odblokowuje kawalek mapy a Travellers Attire powieksza promien w ktorym jadac sam odkrywasz mape. Biarac pod uwage ze to gierka o tym jak Mongoly robia najazd na wyspe jakich mieli jeszcze przeciwnikow wrzucac turbo lezby z biczami? Sa mongoly z mieczem, sztyletem, dwoma mieczami, lukiem, sa zdrajcy sa grubasy, sa typy z tarczami sa na koniach, bez koni sa leaderzy, generalowie i sa duele w ktorych sa 4 rozne wariacje przeciwnika +/- kilka ciosow. Marudzisz ze fabularnie wszystko przerysowane a pozniej chwalisz ze spoko bo graficzka przerysowana i cool xD Ide spac bo juz koncze 100% drugiej czesci mapy Nie zapominajmy o psach i raz mnie niedźwiedź dojechał. Możliwe że dziki robią kuku, ale je zneutralizowalem łukiem. A tak btw. Mam nadzieję że na końcu po wyrznieciu tysięcy Mongołów okazuje się że zemsta jest "zua" i jedziemy w ślinę z głównym złym? Bo jak nie to 2/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Tak dziki tez robia kuku Ale ta zbrojka jest dobra \o/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Ehh Ale hoi w doope za nie zrobienie jakiegoś sytemu karmy, przecież aż się prosi być honorowym samurajem albo parówą którą zabija z ukrycia. A tak to nie ma w sumie żadnego znaczenia jak się gra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 4 minuty temu, XM. napisał: Ehh Ale hoi w doope za nie zrobienie jakiegoś sytemu karmy, przecież aż się prosi być honorowym samurajem albo parówą którą zabija z ukrycia. A tak to nie ma w sumie żadnego znaczenia jak się gra. Ma znaczenie. Albo czujesz się jak szmata, albo nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 jak odpale swoja kopie, to robie full samurai run, wszystko z honorem, bez lootowania biedakow Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 Muszę Cię zmartwić bo jest kilka misji, które wymagają grania po cichu inaczej jest fail. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 no spoko, ale jesli bede mial wybor, zagram jak prawdziwy samurai Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 A kolorki tych szmat to można sobie wybierac czy odgórnie są ustalone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi