Patricko 1 394 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Najlepszy armor set według was?Armor Sakai Clan i łepek Gosaku. Wygląda kozak, a bonus do melee i dodatkowe zabicia w Standoffie bardzo się przydają. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Ale aż szkoda Jina, jak się w takim czymś wspina i biega Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Skąd ten hełm i maska? Da się zdobyć maskę tengu z długim nosem? Ja ciągle latam w stroju wędrowca żeby więcej mgły odkrywać i znajdzki wibrowaly. Do walk zmieniam na sakai clan i niszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Hełm z setu Gosaku, to ten quest gdzie musisz 6 kluczy zebrać. Maska jest Sakai, ale ze złotym malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 U was też w tych zbrojach naramienniki zlewają się z hełmem podczas łażenia? z tego powodu nie noszę tego. Na szczęście set Sakaiów tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Tak, każdy tak ma niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Ja śmigam w travelerze a do poważniejszych walk zakładam ronina. Te dwa na drugiej wyspie muszę jeszcze zdobyć ale już widzę że jeden to jakiś czołg będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Wyspa się cała odkrywa jak się zrobi wszystkie obozy oraz zamek, więc ten strój Travellera nie ma sensu, jedynie pod znajdźki. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 No właśnie dlatego mam zazwyczaj jak robię obozy żeby się później nie wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza
pioooti 4 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Właśnie, jak to jest z zamkami/obozami/fortami? Jak dostaniesz czapę w połowie wybijania Mongołów, to cały obóz trzeba robić od początku just like in AC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Właśnie, jak to jest z zamkami/obozami/fortami? Jak dostaniesz czapę w połowie wybijania Mongołów, to cały obóz trzeba robić od początku just like in AC?Te większe mają checkpointy, małe trzeba od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Nie są checkpointy w przypadku większych fortyfikacji czy kiedy mamy np ratować zakładników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Trochę godzin już trzaśnięte, więc można lekko podsumować. Ktoś wyżej napisał, że gra świetna, ale się w niej nie zakochał. Mam identycznie. Świetna historia, otoczka, sama rozgrywka ( walka!!! ) eksploracja, ale już gra jako całość jakoś tak na tle innych "dużych" tytułów wypada średnio. Grafika śliczna, może nieco przerysowana miejscami. Sporo ubi-pomysłów, dużo wieśka trzeciego - to miejscami wysuwa się na pierwszy plan. Może niepotrzebne jest to odbijanie mongolskich placówek lekko monotonne po zaliczeniu kilku, ale ten aspekt komponuje się z fabułą, więc ok. Abstra/pipi/hując gra się świetnie, a popijam gameplay tematycznym piwkiem: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 "Ktoś" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 5 godzin temu, Rozi napisał: Podstawowy Adachi w kolorze czarnym, do tego Opaska Śmierci, a na mieczu Sekret Fujina. Pokaż swojego Jina Mi się bardzo ten pierwszy, zniszczony niestety, armor podoba. Ten co dostałem od Masako też ładny, strój ronina super, ale wolę normalne portki Aktualnie biegam w stroju z legendy Tadayori, ale ten wygląd taki sobie (dalej nie ulepszam, bo następny level to słoma z butów - dosłownie), no i bonusy pod łuk, a ja rzadko z tego korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Ja mam obecnie 4 stroje, ale i tak biega z drugim, który zdobyłem, bo ma wykrywanie tych mongolskich zapisków. Gdy jestem blisko, to pad zaczyna wibrować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) 11 minut temu, Wredny napisał: Pokaż swojego Jina Mi się bardzo ten pierwszy, zniszczony niestety, armor podoba. Ten co dostałem od Masako też ładny, strój ronina super, ale wolę normalne portki Aktualnie biegam w stroju z legendy Tadayori, ale ten wygląd taki sobie (dalej nie ulepszam, bo następny level to słoma z butów - dosłownie), no i bonusy pod łuk, a ja rzadko z tego korzystam. Zacząłem dopiero drugą wyspę, więc pewnie znajdę o wiele więcej rzeczy kosmetycznych, ale mój Jin Mroczne Widmo wygląda tak: Szczególnie zadowolon jestem z mieczy, są piękne: W czasie eksploracji zakładam ubranie wędrowca, wiadomo dlaczego. Edytowane 23 lipca 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Druga wyspa to chodzi o drugą mapkę / sektor na Cuszimie, czy potem plyniemy na kolejne wyspy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Czy Was też wku.rwia jak jesteście w parku i drzewa nie gibią się tak klimatycznie jak na growej Czusimie? Trawa jakaś mała, a i boskiego wiatru nie widać. Chyba za dużo godzin na gierkę ostatnio poświęciłem skoro nachodzą mnie takie rozkminy. --- Żeby nie było offtopa to dorzucam swoje TOP 3 momentów zakończenia walk z Mongołami. numer 3. Perfekcyjne wykończenie wszystkich bez choćby draśnięcia i strzepania miecza (obowiązkowo). numer 2. To samo co powyżej, ale dodatkowo dobicie czołgających się przeciwników. I przypominam, mieczyk strzepany. i zdecydowany numer 1. Perfekcyjne wykończenie wszystkich, przestraszenie ostatniego przeciwnika, który w panice ucieka przez pole ryżu. Spokojne wyciągnięcie łuku, odczekanie chwilki i przycelowanie delikwentowi w głowę. Ukłonik na koniec. Chociaż ten ostatni motyw zdarzył mi się może ze 2 razy łącznie póki co. No, ale satysfakcja wtedy to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, _Red_ napisał: Druga wyspa to chodzi o drugą mapkę / sektor na Cuszimie, czy potem plyniemy na kolejne wyspy? Pierwszy sektor na drugiej wyspie - Toyotama. @Cedric, ten wiatr i ogólne poruszanie się wszystkiego, jest absolutnie czymś zayebistym. Połowę magii tej gry zawarto właśnie w świecie i jego kojącym wpływie na gracza. Edytowane 23 lipca 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 A ok czyli to co widzimy od poczatku na mapie swiata ("srodkowa" wyspa). Myślałem, że może potem z Cuszimy (Izuhara/Toyotama/Kamigata) jeszcze płyniemy dalej na kolejną mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 No Cuszima to dwie wyspy Redziu, jestem teraz na drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 448 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 W dniu 22.07.2020 o 19:12, wet_willy napisał: Gierka niestety skonczona zostalo mi 1 Haiku ktore ni (pipi)a nie wiem gdzie jest i kilka prostych Trophy do platynki. Smutno ze juz koniec zakonczenie bylo epickie jedna z najlepszych gier tej generacji Bycie samurajem przez tydzień czasu powinno Cie czego nauczyć. Przyznaj sie co wyniosłeś z tej wspanialej przygody, bo jakoś średnio to zauważyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Spotkałem Handlarza Czarnym Barwnkiem, teraz ubranie wędrowca wygląda tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Tylko biały, kolor śmierci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi