Snake_Plissken 874 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 Zazdroszczę. Jak sobie przypomnę to już sam początek robi dobre wrażenie. Muszę obczaić dodatek w ramach abonamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 Ja też trzymam wersję DC w folii, kiedyś tam sobie zagram na nowo w lepszej wersji i obadam dodatek, bo sejwy z ps4 to pewnie nie wiadomo gdzie są Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 No ja akurat wersja DC na PS5 i duże nadzieje pokładam w tej gierce lubię klimaty Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 Jak już ogracie te fabuły to spróbujcie tryb Legend. 3 godziny temu, messer88 napisał: sejwy z ps4 to pewnie nie wiadomo gdzie są Nie masz Plusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 Mam obecnie, ale długo nie miałem, chyba rok czy półtora to nie przepadło? Coś tam zgrywałem na pena przed sprzedażą ps4 ale to chyba same soulsowe sejwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 Możesz sprawdzić na konsoli czy save jest dostępny w chmurze. Wystarczy go skopiować na dysk, potem z menu głównego gry jest opcja importu. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 W DLC wyspie jest na początek jakieś przypomnienie movementu i mechanik? Bo w podstawkę dość dawno temu grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 Nie ma, ale w opcjach możesz wybrać reset samouczków, a do tego zobaczyć klawiszologię i opisy technik and przedmiotów. Ja w try miga wszystko przypomniałem sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Zacząłem wczoraj przygodę. Wstęp do historii całkiem fajny i początkowe sekwencje po tej wiosce uczące mechanik. Dziwna dla mnie trochę kamera bo nawet jak walczę z jednym wrogiem ta kamera ucieka, ale myślę, że kwestia przyzwyczajenia. Graficznie wygląda bardzo dobrze więc teraz będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Po japońsku jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 (edytowane) Tak jak Sekiro dubbing po japońsku i napisy PL to najlepszy sposób jak dla mnie. I dałem sobie poziom trudności trudny zobaczymy jak to będzie wyglądać. Trochę system walki przypomina mi Sekiro choćby z tym rozbłyskiem czerwonym ale widzę, że okno czasowe do parowania jest tu nieco większe, ale wiadomo, że to dopiero początek więc później mam nadzieję, że będzie ciekawie Edytowane 22 sierpnia 2022 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Tak sobie dziś luźno jeżdżę po mapie te pytajniki odkrywam walczę co chwilę. Wkurzają mnie na razie dwie rzeczy po pierwsze ta zbroja wędrowca fajnie, że znajduje sekrety, fajnie, że odkrywa więcej mapy ale przed walkami często zapominam ją zmienić na normalną dającą jakąś ochronę. Po drugie jeszcze mi się nie udało cichaczem do obozu wejść, zawsze mam pojedynek nawet jak się skradam, ale te pojedynki solo są nawet fajne. Momentami sterowanie to jakaś kpina. Miałem taką misję z łucznikami w wąwozie powtarzałem chyba z 10 razy bo chłop nie zejdzie z małej skałki w dół trzeba zeskakiwać za każdym razem, blokuje się na małym występie, albo na podwyższeniu przed domem i nie pójdzie dopóki się nie zeskoczy Poza tym fajowo się gra i widzę, że jest tu grania sporo biorąc pod uwagę jak powoli idzie odkrywanie mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2022 Z tą mgłą to na spokojnie, po oczyszczeniu wszystkich obozów odkrywa sie dany sektor całkowicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 Wiatr jest spoko, że kieruje w odpowiednią stronę, ale brakuje mi gdzieś w rogu ekrany małej strzałeczki z kierunkiem i odległością do zaznaczonego celu, co prawda pokazuje to wiatr i jak miźniesz touchpad to się wyświetla w górze ekranu, ale po chwili znika. To takie pierdoły i chyba przyzwyczajenia z innych gier, pogra się więcej to się przyzwyczai 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 Z tego co pamiętam to tam w opcjach można wzmocnić ten wiatr, może to ci trochę pomoże w nawigacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 W dniu 18.08.2022 o 01:21, Rozi napisał: Ale Director's Cut jest ulepszone względem PS4, jest dodane 4K i stałe 60 klatek na PS5, nic tu nie działa we wstecznej, to jest taki sam przypadek jak edycja reżyserska Death Stranding. Brzydka gra, ludzie kochani: Dokładnie i nie inaczej. Brzydotę tej gry doprawdy ciężko ukryć. Te nieruchome bitmapy udające wrogie okręty na trzecim planie, albo te rozmazane drzewa i piaski plaży na drugim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 Czarek a TV ma wyższą rozdzielczość niż 1080p? