Square 8 517 Opublikowano 5 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2022 A w Legendy gracie czy tylko singla męczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Miałem się spytać czy jakieś Duchy są chętne na coop, bo dawno nie grałem, a polatałbym nie z randomami, ale zobaczyłem post wyżej bez odpowiedzi więc nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 2 pytania. Da się skipnąć noc i czy jak wróg atakuje i jest ta jasna poświata to mogę to tylko odbić idealną kontrą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Nie da się przyspieszać czasu. Jasna poświata pomaga przy parowaniu, bez któregoś skilla była czerwona. Dzisiaj ukończyłem. Świetna gra, wspaniały klimat, miodny gameplay, urokliwa muzyka, porządne dialogi, wciągająca (a miejscami chwytająca za serce i gardło) fabuła, satysfakcjonujące DLC. Na luzie najlepsza gra jaką ostatnio ograłem - nawet platyna wpadła, a ja generalnie nie jestem łowcą achievement'ów i mam je w dupie. Nigdy nie miałem wrażenia, że gra mnie do czegoś zmusza, z przyjemnością robiłem wszystkie aktywności (oprócz łucznictwa z DLC), rozwój postaci i ekwipunek (wraz z jego ulepszaniem) rozwiązano w sposób przemyślany i nienachalny - po ograniu God of War i pierwszego Horizona to miła odmiana. Z wad (trochę na siłę) to mała różnorodność przeciwników i powtarzalny gameplay, który tak w połowie gry już niczym nie zaskakuje. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Gra się super, co prawda to ubisoft pełną gębą a pamiętam że kilka osób usilnie próbowała ludziom wmawiać że tak nie jest xD Najbardziej podoba mi się walka i walki z bossami, przecież to takie sekiro light a klimacik i design tego świata to chyba top tej generacji, jestem już w drugim obszarze i jak się nic nie zmieni to obok rdr2 i w3 ghościk będzie moją ulubioną grą w otwartym świecie z tamtej generacji. Trochę boli mała różnorodność misji a człowieka który pomyślał że fajnie będzie dać dużo misji gdzie trzeba kogoś śledzić to bym powiesił za jaja na płot c0rwa halo nie mamy czasów asasynów z ps3, masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 No ale chyba to taki dość subtelny jest ten Ubisoft? Chociaż jak robiłem to obozami sobie trochę zepsułem wrażenia z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Ja po pierwszym akcie i jak Far Cry nie znoszę tak zamiast lecieć drugi obszar to zabrałem sie za czyszczenie pierwszego:) Super giera. Klimat, grafa i gameplay jak narazie jest super. Łatwiej też jest czyścić mapę gdy czasy ładowania sa liczone w sekundach. Na starym ps4, jak oni to zrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 20 minut temu, messer88 napisał: No ale chyba to taki dość subtelny jest ten Ubisoft? Chociaż jak robiłem to obozami sobie trochę zepsułem wrażenia z gry. Nie wiem jak obecny ubisoft ale milion obozów, zbieranie pierdyliona rzeczy żeby coś ulepszyć no to jest złota era mechanik ubisoftu To szybie ładowanie rzeczywiście niesamowita sprawa, nie wiem jakim cudem oni to zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Ja aż do połowy gry nie używałem szybkiej podróży bo spodziewałem się, że będzie to trwało i trwało a tu cyk sekunda dwie i załadowane. Magia amatora ps4.poza tym fajnie się jeździło na koniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 A narobili tych porad i grafik na ekrany ładowania a człowiek ledwie zdąży przeczytać jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 Ta hiper duper ostateczna wersja na sonke 5 ma osobne trofea czy się łaczy z tymi ze zwykłej wersji z sonki 4? Ten coop fajny @Square? Bo nie wiem czy tracić hajs na ps+ żeby sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 27 minut temu, Pupcio napisał: Ta hiper duper ostateczna wersja na sonke 5 ma osobne trofea czy się łaczy z tymi ze zwykłej wersji z sonki 4? Ten coop fajny @Square? Bo nie wiem czy tracić hajs na ps+ żeby sprawdzać osobny zestaw trofików, platynka w sekundę jak przenosisz zapis z PS4, chyba że grasz w wersje PS4 we wstecznej to możesz spokojnie na PS5 resztę wbić w sztywniutkich 60FPS co do coopa to Square nie będzie obiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 Fajny jest ten dodatek z wyspą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 No dla mnie fajny, ale jeżeli nie masz ochoty na farmienie sprzętu, powtarzania tych samych misji czy robienia fal, to ci się nie spodoba. Aby odblokować raid to trzeba jednak trochę pograć. Teraz, messer88 napisał: Fajny jest ten dodatek z wyspą? No więcej tego co w podstawce. Jak ci się podobała gra to warto brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 A to nie fajne myślałem że to jakieś pojedyncze misje z jakąś fabułką gdzie się walczy ze stworkami i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 4 minuty temu, Square napisał: No więcej tego co w podstawce. Jak ci się podobała gra to warto brać. Mam dalej pudło z bundla, nie sprzedałem. A dodaje coś nowego, jakieś armory itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 No jest 9 misji (legend) które łączą się w jedno, a na koniec trzy częściowy raid. Przetrwanie też można podciągnąć pod jakąś legendę. Rywale niby też. Te misje zrobisz w jakieś 2-3 godziny, ale żeby odblokować raid to trzeba je powtarzać na różnych poziomach trudności np. @messer88 Tak, są nowe stroje, barwniki, zbroja dla konia itp. Można odblokować do singla te stroje z multi, GoW, Horizon, SotC i Bloodborne. @Pupcio to można robić solo, może plus nie jest wymagany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 23 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2022 Nie zsynchronizowało mi save gdy przeszedłem grę jeszcze na prosiaku. Teraz chciałby na piątce ograć sobie sam dodatek można odpalić go bez przechodzenia fabuły jeszcze raz ? Czy może muszę dojść do pewnego momentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 23 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2022 Trzeba dojść do drugiej wyspy, misja z dodatku jest zaraz na początku. Co dokładnie poszło nie tak z sejwem? Próbowałeś pobrać jeszcze raz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 23 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2022 Chyba nie miałem włączonego automatycznego uploadu. Przeżyje i pogram ten kawałek do drugiej wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 23 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2022 To upload nie jest automatyczny na PS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2022 Jest Na PS4 jeśli dzieliłeś konto to się pozbawiałeś tej opcji udostępniając konto z plusem ziomkowi bo updaty automatyczne były tylko na głównej konsoli. Na PS5 już tego nie ma na szczęście i zaraz po wyłączeniu gry leci update zapisów jeśli ich nie wyłączysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 23 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2022 Ja ogólnie auto upload mam wyłączone, bo jeden backup to za mało i jednak wolę wiedzieć czy to co wysyłam do chmury nie jest przypadkiem uszkodzone, a podejrzewam, że nie ma do tego zabezpieczeń. Ogólnie to mogliby przywrócić zarządzanie sejwami z PS4, a nie wszystko w jednym pliku. I opcja backupu na USB. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 966 Opublikowano 29 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2022 Much założył kanał na YT, jego pierwszy filmik. Ciekawe jak ile nowości doczeka się system walki w kontynuacji, który już w jedynce wyszedł na bardzo fajną i przemyślaną rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Zacząłem dzisiaj na PS4 amator i podoba mi się to co widzę. Nie grałem zbyt długo bo bardziej wciągnęła mnie Mafia ale na pewno wrócę. Oczywiście japoński dubbing wybrany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi