Czoperrr 5 381 Opublikowano niedziela o 14:15 Opublikowano niedziela o 14:15 1 hour ago, Square said: Oj tam, pisz na PSN albo discordzie, będę mógł to dołączę, nie to nie. Poki co to nie wiem nawet na czym ten tryb polega bo pograłem może 5 minut samouczek Cytuj
Square 8 901 Opublikowano niedziela o 14:34 Opublikowano niedziela o 14:34 Są różne tryby. Opowieść - 9 rozdziałów dla dwóch graczy Przetrwanie - fale wrogów dla 4 graczy Rywale - 2 vs 2, która drużyna przejdzie pierwsza. Raid - 4 graczy, trzy częściowy finał opowieści. Pierwsze trzy mają różne poziomy trudności do wyboru, z tego co pamiętam trzeba przejść brąz aby odblokować srebro itd. Można je też grać samemu, no ale w coop jest lepiej. Raid to już pełna kooperacja. Cytuj
giger_andrus 3 239 Opublikowano niedziela o 14:59 Opublikowano niedziela o 14:59 W sumie można któregoś razu polecieć znowu raid Square. Miło wspominam Cytuj
Square 8 901 Opublikowano niedziela o 15:29 Opublikowano niedziela o 15:29 No fajnie jakby się zebrało 4 graczy. Cytuj
Observer 10 831 Opublikowano niedziela o 15:45 Opublikowano niedziela o 15:45 4 godziny temu, Pupcio napisał(a): Fajna gra, zdecydowanie top tych ubisofciaków, ale arcydzieła to ja tam nigdzie nie spotkałem po drodze Myślałem że dla Ciebie top ubisofciaków to RDR2. Cytuj
Pupcio 19 072 Opublikowano niedziela o 15:59 Opublikowano niedziela o 15:59 Rdr2 to sandbox a nie ubisofciak. Nie mylmy pojęć na forum dla graczy Cytuj
Observer 10 831 Opublikowano niedziela o 17:58 Opublikowano niedziela o 17:58 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Rdr2 to sandbox Tak samo jak Ghost. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi