schabek 5 346 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Tlou2 to jest dzielo spotykane raz na dobrych kilka lat, gra niemal idealna (jak wiekszosc ND). Jasne, jeden blad popelnili bo konczenie pewnej historii w taki sposob i tak szybko to glupota ale cala reszta to zloto. Ghost jest oczywiscie fantastyczny i SP zrobil swietna robote no ale gdzie... Gdyby nie szambo ktore wylewala w internecie pewna grupka fanatykow to nawet nie byloby dyskusji co w tym roku bylo najlepsze. A mam porownanie na swiezo bo dzisiaj dobilem platyne w GoT, a z tydzien temu w TLOU i nawet przy drugim przejsciu ta gra robi niesamowita robote. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 No ale o co ból dupy? To jest wyróżnienie graczy przecież. Wszystko musi sprowadzać się do "wiadomej dyskusji"? Jest wiele kategorii, a miano GOTY niech wleci dla Dooma czy tam Animal Crossing i wszystkim się zamkną mordy. 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Wybór graczy się w sumie pokrywa z tym co było u nas, dużo osób zawiedzionych tlou chińczyka chwaliło. Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Zasłużenie. Znakomita gra. Graficznie jest tak, jak opisał Skill Up - może nie jest to technicznie pierwsza liga, ale krajobrazy zapierają dech w piersiach. Piękna gra. Ten ostatni, to "strój", niech nikt nie myśli, że jakiś spoil fabularny z okaleczonym bohaterem. Po dziesiątkach godzin w Nioszkach sądziłem, że system walki średnio się sprawdzi, ale dał mi ogrom frajdy i uważam, że godnie go zrealizowano - czuć moc ciosów, a i oręż zatapia się w ciele wroga z przyjemnością. Przedstawiona historia z całą pewnością nie jest niczym niezwykłym, ale spisuje się dobrze, no i to zakończenie.... Zresztą Ryo kilka tygodni temu znakomicie opisał Cuszimę. Nic dodać, nic ująć. Pozostaje tylko czekać na kontynuację. Biorę dej łan, a GoT jest w moim top 4 bieżącego roku. 3 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Mogliby dać jakiś upgrade do PS5, ale taki pełnoprawny. Z miłą chęcią bym to ograł raz jeszcze. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 29 minut temu, Patricko napisał: Mogliby dać jakiś upgrade do PS5, ale taki pełnoprawny. Z miłą chęcią bym to ograł raz jeszcze. Przecież dodali, 4k 60fps i chyba correct gamma Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 same 60 fpsow to już mega upgrade! Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Na liczniku prawie 30h i jakoś tak ostatnie 10 godzin już lekko się nudzę. Nie, żebym się jakoś mocno zmuszał, bo gra relaksuje i ma inne zalety, ale poza głównym wątkiem i nielicznymi patentami w misjach pobocznych, to mam wrażenie, że od wielu godzin robię ciągle to samo, nic nowego mnie nie spotyka. Zacząłem więc cisnąć mocniej fabułę, bo odczuwam syndrom Falloutów i innych wielkich, zarypanych znaczkami światów. Patrząc na to, ile rzeczy nie mam jeszcze odhaczonych, to nie wyobrażam sobie, ile czasu trzeba poświęcić na platynkę. Cóż, ja odpuszczę. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Ten strój z SotC świetny, szkoda tylko, że to jakiś czasowy event. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 dopiero zacząłem w to grać ale jakis skończony pierdolec musial zaprojektować kamere w tej grze podczas walki, bo kurwa nic nie widac, gra nie podaza za bohatetemi dostaje jakis cios z pizdy z boku a i to skrytobojstwo. Jak nie wcisniesz kwadrata w tempo to kutwa nie zabijesz przeciwnika tylko Jin machnie mieczem, tak niedorobionego systemu skrytobojstw to nie bylo w assasynie. Ogolnie gra jest przepiekna ale to przecież kopiuj wklej assasyn Panowie xd 1 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 ja o tej kamerze, skrytobójstwa nie pamiętam jak tam wyglądały Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 To chyba normalne, że jak nie wciśniesz ataku kiedy widzisz ikonę na ekranie to stealth kill nie wejdzie i Jin się ujawni. System jak każdy inny. A jak byś chciał ? Co do kamery też nie miałem problemów. Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 22 grudnia 2020 Opublikowano 22 grudnia 2020 Oba zarzuty trafne. Kamera daje mocno popalić, szczególnie w obozach, między jakimiś namiotami i innymi obiektami. A co do stealth killi,. to oczywiste, że trzeba kliknąć w odpowiednim momencie, sęk w tym, że ten moment jest mocno płynny i łatwo przegapić okienko jakimś drobnym ruchem w złą stronę. Mi to akurat jakoś mocno nie przeszkadzało, ale coś jest na rzeczy 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 27 grudnia 2020 Opublikowano 27 grudnia 2020 Japońscy developerzy wybrali grę roku, nie bez powodu ten post znalazł się w tym temacie Cytuj
LiŚciu 1 314 Opublikowano 27 grudnia 2020 Opublikowano 27 grudnia 2020 Zacząłem dzisiaj Ghosta. Ja jebie, jak to wygląda Plus ta płynność. Czuje że to będzie śliczna przygoda. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 27 grudnia 2020 Opublikowano 27 grudnia 2020 3 godziny temu, LiŚciu napisał: Zacząłem dzisiaj Ghosta. Ja jebie, jak to wygląda Plus ta płynność. Czuje że to będzie śliczna przygoda. Gra jest przepiekna, miejscowki powalaja i fabula tez calkiem calkiem sie prezentuje, szkoda tylko ze kamera taka srakowata i czyni walke prawie niegrywalna, debilizm w chuj. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 29 grudnia 2020 Opublikowano 29 grudnia 2020 Okay wkrecilem sie dosc mocno w ta gierke, nauczyłem sie parowania tych wszystkich ataków, wypelniam sobie powoli poboczne zadania i kapie sie w tych stawach, ulepszylem miecz, n ogolnie troche pogrindowalem. Gram na trudnym i gierka jest trochę za latwa, właściwie przechodzę gre no damage bo po soulsach i Niohu2 to wiadomo. Bedzie trochę trudniej? przeciwnicy beda bardziej dopakowani? Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Jak się wchodzi na każdą nową część mapy (są 3) to czuć, że przeciwnicy biją mocniej. Ale jeżeli pytasz o ogólny poziom trudności to skoku nie będzie. 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Możesz sobie zmienić na ten najwyższy z tym że przeciwnicy mocniej biją ale i Ty tak samo więc możesz ich szybciej wykańczać nie koniecznie będzie to trudniejsze wtedy. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 To lipa, jestem w stanie bez obrażeń wyrżnać pol obozu przeciwnika na ten moment, nie mam w ogóle ulepszonej zbroi oraz katane narazie na tylko 4 pkt. Przeciez jak to dopakuje to na strzala bedzie wszystko:-/ Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 18 godzin temu, standby napisał: Bedzie trochę trudniej? przeciwnicy beda bardziej dopakowani? Beda momenty ze bedzie duzo oficerow. Gra trudniejsza nie bedzie.Ogolnie to tak ma byc...masz siac postarch posrod mongolow i chlastac ich na raz czuc ze kosa jest ostra wiec bezsensu byloby ciachac dluzej tych przeciwnikow. To gra akcji a nie soulsy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi