Pupcio 18 322 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Chłuopaki jak to jest z tymi edycjami bo nawet taki dynamiczny młodzieniec jak ja już się pogubił. Czy jak kupie podstawowe pudełko na ps4 i potem z pss mogę osobno kupić dodatek z wyspą i czy jakbym zrobił taki myk to mogę wtedy bez problemu grać na sonce 5 czy jeszcze będę musiał dokupić jakieś ulepszenie? Czy po prostu najlepiej kupić tego director's kutacza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Możesz kupić podstawową wersje PS4 i mieć w niej 60 klatek grając na PS5. Jak będzie ci mało to możesz kupić upgrade do wersji DC czyli po prostu zakupić dodatek. Upgrade do wersji natywnej PS5 wprowadza mało ulepszeń i powinien być darmowy. Jak kupisz wersje DC w wersji PS4 to i tak za ulepszenie do PS5 trzeba płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Poza klatkami to nie ma lepszej graficzki w tej wersji dyrektora ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Chyba wyższa rozdziałka jest. Orientujecie się ile kosztuje to ulepszeni+ dlc na ps5 jak teraz kupie zwykłą podstawke? Na pss pokazuje mi upgrade to dyrektora za 89 ale to chyba dalej jest tylko dla ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 nieźle to jest pojebane na sonce. Tak pewnie do ps4 za 89 a potem jakbyś chciał do ps5 to chyba dodatkowo 10 $ xd https://www.gamesradar.com/how-to-upgrade-ghost-of-tsushima-from-ps4-to-ps5/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Z tego co pamiętam od DF to zmiany tam są kosmetyczne, plus obsługa DS i lip-sync do wersji jap, ale to w wersji oryginalnej w ogóle nie przeszkadzało, a z reguły jestem uczulony na to. Ulepszenie do DC czyli zakup dodatku to było jakoś 84zł, a natywna wersja do PS5 to kolejne 40zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Dobra to chuy im w dupe chyba i czekam aż będzie tanio na sonke 5 pudełko xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Jeżeli planujesz potem puścić w obieg to lepiej brać wersję kompletną DC, czy to PS4 czy PS5. Ja kupiłem wszystko od strzała z racji faktu, że grę miałem za free od Kmiota, to chociaż tak mogłem wesprzeć twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 No jebac Sonke za takie zagrania, chyba wezme wersje na ps5 po prostu, uzywke mozna juz ponizej 150zł na olx wyrwac. Tylko skoncze najpierw Spider mana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 A tak CZYSTO TEORETYCZNIE. Grał ktoś na amatorze? Wygląda ładnie? Kurde pograłbym a do sonki 5 to jeszcze daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Ja grałem i nawet zrobiłem, zaraz po tlou2 i wyglądała gra bardzo ładnie jak się świat otworzył. W sumie dziwne że taka graficzka jest w tych grach na amatorze. Pamiętam że sam początek był tylko taki nijaki szaro bury. Do działania też się nie było co przyczepić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 A grałeś po chińsku? Bo widziałem w reckach że lipsinc dla japońskiej wersji językowej to eks dla wersji za 3 i pół bomby xD nie wiem czy nie będzie to mocno przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Story of my life. Miałem wersje ps4 i update 135 zł xddddddd. Ojebalem za 80 na olx i kupiłem na ps5 za 130. Tragedia z tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 5 minut temu, Pupcio napisał: A grałeś po chińsku? Bo widziałem w reckach że lipsinc dla japońskiej wersji językowej to eks dla wersji za 3 i pół bomby xD nie wiem czy nie będzie to mocno przeszkadzać nie pamietam dokładnie ale zazwyczaj wybieram tak żeby mi do klimatu pasowało (Metro po rusku, Plague francuski) więc pewnie tutaj też po chińsku gadali, a na lipsync raczej nie zwracałem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 258 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 @messer88 nie pamiętać czy grało się w wersje gdzie rozumiesz ze słuchu może 3 słowa czy jednak po angielsku lub po polsku gdzie już wszystko staje się słyszalne? Ja przeszedłem po japońsku podstawkę i dodatek samurajski usta-sync jest tutaj zerowym problemem. Gierka wyśmienita jak pierogi. @Pupcio Cytat eks dla wersji za 3 i pół bomby xD zauważyłem, że przeżywasz te ,,bomby'' jak stonka opryski. nie przejmuj się tymi bombami tylko kup se tanio i ciesz się grą a nie prujesz się jak stare prześcieradło o jakieś wersje dla bogoli i spóźnionych na przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Przeżywam? Ja po prostu jestem zakochany w tym określeniu. A to że weszło dopiero do forumkowego słownika przy okazji podwyżki gier no to tak zostało xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 258 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Nie tłumacz się @Pupcio Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 19 minut temu, Krzysztof93 napisał: gdzie rozumiesz ze słuchu może 3 słowa a skąd wiesz może jestem Chińczykiem? i co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 258 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 No to musisz popełnić samobójstwo bo podobno chińczyk z xboxem to chińczyk bez honoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 Kurczę nie wiem. Kupiłem grę na premierę i...nie podeszła, jeszcze na pierwszej wyspie odpuściłem. Nie dawno po skończeniu Elden Ringa zacząłem od nowa GoT i...doszedłem do drugiej wyspy i nie porywa nadal. Gram na trudnym poziomie. Postać mam już dokoksowana. Kurczę mam wyrzuty sumienia,że ta gra mi nie podchodzi,lecz na siłę grać to też bez przyjemności jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 Jak na siłę to lepiej chyba nie grać, ewentualnie skupić się tylko na misjach głównych skoro już jestes dość daleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 Dokładnie, to że coś jest dobre nie znaczy że akurat nam podejdzie, nie ma co się zmuszać. Dlatego polecam mi sprzedać tę produkcje w jakiejś mega atrakcyjnej cenie! A jak wgl z poziomami trudności? Brać się od razu za najtrudniejszy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 Ja grałem na hardzie i było dobrze. Jest jeszcze wyższy poziom, że po jednym hicie się ginie, ale w rzeczywistości nie działa to chyba dokładnie tak z tego co pamiętam. Poniżej hard nie warto grać moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 We wszystko gram na hardach nadmienię. W GoT początek tylko był ciezkawy,przez nieco w mojej opinii kulawą kamerę podczas walki i braku rozwinięcia postaci. Lecz z każdym wydanym na rozwój postaci pkt techniki gra się robi łatwiejsza. W sumie, spróbuję do końca tyg coś jeszcze pograć i mogę opylić Ci @Pupcio gierkę. Na PW zapraszam jak co Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 Dobry timing parowania to podstawa przyjemnej walki, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi