Czoperrr 5 497 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 1 hour ago, Square said: Oj tam, pisz na PSN albo discordzie, będę mógł to dołączę, nie to nie. Poki co to nie wiem nawet na czym ten tryb polega bo pograłem może 5 minut samouczek Cytuj
Square 9 006 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Są różne tryby. Opowieść - 9 rozdziałów dla dwóch graczy Przetrwanie - fale wrogów dla 4 graczy Rywale - 2 vs 2, która drużyna przejdzie pierwsza. Raid - 4 graczy, trzy częściowy finał opowieści. Pierwsze trzy mają różne poziomy trudności do wyboru, z tego co pamiętam trzeba przejść brąz aby odblokować srebro itd. Można je też grać samemu, no ale w coop jest lepiej. Raid to już pełna kooperacja. Cytuj
giger_andrus 3 323 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego W sumie można któregoś razu polecieć znowu raid Square. Miło wspominam Cytuj
Observer 10 940 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 4 godziny temu, Pupcio napisał(a): Fajna gra, zdecydowanie top tych ubisofciaków, ale arcydzieła to ja tam nigdzie nie spotkałem po drodze Myślałem że dla Ciebie top ubisofciaków to RDR2. Cytuj
Pupcio 19 310 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Rdr2 to sandbox a nie ubisofciak. Nie mylmy pojęć na forum dla graczy Cytuj
Observer 10 940 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Rdr2 to sandbox Tak samo jak Ghost. Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano środa o 15:02 Opublikowano środa o 15:02 Dwie godzinki za mną. Podoba mi się niesamowity japoński klimat gry. Nawet nie chodzi o to, że realistyczny, bo to bardziej zachodnia fantazja na temat średniowiecznej Japonii, ale nie można jej odmówić uroku. Coś jak w tym nowym Shogunie. Podoba mi się i system walki i system skradania, obydwie te rzeczy dają satysfakcję. Podoba mi się zawiązanie fabuły i ciekawi mnie co dalej. Nie podoba mi się animacja twarzy bohaterów w cutscenkach. To tak ze 3 poziomy niżej niż w takim The Last of Us. Nie podoba mi się animacja galopu na koniu, wygląda przedziwnie. Ogólnie jest bardzo fajnie i wydaje mi się, że przyjemnie spędzę czas 1 Cytuj
Square 9 006 Opublikowano środa o 15:15 Opublikowano środa o 15:15 Polecam nie ulepszać krótkiego ostrza, ciche zabójstwa mają wtedy fajne animacje. 1 Cytuj
mario10 603 Opublikowano czwartek o 06:16 Opublikowano czwartek o 06:16 Bo to kawał solidnej gry jest i warto ograć. Przygody Jina super wspominam Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Bardzo mi się podoba cała ta otoczka gry. Generalnie japońskie legendy mają to do siebie, że sławią wojowników jako niesamowitych bohaterów, nadając im niemalże boskie cechy. A ich śmierć jest zawsze chwalebna i w otoczeniu pokonanych wrogów. I Ghost of Tsushima jest właśnie taką legendą. Gdzie Japonia jest przepiękna, tam gdzie jest opanowana przez Mongołów jest ciemno i mrocznie. A po wyzwoleniu wychodzi słońce i wszystko nabiera kolorów. Gdzie Jin pokonuje wrogów jednym perfekcyjnym cięciem, a reszta ucieka. Wyobrażam sobie starego dziada snującego właśnie taką opowieść zebranym wokół ludziom. Tu nikt nie wciska dyrdymałów o historyczności jak Ubisoft. To legenda, baśń, laurka. Niesamowicie mi się to podoba, bo bardzo wysoko sobie cenię gry, które wiedzą czym chcą być i nie ściemniają, nie kombinują i nie udają 2 2 Cytuj
Krzysztof93 1 532 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Musi być coś w tym tytule, że grając we wszystkie nowożytne open-world Assassin's Creedy poświęcając im naprawdę wiele godzin... żadnego nie ukończyłem a GoT wszedł jak rozgrzany nóż w świeże masełko i wciągnął mnie od początku do końca. Gra stworzona ze smakiem, ze stylem. Dla kogoś kto lubi te klimaty ale miał duży problem z grami japońskimi gdzie zawsze musimy walczyć z Yokai, wielkimi krabami i innymi demonami ognia, powietrza i wody to taki samuraj, który walczy z ludźmi był tym na co czekałem a nawet nie wiedziałem, że tego potrzebuje. Cytuj
Homelander 2 603 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Bo to nie jest japońska gra, tylko amerykańska Więc nie ma tej typowej japońszczyzny. Cytuj
Square 9 006 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Nadprzyrodzeni przeciwnicy są w Legendach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi