LiŚciu 1 296 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 2 minuty temu, Square napisał: Użyj szybkiej podróży. Próbowałem, żadna z tych ikon na północy nie ma tej opcji włączone. 4 No nic, powalcze dzisiaj na południu i może coś wymysle. Może faktycznie coś ważnego ominąłem ale nic nie mi nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 No ale właśnie chyba obozy wszystkie trzeba odbić. Ale też już nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 28 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 Włącz menu i zobacz czy nie masz tam misji w opowieściach Jina. Teraz, Patricko napisał: No ale właśnie chyba obozy wszystkie trzeba odbić. Ale też już nie pamiętam dokładnie. Nie trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Dalej lipa. Nie mam pojęcia co źle robie. Poczysciłem troche mape na dole. Zostały tylko opowieści cishimy. Podróż Jina dopiero po drugiej stronie mapy ma 3 zadania aktywne ale nie mam jak sie tam dostać. Zamek Kaneda zamknięty na amen i nigdzie nie moge znaleźć jakiegoś przesmyu. Skończyłem wcześniej zadanie Nowe Horyzonty (z początki 2 aktu) i chuj, dalej nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 a tam się nie przechodziło bokiem koło zamku takim klifem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 14 minut temu, messer88 napisał: a tam się nie przechodziło bokiem koło zamku takim klifem? Nie ma przejścia. Ale w poprzedniej misji musiałem być jednak po drugiej stronie bo znalazłem jakas malutka kropkę która odwiedzałem bo ma szybka podróż. Ale lipa ze nie można normalnie isc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 Z tego co pamiętam to wejście jest tylko podczas misji, potem robisz fast travel, ale tej pierwszej lokacji nie masz zaznaczonej na mapie i przez to nie możesz się przenieść. Może sprawdź jakiś wcześniejszy sejw i ewentualnie powtórz misję z zamkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 30 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2021 No tam nie ma przejścia normalnie musisz zrobić szybką podróż do tej kropki zaraz nad zamkiem. Jak przyblizysz mapę to powinno ją być widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Ale ta gra jest piękna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 W dniu 25.10.2021 o 11:08, Square napisał: Jeszcze 6 tygodni i będzie 100% w każdej kategorii, może wtedy zrobię sobie przerwę jak dalej nie będzie chętnych. No i stało się. Gdyby nie te Wyzwania Iyo to 100% byłoby jakieś 3 miesiące temu. Dalej grywam, jakby ktoś chciał dołączyć czy potrzebował pomocy to pisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Legends ma jakiegoś fajnego singla offline do zagrania solo, czy to tylko multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 4 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2021 Wszystkie misje fabularne możesz zrobić solo jak się uprzesz, ale w coop lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 10 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2021 Warto inwestować w Director's Cut (PS4) czy podstawka wystarczy do zabawy? A propos promki: https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/ghost-of-tsushima-directors-cut-gra-ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2021 Imo w tej cenie to brałbym wersję DC Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 10 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2021 Jeżeli skończyłeś podstawkę i ci mało to warto zakupić wyspę Iki, bo oferuje po prostu więcej przygód Jina. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 10 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2021 (edytowane) Szkoda, że w ŁDZ nie ma Wersja standardowa w euro za 119 na bez rynku i rąk ryba. Trza było wziąć. Edytowane 10 grudnia 2021 przez mitra Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2021 Pewnie nikogo, ale kilka poprawek do Legend w najnowszym patchu Cytat Patch 2.14 contains the following changes: Fixed a bug preventing Mists of Yagata from healing teammates correctly. Fixed a bug that sometimes prevented Hunter’s Explosive Arrow or Staggering Arrow ability from triggering correctly. Fixed a bug that occasionally caused a stunlock if a player was attacked while holding a Bomb Pack. Added descriptions for weekly Nightmare modifiers. Kenji's Shared Brew and Healing Gourds with Resolve gains can now be used even while at full health. Fixed a bug preventing waypoints from appearing above the last remaining enemies in Legends Story missions. Fixed a bug causing Intimidating Counter to not deal the correct amount of damage. Fixed a bug preventing players from un-muting themselves. Increase stagger damage done by Wind Stance against spear enemies. https://www.playstation.com/en-us/games/ghost-of-tsushima/patch-notes/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 byłoby fajnie gdyby się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Myślę że już by się tym chwalili, poza tym ten "sklep" nie wygląda zbyt wiarygodnie, według niego HL3 wyjdzie tez w przyszłym roku. https://www.instant-gaming.com/pl/6694-buy-steam-game-steam-half-life-3/ Żeby nie było że neguję wersję pc bo ta będzie na bank, ale raczej nie w tak krótkim terminie po GoW żeby się kanibalizowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Ciekawe jak szybko zobaczymy Demon Souls remake albo jakiś inny ex na PS5 (spider-man? tam może licencja być problematyczna). Jeżeli miałbym czekać rok to nie kupowałbym PS5. Jeżeli 4 lata to jednak dalej warto kupić konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Jeszcze nawet Uncharted nie ma daty premiery na PC a tu wyskakują z Ghostem. Z większych gierek prędzej bym się spodziewał Spider-Mana jakoś za rok (1.5), jak już druga część będzie na horyzoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 31 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2021 Świetny materiał dla fanów Legend. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 5 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2022 8 milionów się sprzedało. Gratulacje dla Sucker Punch Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 I słusznie. To znakomita gra. Dodatkowo przecudna stylistycznie. Sam posiadam dwie wersje i gorąco rekomenduje przygody pana Sakai. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi