Figuś 21 173 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 Nigdy nie jest za późno Z racji że jest "promka" w ME na cuszime to zakupiłem i idealnie się wpasuję pomiędzy Mass Effecty teraz i Kenę w sierpniu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YETI 10 997 Opublikowano 2 czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 czerwca 2021 Osoby ogrywające dopiero teraz GOT, czeka was bardzo dużo zabawy na wysokim poziomie. Piękny świat, z którym spędziłem 93h. Liczba zdjęć pobiła te z Horizon. Pewnie dopiero kontynuacja historii Aloy poprawi ten rezultat. 6 4 1 Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Mógłbyś podać o który konkretnie chodzi? 1 Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 do tego trzeba było mieć skill jakiś na maks zrobiony plus zbroję która bonusem jeszcze bardziej to zwiększała jak dobrze pamiętam. Cytuj
YETI 10 997 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 Godzinę temu, BRY@N napisał: Ja to zrobiłem po napisach końcowych. Szukasz patrolu i jazda. Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 No tak tylko ja to zrobiłem od razu jak miałem taką możliwość bo później jak dla mnie te standoffy były co raz trudniejsze Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 Sztuczka z patrzeniem w ziemie miedzy bohaterem a przeciwnikiem ulatwia stand ofa, ale rzeczywiscie pozniej jest trudniej z wyzwaniem bo przeciwnicy tez maja lepszy refleks. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 czerwca 2021 Opublikowano 2 czerwca 2021 A tych strojów z SotC czy GoW to w tej chwili nie da się zdobyć? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Ale to jest dobre,właśnie przeszedłem główny wątek. Nigdy bym nie pomyślał, że gra o japońskich klimatach mnie wciągnie. Już nie mówiąc o grafice która rozwala system to combat to chyba najlepsza sprawa, zaprezentowali go w świetny i zrozumiały sposób,zaczełem grać na pro a skończyłem na ps5. 60 klatek na piątce to bajka,strach się bać co te wariaty stworzą z mocy ps5. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Yep grafika i idący w tym wszystkim klimat to poezja. Cuszima to najlepsza gra imo pod względem robienia screenów, sam tryb photo mode to małe dzieło sztuki i fajnie, że sony wrzuca ten tryb do swoich gier.Sama gra jest jednak do bólu poprawna i nie zaskakuje niczym po pierwszej wyspie, przez co przy trzeciej już się po prostu męczyłem. A lisy to bym najchętniej wybił do zera. Samego singla oceniam na 4+/6 czy jak kto woli 7/10. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Taa gra jest piękna, system walki świetny, ale od najebania tych zadań i znajdziek to miejscami się odechciewa. Ten sam problem był w Spider-Manie, mechanicznie świetnie, ale za dużo. Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 3 godziny temu, Moldar napisał: Yep grafika i idący w tym wszystkim klimat to poezja. Cuszima to najlepsza gra imo pod względem robienia screenów, sam tryb photo mode to małe dzieło sztuki i fajnie, że sony wrzuca ten tryb do swoich gier. Sama gra jest jednak do bólu poprawna i nie zaskakuje niczym po pierwszej wyspie, przez co przy trzeciej już się po prostu męczyłem. A lisy to bym najchętniej wybił do zera. Samego singla oceniam na 4+/6 czy jak kto woli 7/10. Czyli nie ma co liczyć, że im dalej to gra się bardziej rozkręci i przestanie nużyć? Jak pisałem wcześniej wróciłem do gry jednak upadła mi ochota na ten otwarty świat. Za duże to i za dużo do robienia. Już sporo miejsc wyczyściłem na drugiej wyspie (tej większej), a tu piszesz że jest jeszcze jakaś trzecia... Nie mogę się już jakoś w to dalej wkręcić. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 To jedź główny wątek, bo poboczne misje i znaki zapytania niczym nie zaskoczą. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 10 czerwca 2021 Opublikowano 10 czerwca 2021 Mi tam wcale nie wydało się, że jest za dużo znaczników. Na pewno mniej niż w jakimś far cry. Przyjemnie mi się biegało z liskami i podążało za złotymi ptakami. Liski czasem dają się pogłaskać. Zmęczenie odczułem dopiero po drugiej mapie, ale trzecia okazała się malutka więc dobrze to przemyśleli. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 https://www.psu.com/news/ghost-of-tsushima-is-reportedly-getting-a-standalone-expansion-named-ghost-of-ikishima/ 2 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 Byłoby kapitalnie - zresztą Sucker Punch prawie zawsze dowoził fajne duże dodatki do swoich gier. Z miłą chęcią przywitałbym też taki trend dodatków do tych dużych gierek Sony, coś ala Miles Molares w oczekiwaniu na sequel to w sam raz. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 Jak najbardziej jestem za. Z chęcią bym znowu posiekał kataną. First light do infamous było chyba nawet lepsze niż podstawka, tak więc o jakość się nie boje. Cytuj
SebaSan1981 3 597 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 Oczywiście bierem na premierę! Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 28 czerwca 2021 Opublikowano 28 czerwca 2021 Dzieje się! Czyżby premiera faktycznie jeszcze w tym roku? 1 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 Kuźwa, żeby nie było jak ze Spider-Manem gdzie wersja next-gen podstawki zostanie zablokowana tylko przy okazji kupna jakiejś edycji Ultimate dodatku. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 Biorę na premierę, brakuje mi takich gier. Własnie gram w Valhalle i cały czas nie mogę się pozbyć wrażenia że gram w jakąś budżetową kopie Tsushimy, wszystko jest jakieś takie sztuczne i bez klimatu, jakby ciosane z kartofla, walka bez mocy i impetu, postacie nieciekawe i wyglądają jak kloce, a mapka jak z generatora*. Za to w GoT co chwilę wchodziłeś na pejzaż jak z obrazu, widać że tam na każdym fragmentem mapy siedzieli artyści myśląc nad kadrami z jakich lokacje będzie oglądać gracz, aż chciało się przebywać w tamtym świecie. Ogólnie Sucker Punch pokazali Ubisoftowi jak powinno się robić takie gry, pomimo że sporo elementów od nich zaczerpnęli, ale wszystko jest zrobione o klasę lepiej. *jestem w pierwszej lokacji, może po meksyku się rozkręci. 2 Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 29 czerwca 2021 Opublikowano 29 czerwca 2021 A ja własnie ogrywam GoT. Kupiłem z pół roku temu ale nie było czasu na sandboxa. I powiem że mam lekko mieszanie uczucia. Z przewagą pozytywów w postaci niezłej walki, dość wciągającej historii i pięknych widoków. Z drugiej stony jednak jest strasznie odtwórczo. Poszczególne misje powtarzalne, przeciwnicy powtarzalni. Jestem w ostatniej misji pierwszego aktu dopiero więc pewnie wiele przede mną. Lepiej się już bawiłem w DG. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 lipca 2021 Opublikowano 1 lipca 2021 (edytowane) Edytowane 1 lipca 2021 przez Ludwes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi