Opublikowano 9 stycznia 20232 l Gram od kilku dni w przygody Pana Sakai, wyczyściłem 1 wyspę, jestem w II akcie i w drugiej części wyspy. Mam prawie wymaksowana postać, a chcąc odbić obóz pojawią się komunikat "wrogowie są zbyt silni" i ginę na 2 hity. O co chodzi ?
Opublikowano 9 stycznia 20232 l Zapewne podbijasz do obozu, który będzie fabularny, wtedy błyskawicznie ściągają cię strzałami znikąd.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l 11 godzin temu, orion50 napisał: Gram od kilku dni w przygody Pana Sakai, wyczyściłem 1 wyspę, jestem w II akcie i w drugiej części wyspy. Mam prawie wymaksowana postać, a chcąc odbić obóz pojawią się komunikat "wrogowie są zbyt silni" i ginę na 2 hity. O co chodzi ? Dokładnie z misją fabularną związane, sam kilka razy będąc dopakowany próbowałem tam wpaść i wyjaśnić ale się nie da w końcu Cię dojadą mimo iż masz dopakowaną.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Ach to legendarne miejsce z lokalizacją nieskończonej ilości mongołów.. kilkadziesiąt stron temu był też poruszany ten wątek. Gra w zawoalowany sposób komunikuje: "nie pchaj się tam samuraju zanim nie zrobisz misji wątku głównego"
Opublikowano 10 stycznia 20232 l No tak z drugiej strony jeśli jest to związane z misją fabularną to nie może gra pozwolić żeby zdobyć obóz wcześniej bo powrót do niego później z misją fabularną byłby nielogiczny więc lepiej wpakować tam połowę narodu mongołów żeby pozostał niezdobyty.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Z drugiej strony to fajne miejsce na poćwiczenie swych umiejętności walki, ot taki Samurai Survivor bez możliwości wygrania bo w grę wchodzi tylko śmierć lub ucieczka.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Ja do tego obozu robiłem podejścia kilkukrotnie ale oni się tam mnożą i cały czas przybiegają kolejni ale jako trening świetne miejsce
Opublikowano 19 stycznia 20232 l Chyba mi się gra zgliczowala. Mapa całą wyczyszczona, wszystko wyszarzone. A wg. Menu brakuje mi kilku źródeł, stojaków, haiku. Jak biorę żeby wiatr pokazywal to pojawią się monit, że znaleziono wszystkie onseny. Wtf
Opublikowano 19 stycznia 20232 l 8 minut temu, orion50 napisał: Chyba mi się gra zgliczowala. Mapa całą wyczyszczona, wszystko wyszarzone. A wg. Menu brakuje mi kilku źródeł, stojaków, haiku. Jak biorę żeby wiatr pokazywal to pojawią się monit, że znaleziono wszystkie onseny. Wtf A na pewno wszystkie wszystkie? Niektóre pojawiają się dopiero po pogadaniu z określonymi NPC i nie są pierwotnie na mapie zaznaczone.
Opublikowano 19 stycznia 20232 l 36 minut temu, orion50 napisał: A wg. Menu brakuje mi kilku źródeł, stojaków, haiku. W dodatku jest więcej.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Odświeżyłem sobie właśnie "Ostatniego Samuraja" z Cruise'm i naszło mnie na powrót do Ghost of Tsushima. Czy w wersji PS4 jest jakaś opcja zakupu tego "Iki Island", czy tylko upgrade do "Director's Cut" za 134zł wchodzi w grę? Legends to zakup za 84zł, a IKI nigdzie osobno nie widzę. Chyba ich pogięło z cenami za te rozszerzenia
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Powinieneś widzieć Wyspę Iki za ok 84 PLN. To za 125 to razem z ulepszeniem pod PS5. Podstawka + Iki to właśnie Director's Cut. O to https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA13323_00-GHOSTDIRECTORCUT
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Z tego co widzę jeszcze 3 dni temu była promka z 20 na 10$ za upgrade do Directors Cut więc jak komuś się nie spieszy to może na to polować.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Ano było, a poprzednia w listopadzie https://psprices.com/region-pl/game/4706163/ghost-of-tsushima-aktualizacja-do-wersji-director-s-cut Pełna wersja jest też w Extra.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Godzinę temu, Square napisał: Powinieneś widzieć Wyspę Iki za ok 84 PLN. To za 125 to razem z ulepszeniem pod PS5. Podstawka + Iki to właśnie Director's Cut. O to https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA13323_00-GHOSTDIRECTORCUT Za 84zł widzę tylko Legends, chyba że to wchodzi w skład
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Ja normalnie klikam w linka i jest aktualizacja do direktora za 89zl.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Ja też, ale chodziło mi tylko o sam dodatek - czyli odpowiedź jest "NIE, wyspa IKI jest tylko jako część Director's Cut i nie ma możliwości kupienia osobno". A bywają na ten "upgrade" jakieś promki, czy te 89zł to standard?
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Tak, są promki. Parę postów wyżej masz odpowiedź nawet z linkiem do historii ceny. Spóźniłeś się o 3 dni
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Skończyłem wczoraj nocy przygodę z podstawką (platynka) i pytanie jeśli pobiorę z ps plus extra wersję reżyserską to cały postęp z podstawki będę miał zaliczony i będę miał do dyspozycji dodatkowy content do zaliczenia?
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Jak przeniesiesz sobie sejwa to tak. Pamiętaj tylko, że jak ściągniesz wersję PS5 to będziesz miał osobny zestaw trofeów, po wgraniu sejwa platyna automatycznie wpadnie też.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Znaczy ja jeszcze tyram PS4 i na niej chcę sobie przejść dodatkową zawartość z reżyserki.