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 U mnie ta gra wygląda tak: Faktycznie, znajdą się słabsze tekstury, ale pisanie, że ta gra jest brzydka graficznie to nieporozumienie, bycie pijanym, telewizor HD Ready, albo słaby wzrok. 5 godzin temu, mario10 napisał: Wiatr jest spoko, że kieruje w odpowiednią stronę, ale brakuje mi gdzieś w rogu ekrany małej strzałeczki z kierunkiem i odległością do zaznaczonego celu, co prawda pokazuje to wiatr i jak miźniesz touchpad to się wyświetla w górze ekranu, ale po chwili znika. To takie pierdoły i chyba przyzwyczajenia z innych gier, pogra się więcej to się przyzwyczai To raczej dobra rzecz; jak się przesiadłem z Wiedźmina na Ducha, to przez chwilę nie wiedziałem jak grać, a potem ptaszki wskazują drogę i się samemu eksploruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 Na podstawowym ps4 ta gra jest śliczna. Ma dużo słabszych momentów (w deszczu rzeczywiście już widać że końcówa generacji się zbliżała) ale przez taki a nie inny kierunek artystyczny zdecydowanie moja graficzna topka generacji a że 10km dalej w tle statek mongołów ma słabą teksture? Kurcze będzie ciężko to przeżyć biorąc pod uwage że w każdej yebanej grze wideo na tej planecie mamy takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 Imo jedyne co jest chujowe to śnieg - po rdr2 czy gow wygląda to fchuj śmiesznie, nawet MHW iceborne miał lepszy, a tu chodzi się po białej bitmapie jak z czasów PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 No ze śniegiem to rzeczywiście 0 postaranka. Ja od dwójki oczekuje że świat będzie bardziej reagował na nasze chińskie poczynania. Widać że musieli ograniczyć jakiekolwiek interacje żeby ta gra tak wyglądała. W sumie sequel dużo rzeczy ma do poprawienia względem jedynki ale i tak chyba najbardziej oczekiwany sequel na sonke 5 dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 47 minut temu, LiŚciu napisał: Czarek a TV ma wyższą rozdzielczość niż 1080p? Samsung UE55MU8002T, dokładnie ten: https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-samsung-ue55mu8002t Jak byk pisze, że 4K. Próbuj Liściu dalej... 31 minut temu, Rozi napisał: U mnie ta gra wygląda tak: Faktycznie, znajdą się słabsze tekstury, ale pisanie, że ta gra jest brzydka graficznie to nieporozumienie, bycie pijanym, telewizor HD Ready, albo słaby wzrok. Telewizor 4K, obywam się bez okularów, a co do picia no cóż...ja mogę być od czasu do czasu na bani (nie jestem abstynentem), ale zdjęciu które wykonałem w czasie rzeczywistym raczej ciężko zarzucić, że nadużywa alkoholu... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 56 minut temu, Czezare napisał: Samsung UE55MU8002T, dokładnie ten: https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/telewizor-samsung-ue55mu8002t Jak byk pisze, że 4K. Próbuj Liściu dalej... A był w zestawie pilot? Można nim regulować ustawienia obrazu jbc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 A grasz na pewno w wersję Director's Cut dla PS5? Tryb Gry w TV włączony? Czujesz, słyszysz? Marcinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2022 1 godzinę temu, Rozi napisał: To raczej dobra rzecz; jak się przesiadłem z Wiedźmina na Ducha, to przez chwilę nie wiedziałem jak grać, a potem ptaszki wskazują drogę i się samemu eksploruje. Tak zacząłem sobie grać czyli takie luźne zwiedzanie, ale jednak jakoś mi minimapy brakuje żebym widział gdzie mam już odsłoniętą mapę, a gdzie nie, ale tak jak pisałem wcześniej to kwestia przyzwyczajenia do nowej gry, a później jak się już człowiek przyzwyczai to leci. Co do grafiki to mi się podoba czasem kamera cuduje podczas walki, ale same widoki bardzo w porządku i ważne, że krew tryska Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi